Meldte bivirkninger etter koronavaksine pr. 14. januar 2021

15
Foto: Shutterstock

Det er meldt om 23 dødsfall i forbindelse med vaksinasjon. Foreløpig er 13 av disse vurdert. Vanlige bivirkninger kan ha medvirket til alvorlig forløp hos skrøpelige eldre. Dette skriver Statens legemiddelverk, som fortsetter:

– Meldingene kan tyde på at vanlige bivirkninger fra mRNA vaksiner, slik som feber og kvalme, kan ha ført til dødsfall hos enkelte skrøpelige pasienter, sier Sigurd Hortemo, overlege i Legemiddelverket.

Legemiddelverket og Folkehelseinstituttet vurderer sammen alle meldinger om bivirkninger. Som følge av dette har Folkehelseinstituttet endret koronavaksinasjonsveilederen med nye råd om vaksinasjon av skrøpelige eldre.

Det er per 14. januar meldt 23 meldinger om dødsfall til bivirkningsregisteret. Tallene i selve rapporten inkluderer de tretten meldingene som er vurdert av Legemiddelverket og Folkehelseinstituttet. De øvrige meldingene er under behandling.

Forbes: Large Numbers Of Health Care And Frontline Workers Are Refusing Covid-19 Vaccine

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Husk at alle de som dør av vaksinen havner på listene over Covid døde, antall døde av Covid gikk opp i går med like mange som ble myrdet med befolkningsreduksjon vaksinen.

  Legg merke til at er det det ikke mye krigstyper fra de regime kontrollerte mediehusene når man dør av vaksinen, da er det mer at sånn må man bare regne med … helt normalt at alle som tar vaksinen dør … .

  Hvor er overskrifter som : Vaksinen dreper deg? Vaksinen kommer stadig nærmer, sett inn tiltak for å beskytte deg mot vaksinen, mann på møre død av vaksinen, neste gang kan det være deg osv …

  Er de noen her som tror at de på Tinget vil bli stilt til ansvar for drapene sine ? Alle psykopaters våte drøm, myrde uskyldige uten å få en bot eller kritikk engang.

  81a62e31adb0a22886da33c3481c63baf726f5c1c1789daf7438d852c9a1411d

 2. “Vanlige bivirkninger kan ha medvirket til alvorlig forløp hos skrøpelige eldre. Dette skriver Statens legemiddelverk, som fortsetter:– Meldingene kan tyde på at vanlige bivirkninger fra mRNA vaksiner, slik som feber og kvalme, kan ha ført til dødsfall hos enkelte skrøpelige pasienter”.

  Det er ikke bevist at “vaksinen” hindrer videre smitte heller, så da må vel en person i høy alder på sykehjemmet som har fått injeksjonen behandles som en mulig smittespreder? Når da de typiske bivirkningene også kan være fatale for en person i høy alder, og dermed skrøpelig, hvordan kan de da forsvare at eldre spesielt skal få injeksjonen?

  “Det er per 14. januar meldt 23 meldinger om dødsfall til bivirkningsregisteret”.

  Og regjeringen bestilte og gikk til innkjøp av millioner av injeksjoner lenge før dette, hvis det hadde vært vanlig forsvarlig praksis som hadde vært fulgt, skulle et mindre antall vært innkjøpt og så testet ut for bivirkninger før millioner doser ble bestilt.

  Men selvfølgelig, forsvarlig praksis gjelder ikke for Covid-19, som en nå kan fastslå med stor sikkerhet er en konstruert pandemi, siden millioner av test-kits med navnet Covid-19 ble bestilt av Richard Rothschild allerede i 2015. Kilde.

  Tradisjonelle vaksiner inneholder et stort antall avdøde patogener fra et isolert virus. Da kan det ikke være en vaksine heller, for en kan ikke fremstille en vaksine for et virus som ikke er isolert. Dette er en injeksjon med mRna, genmodifiserte og nanoteknikkbaserte komponenter med en rad fremmede stoffer, som også modige leger advarer mot på det kraftigste. Kilde.

  En kan få mistanke om at hastefremstillingen av “vaksinen” var iscenesatt, GMO-injeksjonen kan ha vært utviklet i lang tid for befolkningsreduksjon og befolkningskontroll for New World Order. Kilde.

 3. Avatar for Anki Anki says:

  Joda, joda. Men det er ingen - i hvert fall knapt noen - som snakker om at vi er i det mest spennende øyeblikket i universets historie - as we speak. For vi skal nemlig forlate 3D nå - om ikke alt for lenge. Og de som er i første rad “on the battlefield” holder så høy frekvens at de nok skal få dratt dette i land og rausa oss i de neste rekkene, og rekkene bak der, med seg. Noe annet er faktisk ikke mulig. Men når man bare surrer rundt her i 3D matrix kan det nok se ganske gjørmete ut når de lave bevissthetsnivåene nå krakkelerer og transformeres. Det er ganske høylytt og grisete mens det står på. Men det kommer til å gå helt fint :slight_smile: Hva Nostradamus visste om “The ascension” aner jeg ikke, men det han snakker om er jo 3D-stuff.

  https://www.youtube.com/watch?v=RV3DxKkNkF0
 4. Det har du jo helt rett i Anki, dette med vaksinen er jo nettopp for å holde folk igjen i 3D, alle de som tar vaksinen kan bare drite i å nå 5D.

 5. Avatar for ABC ABC says:

  :thinking:The European country where only 40% will take a COVID vaccine

  Employees at a Janesville nursing home risk losing their job if they do not take the COVID-19 vaccine, a policy that has caused outrage among many staff members

  Terra Anderson said she lost her job as a registered nurse when she didn’t report to receive the vaccine on Jan. 5. She was worried about unknown long-term effects of the vaccine

  Screenshot_20210116_201227_com.duckduckgo.mobile.android

  Israel has been hailed for its speedy and efficient mass inoculation program, which has vaccinated a staggering 20 percent of the country’s population since the drive began at the end of December

  Past vaccine disasters show why rushing a coronavirus vaccine now would be 'colossally stupid’

  September 1, 2020😎

 6. Avatar for ABC ABC says:

  :thinking:

  Screenshot_20210117_124301_com.duckduckgo.mobile.android

 7. Avatar for K11 K11 says:

  Det interessante nå er å se at alle de som før katastrofeforklarte hvert “koronarelatert dødsfall” hos kreftrammede hundreåringer, nå bagatelliserer vaksinedødsfallene, og kaller dem hendelige uhell. (“De ville dødd uansett, de hadde kort tid igjen, forkjølelse ville også drept dem, 400 gamlinger dør hver uke, osv.”)

  Når en kreftrammet hundreåring dør etter å ha testet (falskt) positivt for “korona” (influensa), er det en nasjonal tragedie.

  Når en frisk sekstiåring dør etter å ha fått vaksinen, får man høre at “personen var skrøpelig og døende uansett”. Fra de samme som forlanger portforbud for å hindre at kreftrammede hundreåringer dør med “korona”.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

7 flere kommentarer

Deltakere