Hillary Clinton mistenker at Putin og Trump-sammensvergelse lå bak kongressopptøyer

0

Hillary Clinton antyder at Donald Trump og Vladimir Putin sammen sto bak opptøyene i kongressbygningen den 6. januar. Hennes beskrivelse av hendelsene er at «opprørere invaderte hovedstaden». Clinton vil ha en etterforskning tilsvarende 11. september-kommisjonen for å «reparere skadene på den nasjonale sikkerheten samt hindre at en marionett blir president igjen.

Det var i sin egen podcast den mislykkede presidentkandidaten spekulerte om opptøyene.

Marionetten hun sikter til er Trump. Clinton tror nemlig på en konspirasjonsteori om at Putin hjalp til med å stjele valget fra henne på vegne av Trump. Hun regner Trump som en illegitim president.

FBIs spesialetterforsker Robert Mueller har allerede undersøkt påstandene om valgkonspirasjoner og fremla ingenting som kan rettferdiggjøre konspirasjonsteoriene til Clinton rundt 2016-valget og Trump.

Clinton mener at Putin har en slags styring over Trump. Hun sier hun gjerne ville hatt tilgang på telefonsamtalene til Trump, for å se etter om Trump og Putin koordinerte for å lage opptøyer i Washington DC.

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/hillary-clinton-trump-impeachment-illegitimate-president-2016-election-cbs-a9122986.html

I podcasten sin har hun besøk av demokratenes kongressleder Nancy Pelosi. Kongresslederen deler Clintons oppfatning om at Trump er et slags redskap for Putin. Pelosi vil også ha en kommisjon for å se nærmere på disse forholdene.

Kongressleder Nancy Pelosi har tidligere påstått at valget i 2016 ble «kapret».

De samme demokratene og hovedstrømsmediene som har spredt Russiagate-konsporasjonsteorier i flere år reagerer med raseri dersom noen i det hele tatt antyder at det kan ha vært noen problemer med 2020-valget som ga seieren til Joe Biden. Å så tvil om valgprosessen blir nå behandlet som om det er på linje med oppvigleri.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.