Tyskland oppretter interneringsleire for koronaulydige

10
Illustrasjon: Shutterstock

Ifølge en rapport fra “Welt am Sonntag” ønsker flere forbundsstater i Tyskland å handle hardere mot dem som ofte bryter karantenen. I tillegg til høye bøter kan brudd på gjeldende regelverk i ytterste fall føre til tvangsinnleggelse på sentrale anstalter, klinikker eller ungdomsinstitusjoner. Dette gjøres allerede i enkeltsaker på grunnlag av rettslige beslutninger.

Ifølge rapporten vil sentrale anlegg for gjentatte karantenebrytere snart være tilgjengelig i Baden-Württemberg. «Disse segregeringsstedene overvåkes permanent av en sikkerhetstjeneste,» siterte avisen en talsmann for det statlige sosialdepartementet. To klinikker er valgt for dette. Schleswig-Holstein ønsker å sperre inne karantenebrytere de neste ukene i Moltsfelde ungdomsfengsel, heter det fra distriktsrådet.

Ifølge «WamS» ønsker Brandenburg å opprette et sentralkontor for karantene i et midlertidig mottaksanlegg. Så langt har de berørte blitt plassert på et sjukehus eller et annet «passende anlegg», heter det med henvisning til forbundsstatens sosialdepartement. Ifølge Sosialdepartementet bygges «et overnattingssted» i Sachsen for slike formål. Så langt har gjentatte karantenebrytere blitt plassert «på et låst sjukehus eller annen passende innkvartering».

Berlin utelukker heller ikke slike obligatoriske tvangstiltak. I følge «BamS» kunngjorde Bayerns helsedepartement at det stort sett var mulig å overtale innbyggerne til å gi seg «gjennom eksplisitt instruksjon» og ved å påpeke utsiktene til «obligatorisk segregering og bøter». Som en siste utvei er det snakk om tvangsinnleggelser i lokale institusjoner, som «lukkede sjukehus eller lukkede deler av sjukehus».

Kommentar: Interneringsleire i Tyskland for ulydige personer – hvem skulle ha trodd noe sånt?

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Sikker på at dette ikke er en «konspirasjonsteori»…?

  (Forsøk på humor - for ordens skyld)

 2. Avatar for K11 K11 says:

  Hvem skulle ha trodd det?

  Tja, jeg (og flere) har da advart om det i månedsvis. Selv begynte jeg å snakke om det i midten av oktober i fjor, etter å ha lest lekkasjen fra Canada, hvor slike interneringsleire var omtalt, og hvor det også var antydet at de skulle komme i alle andre Great Reset-land. (I noen land, som New Zealand og Canada, eksisterte de allerede.)

  Når en av de “nye mutasjonene” får skikkelig fotfeste i mediebildet også i Norge, innføres det nasjonalt portforbud her. Dette skjer senest i løpet av februar eller mars. Omtrent samtidig, eller litt senere, begynner interneringen av vaksineskeptikere, restriksjonsmotstandere, “smittede” og andre uønskede elementer, inkludert folk som nekter å la seg teste.

  Spørsmålet er hvor stor andel av befolkningen som applauderer slike tiltak. For Norges vedkommende kan det se ut til at tallet er ca 70 prosent, kanskje litt høyere.

  I land som Tyskland og Frankrike ser det ut til å være lavere.

  Problemet er at svært mange nordmenn kommer til å verve seg som frivillige kollaboratører for regimet. Jeg har sett minst en håndfull aktuelle kandidater også på herværende forum. Ingen nevnt, ingen glemt.

  I flere land vi liker å sammenligne oss med, blir man nå bøtelagt og banket opp av politiet hvis man gir kjæresten sin en klem (med samtykke) på gata. Folk blir oppsøkt av politiet i sine egne hjem, og utsatt for grov politivold fordi de er mistenkt for å ha hatt en gjest hjemme hos seg. Og folk blir ført bort til konsentrasjonsleirene, mistenkt for å være vaksineskeptiker eller restriksjonsmotstander.

  Og dette ser det ut til at brorparten av den norske befolkningen applauderer, og ønsker å få til Norge så fort som mulig.

  Men hva annet kan man vente, når det handler om å “beskytte seg” mot en sykdom som er nesten like farlig som forkjølelse.

  En sykdom man kan vaksinere seg mot, med en vaksine som hittil, på et par uker, har tatt livet av over 33 nordmenn – dødsfall som blir bagatellisert fordi de døde angivelig var “gamle og skrøpelige”. (I motsetning til de “unge, friske og sunne” som dør med “korona” i kroppen?)

 3. Avatar for tjatta tjatta says:

  Jeg har møtt noen i butikken. Endelig får de lov til å velte sin bitterhet utover andre i full offentlighet. Det var litt stusselig å måtte gå rundt å hate brunsnegler

 4. Avatar for runeulv runeulv says:

  Skal man først beskylde Merkel-regimet for å være Hitler, kan man likegodt ta den helt ut.
  impfung

 5. Ikke før de er kvitt nazismen og så kommunismen så er de pokker ta meg i gang igjen.

 6. Har bare ventet på den… Står det kansje “Arbeit macht frei” på porten? Eneste som mangler nå er gassdusjer og forbrenningsovnene for likene så er alt likt Nazi tyskland under fascimen… Globaliztisk fascisme har kuppet makten i hele den vestilige verden med hjelp av et virus som er like ufarlig som influensa iflølge offentlig tilgjengelig statistikk og forskning. Vi er i ferd med gradvis å miste alle friheter hvis ikke folket våkner opp og kjemper imot.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

2 flere kommentarer

Deltakere