Vitenskapsfolk dumper PCR-testen

8
Lektor emeritus Niels Harrit

PCR-testen, som er bærebjelken i myndighetenes koronapolitikk, er ubrukelig.

Den PCR-testen som brukes over hele verden for angivelig å påvise koronavirus, gir så mange falske positive at den er fullstendig upålitelig, sier lektor emeritus i kjemi, Niels Harrit og Søren Ventegodt, lege og formann for Organisationen til Oplysning om Corona (OCC) i dette intervjuet.

De dokumentene som blir nevnt i programmet kan lastes ned her:

https://dkdox.tv/download/dk20092/Corman_Drosten_artikel_original_eurosurv-25-3-5.pdf

https://dkdox.tv/download/dk20092/Retraction_Letter_by_ICSLS_-_Corman-Drosten_et_al.pdf

https://dkdox.tv/download/dk20092/Review_Report_by_ICSLS_-_Corman-Drosten_et_al.pdf

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Hele Kina influensa hysteriet er en kombinasjon av galskap idioti og makt-syke… Selv ikke i Sverige så har de flere døde enn ved en litt over gjennomsnittet hard vanlig influensa epidemi. Hele c0r0na hysteriet er skapt på premisser som har blitt motbevist. Media påsto at den hadde dødelighet på 4 til 10% i flere måneder mens i realiteten er dødeligheten ifølge data fra WHO og andre 0,3 til 0,1%. Media påstår mange er smittet og man må stenge ned hele samfunnet for å unngå kollaps mens i realiteten så er nesten ingen syke. Og kollapsen skyldes at folk som er friske nektes å dra på jobb grunnet karantene. Hele c0r0na hyseriet er bare tull når du bare går litt dypere enn skrekk propagandaen fra media og helsemyndigheter.

  Grunnproblemet er en liten gruppe med fanatiske pandemi eksperter. Dette er folk som har mistet gangsynet grunnet de har jobbet med dette i mange årtier og hele tiden ventet på å kunne redded verden. Nå tror de helt å holdent at knallharde mottiltak må til uten forståelse overhode for all skaden de gjør totalt blindet av eget ego og sine egne magalomaniske fantasier. De klarer rett å slett ikke å komme bort fra sin egen fantasi om at c0r0na er livsfarlig selv om all data sier det motsatte.

 2. Vestlig presse og media har hatt tilgang på informasjon fra eksperter som har vært sterkt kritiske til tester, nedstengninger og tiltak, og som er like godt eller bedre kvalifisert enn de som MSM slipper til. Men MSM har bare latt de legene og ekspertene som støtter regimets fortelling komme til orde.

  Selv om flere og flere modige eksperter og professorer med stor faglig tyngde begynner å protestere, går MSM andre veien, og trapper opp skremselspropagandaen. Den media konstruerte korona-krisen er hovedoppslag i alle nyhetssendinger uten at motforestillinger kommer frem, som opprettholder panikktilstanden i det meste av folket.

  Kontroll på media er avgjørende for å styre befolkningene, og MSM er derfor integrert som en sentral del av maktapparatet til storkapitalen. De utplukkede nyhetsankerne blir folkekjære når de presenterer nyhetsbildet flere ganger om dagen, og nyter høy troverdighet hos de fleste, spesielt eldre.

  Men de er journalister og ikke bare nyhetsopplesere, de gjør research på sakene de presenterer og er en del av redaksjonen, og må vite at det er ikke journalistikk det de gjør ang korona-krisen, og hva slags konsekvenser det får for mange folks liv og økonomi, og landets økonomi. Hvis de kan konfronteres med dette og svarer at de må presentere nyhetene slik eierne ønsker ellers så får de sparken holder ikke, det de gjør er ikke bedre enn landssvik. Nedstengningene og tiltakene tar mange liv og ødelegger livet til mange hundre millioner verden over.

  Hele “pandemien” er en konstruksjon av ord, uten vitenskapelig grunnlag. At de fleste leger holder munn, er det fordi de ikke tør å protestere. Mange har blitt sanksjonert, og de er redde for familie og barn. Hatten av for de altfor få vitenskapsfolk som tør å protestere, og alternativmedia lest av altfor få som denne nettavisen som tør å la dem få uttale seg fritt.

 3. Medias propaganda med fokus på hvor farlig virus er og hvor vanskelig det er å bli kvitt (ja, forkjølelsesvirus er vel umulig å bli kvitt…) kommer til å øke fra mot vaksinering starter. Slik at folk skal guiltes hvis de ikke ønsker den…
  At testen er tvilsom er opplagt, men det skyves under teppet.

  Har man i det hele tatt klart å isolere det påståtte viruset, eller har vi egentlig bare en del ulike varianter over det samme som vi alltid har slitt med? Hvem vet, når de som skriker høyest i media virker å ville ha lockdown og arbeidsløshet…
  Vi skal visst presses til å godta hva som helst «av hensyn» til… (og skam den som ikke «viser hensyn») Ordene som brukes mister mening fordi de misbrukes igjen og igjen.

  Jeg tror folk flest Ikke stiller spørsmål fordi de er oppdratt til å tro at myndighetene vil dem vel, og de klarer ikke å forestille seg at noen kan bruke de samme myndigheter mot dem.

 4. Kina influensa hysteriet er rett å slett forræderi og landssvik (jeg har sagt dette tidligere på dokument.no i mye mildere ordelag og det førte til at jeg ble bannet momentant, så jeg har ikke turt å nevne det flere ganger)…

 5. De som klager på at man ikke viser hensyn pleier jeg å spørre om de ikke har noen medlidenhet med de 1.000.000.000 menneskene som lider grunnet de vil gi sin bestemor 3mnd ekstra og at de er ekstremt egoistiske som forlanger at hele verden skal lide for dem… Pleier å bli veldig stille etter det.

 6. Avatar for thomask thomask says:

  Det ble sagt mye interessant i denne debatten!

  Jeg er ikke konspiratorisk anlagt, men jeg kan ikke fri meg for å tro at noen har visst at disse testene kom til å spy falske positiver i hytt og gevær og med hensikt satt i gang dette inkludert denne testprotokollen.

  Testprotokollen ble godkjent i hui og hast uten normal prosedyre, to av forfatterne satt i redaksjonskomiteen til eurosurveillace og dette makkverket ble så anbefalt av WHO og tatt i bruk i hele verden.

  Når dette tok av midt i mars var budskapet fra WHO teste, teste,teste.
  Altså cormandrosten 24/7

  Videre reagerte jeg på denne talen fra Høie 10 juni. På det tidspunkt var “pandemien” over etter de måltall som inntil da hadde blitt brukt (innlagte, intensiv, døde). Så kom han plutselig med dette:

  *"FHIs siste rapport viser at antall smittede i Oslo øker. *
  For to uker siden ble det meldt om 24 smittede personer i hovedstaden.
  Sist uke ble det meldt om 81 smittede."

  Dette var for det første helt ute av kontekst på måltallene på det tidspunkt (innlagte, intensiv, døde). For det andre måtte man virkelig lete, nærmeste vente på å finne akkurat disse tallene som i en enkelt kommune hadde økt mellom alt som pekte nedover.

  Jeg heller mot å tro at Høie den 10/6 talte på instruks med henblikk på å dreie den offentlige samtale vekk fra (innlagte, intensiv, døde) og over på Corman Drosden.

 7. Selvfølgelig bryr vi oss. Mennesker er avhengige av sosial kontakt og trenger hverandre. Man kan sånn sett ikke sette et hensyn opp mot et annet, det blir vanskelig å velge. Og nettopp det spekulerer media i, de driver splitt og hersk i den grad at folk kan komme til å angi hverandre…
  Virus, lus, midd, kjønnssykdommer, osv smitter. Folk med et godt immunforsvar klarer seg. Men har man redusert helse så minsker motstandskraften.
  Ta utbrudd av midd, det har økt, og smitten er kun ved kroppskontakt. Folk med dårlig immunforsvar kan bli skikkelig dårlige av det.
  Andre kommer seg ved behandling.
  Vi kan ikke sitte på hver vår øde øy av redsel for kontakt, og det har vi alltid vært klar over. Vi lever med risikoen. Og som biologiske vesner har vi ikke noe valg.
  Tiltakene er både ute av proposjoner og uten særlig effekt. Folk vil fortsatt bli syke med sammensatte lidelser og stå i fare for å bukke under av små infeksjoner de ellers ville tålt greit. Munnbind har null effekt, annet enn å skremme. Stenge samfunnet har effekt på alt annet enn smitte, minimalt på selve smitten.

 8. Ja, Christian Drosten, som fant opp PCR-protokollen som WHO anbefaler, visste i hvert fall at PCR-testen var ubrukelig under MERS-epidemien i 2014:

  Her et lite oversatt utdrag:

  The fact is that there has been a clear case definition so far, i.e. a strict scheme that stipulates which patient was reported as a Mers case. This included, for example, the patient having pneumonia that affects both lungs. When a whole series of Mers cases suddenly appeared in Jeddah at the end of March this year, the doctors there decided to test all patients and all hospital staff for the pathogen. And to do this, they chose a highly sensitive method, the polymerase chain reaction (PCR).
  Sounds modern and contemporary.
  Yes, but the method is so sensitive that it can detect a single genetic molecule of this virus. If, for example, such a pathogen scurries over the nasal mucous membrane of a nurse for a day without becoming ill or noticing anything, then it is suddenly a Mers case. Where previously terminally ill were reported, now suddenly mild cases and people who are actually very healthy are included in the reporting statistics. This could also explain the explosion in the number of cases in Saudi Arabia. In addition, the local media boiled the matter up incredibly.

  Drosten var i 2014 altså fullt klar over hvordan denne svindelen fungerer, og protesterte mot den, men seks år senere har han tydeligvis bestemt seg for å være med på leken.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere