Internasjonalt søksmål mot vaksineindustrien

0
Illustrasjon: Shutterstock

Den tyske legen og SPD-politikeren Dr. Wolfgang Wodarg og den tidligere visepresidenten i det farmasøytiske selskapet Pfizer, Dr. Michael Yeadon har reist det som kan bli et internasjonalt søksmål mot vaksineindustrien med sikte på å få stanset prøving og vaksinering med de foreliggende kandidatene til covid-19-vaksiner.

De har skrevet til European Medicines Agency, Committee for human medicinal products (CHMP) og COVID-19 EMA pandemic Task Force (COVID-ETF) og bedt dem om å stanse dette umiddelbart. Brevet deres kan leses her.

Dr. Wodarg var initiativtaker da Europarådet gikk til undersøkelser av vaksinen mot svineinfluensaen. WHO ble kritisert for å ha erklært pandemi for noe som viste seg å ikke være det og for å ha interessekonflikter i forhold til vaksineindustrien. Wikipedia skriver: «Det har fremkommet en kobling mellom bruk av influensavaksine og narkolepsi hos barn. Leverandøren GlaxoSmithKlein (GSK) sammenlignet vaksinen med Paracet for å indikere at den var ufarlig, hvor det har blitt dokumentert 35 tilfeller av narkolepsi hos barn som har fått vaksinen.«

Dr. Michael Yeadon har kritisert den britiske regjeringas håndtering av koronaepidemien og er intervjuet flere ganger om dette, blant annet her.

Kritikk av metodene til Pfizer & co og av PCR-testen

I brevet fra de to legene pekes det på alvorlige designfeil i arbeidet med vaksinen til Pfizer og andre vaksineselskaper.

«Det er noen bekymringsfulle problemer med prøveutformingen, slik det er påpekt av Dr. Peter Doshi i British Medical Journal. Dr. Doshi fokuserer på de to største problemene. For det første er ingen av de ledende vaksinekandidatstudiene designet for å teste om vaksinen kan redusere alvorlige COVID-19 symptomer, definert som: innleggelse på sykehus, ICU eller død. Og for det andre er forsøkene ikke designet for å teste om vaksinen kan avbryte overføring. Hvis ingen av disse vilkårene er oppfylt, fungerer vaksinen i det vesentlige som et terapeutisk medikament, bortsett fra at en vaksine ville bli tatt profylaktisk, selv av de helt friske, og det er mer enn sannsynlig at de har en høyere risiko for skade enn et terapeutisk medikament. Hvis dette skulle være sant, ville terapeutiske medikamenter være bedre enn enhver COVID-vaksine.»

Wodarg og Yeadon viser også til at PCR-testen, som brukes til angivelig å påvise covid-19-positive er kjent for å føre til svært mange falske positive, særlig når det brukes svært mange kopieringer, sykluser, for å få fram et resultat. De skriver:

Et høyt antall sykler eller Ct-verdier i RT-qPCR-testresultater har blitt allment anerkjent for å føre til falske positive.

På bakgrunn av at det ikke foreligger fagfellevurderte artikler om vaksineindustriens metoder og resultater, er det ikke mulig å gjøre en vitenskapelig nøytral analyse av dem. Det er også altfor tidlig å hevde at man har en vaksine som er klar for massevaksinasjon når usikkerhetene ved dem ikke er kritisk vurdert. Derfor krever Wodarg og Yeadon at vaksinene stoppes nå.

Les også: Regjeringa i Storbritannia gir Pfizer garanti mot søksmål

Big Pharma er klare for å håve inn milliarder på koronaviruset

Leger advarer mot bivirkningene av covid-19 vaksine

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelRegjeringa i Storbritannia gir Pfizer garanti mot søksmål
Neste artikkelFN: Nesten et kvart million mennesker har dødd på grunn av krigen i Jemen