Internasjonalt søksmål mot vaksineindustrien

16
Illustrasjon: Shutterstock

Den tyske legen og SPD-politikeren Dr. Wolfgang Wodarg og den tidligere visepresidenten i det farmasøytiske selskapet Pfizer, Dr. Michael Yeadon har reist det som kan bli et internasjonalt søksmål mot vaksineindustrien med sikte på å få stanset prøving og vaksinering med de foreliggende kandidatene til covid-19-vaksiner.

De har skrevet til European Medicines Agency, Committee for human medicinal products (CHMP) og COVID-19 EMA pandemic Task Force (COVID-ETF) og bedt dem om å stanse dette umiddelbart. Brevet deres kan leses her.

Dr. Wodarg var initiativtaker da Europarådet gikk til undersøkelser av vaksinen mot svineinfluensaen. WHO ble kritisert for å ha erklært pandemi for noe som viste seg å ikke være det og for å ha interessekonflikter i forhold til vaksineindustrien. Wikipedia skriver: «Det har fremkommet en kobling mellom bruk av influensavaksine og narkolepsi hos barn. Leverandøren GlaxoSmithKlein (GSK) sammenlignet vaksinen med Paracet for å indikere at den var ufarlig, hvor det har blitt dokumentert 35 tilfeller av narkolepsi hos barn som har fått vaksinen.«

Dr. Michael Yeadon har kritisert den britiske regjeringas håndtering av koronaepidemien og er intervjuet flere ganger om dette, blant annet her.

Kritikk av metodene til Pfizer & co og av PCR-testen

I brevet fra de to legene pekes det på alvorlige designfeil i arbeidet med vaksinen til Pfizer og andre vaksineselskaper.

«Det er noen bekymringsfulle problemer med prøveutformingen, slik det er påpekt av Dr. Peter Doshi i British Medical Journal. Dr. Doshi fokuserer på de to største problemene. For det første er ingen av de ledende vaksinekandidatstudiene designet for å teste om vaksinen kan redusere alvorlige COVID-19 symptomer, definert som: innleggelse på sykehus, ICU eller død. Og for det andre er forsøkene ikke designet for å teste om vaksinen kan avbryte overføring. Hvis ingen av disse vilkårene er oppfylt, fungerer vaksinen i det vesentlige som et terapeutisk medikament, bortsett fra at en vaksine ville bli tatt profylaktisk, selv av de helt friske, og det er mer enn sannsynlig at de har en høyere risiko for skade enn et terapeutisk medikament. Hvis dette skulle være sant, ville terapeutiske medikamenter være bedre enn enhver COVID-vaksine.»

Wodarg og Yeadon viser også til at PCR-testen, som brukes til angivelig å påvise covid-19-positive er kjent for å føre til svært mange falske positive, særlig når det brukes svært mange kopieringer, sykluser, for å få fram et resultat. De skriver:

Et høyt antall sykler eller Ct-verdier i RT-qPCR-testresultater har blitt allment anerkjent for å føre til falske positive.

På bakgrunn av at det ikke foreligger fagfellevurderte artikler om vaksineindustriens metoder og resultater, er det ikke mulig å gjøre en vitenskapelig nøytral analyse av dem. Det er også altfor tidlig å hevde at man har en vaksine som er klar for massevaksinasjon når usikkerhetene ved dem ikke er kritisk vurdert. Derfor krever Wodarg og Yeadon at vaksinene stoppes nå.

Les også: Regjeringa i Storbritannia gir Pfizer garanti mot søksmål

Big Pharma er klare for å håve inn milliarder på koronaviruset

Leger advarer mot bivirkningene av covid-19 vaksine

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Folk over hele verden burde også gå til søksmål mot myndigheter for å få stoppet c0r0na mottiltakene som beviselig gjør mye mer skade enn sydommen. Kina influeansen er ifølge uavhengig forskning og offentlig tilgjengelig statistikk ikke værre en litt over gjennomsnitter hard vanlig influensa. Vi stenge ikke ned hele verden hver gang vi får en vanlig influensa epidemi… Dermed så ligger det opent for søksmål i Norge og mange andre land for brudd på lovene, her har de missbrukt smittevernloven på det groveste.

  Søksmål har blitt brukt på denne måten for å stoppe mottiltak tidliger i forbindelse med svineinfluensaen og de vant og fikk stoppet hysteriet den gangan…

 2. Selv om vaksinen har vært tema i NRKs Debatten, har programleder eller noen deltagerne aldri stilt spørsmålet om hvorfor et vi må ha en vaksine for et virus med en overlevelsesprosent på over 99%. Det spørsmålet stiller heller ikke øvrig MSM i tv-nyhetssendinger eller i nett - og papiraviser.

  Nå har Dagsrevyen og TV2 Nyhetene vaksine som hovedtema i hver eneste sending, og mens nyhets-ankeret snakker, vises det opptak fra sykehus med personale i fullt beskyttelsesutstyr. Hovedtema i dag har vært at Pfizer ikke kan levere 50 millioner doser på grunn av forsinkelser i leveransen av en kjemisk komponent i vaksinen.

  MSM har klart å få så mange til å ønske seg vaksinen de ikke trenger, at de får angst av å høre at Pfizer ikke kan levere nok av vaksinen de egentlig skulle ha angst for. “Hvert sekund teller i utviklingen av en vaksine” som NRKs “korona-reporter” Hallvard Sandberg sa i NRK morgennyhetene for en tid siden.

  Tv-seeren skal skremmes, hjernevaskes og indoktrineres til å tro at vaksinen er nødvendig også for de 99,5% av befolkningen som ikke blir syke eller alvorlig syke av viruset, og som beviser at kroppens naturlige immunforsvar hos de aller fleste bekjemper det.

  Med det rullebladet legemiddelgigantene har også når det gjelder vaksiner, er det vaksinen er er grunn til å frykte, ikke viruset:
  “Dr. Andrew Kaufman: They want to genetically modify us with the Covid-19 vaccine”. Kilde.
  “Urgent Information on Covid-19 Vaccine - Dr. Carrie Madej”. Kilde.
  “Human 2.0? A wake-up about the Covid-19 Vaccine - Dr. Carrie Madej”. Kilde.

 3. Meet Ruby the Supercomputer: Now in Service for COVID-19 and Nuclear Security Research

  LLNL COVID-19 researchers have begun using Ruby to compute the molecular docking calculations needed for discovering small molecules capable of binding to protein sites in the structure of SARS-CoV-2 for drug discovery purposes.

 4. Avatar for Anki Anki says:

  Takke faen for at det fortsatt finnes fagfolk med baller. Selv om det er langt fram til å få kverka kovidiotiet. I kamp med folk som i harde taka forsøker å avvikle døden kan det bli noen seige etapper. Men jeg har trua. En eller annen gang vil den mentale mørke middelalder 2.0 ta slutt. :slight_smile:

 5. Avatar for Enebak Enebak says:

  Det som kanskje ikke har kommet så klart fram, er det som står i brevet om de tidligere mislykkede forsøkene på å lage koronavaksine (bl.a. til SARS og MERS). De forsøkene skal ha vist at vaksinene utvikler det forfatterne kaller “ikkenøytraliserende antistoffer”. Dette er antistoff som ikke er effektivt nok til å ta knekken på viruset, men som kamuflerer viruset for T-celler og dermed hjelper viruset å infisere kroppen mer effektivt.
  Effekten kalles ADE og skal være en kjent problemstilling ved de fleste virus som det har vist seg vanskelig å utvikle vaksine mot (bl.a. Ebola, HIV, Denguefeber og alle typer koronavirus).

  Fra brevet til Wodard og Yeadon:
  Googleoversatt:

  Dannelsen av såkalte “ikke-nøytraliserende antistoffer” kan føre til en overdrevet immunreaksjon, spesielt når testpersoner blir konfrontert med det virkelige, “ville” viruset etter vaksinasjon. Denne såkalte antistoffavhengige amplifiseringen, ADE, har lenge vært kjent fra for eksempel eksperimenter med koronavaksiner hos katter. I løpet av disse forsøkene døde alle katter som opprinnelig tålte vaksinasjonen, etter å ha blitt smittet med ekte koronavirus. Denne overreaksjonen blir ytterligere oppmuntret av potensatorer.

  Engelsk versjon:

  The formation of so-called “non-neutralising antibodies” can lead to an exaggerated immune reaction, especially when test persons are confronted with the real, “wild” virus after vaccination. This so-called antibody-dependent amplification, ADE, has long been known from experiments with corona vaccines in cats, for example. In the course of these trials, all cats that initially tolerated the vaccination well died after being infected with real corona viruses. This overreaction is further encouraged by potentiators.

  Kanskje det er ADE som skal skape covid-21 ved hjelp av vaksinen, akkurat som D-vitaminmangel er det som driver covid-19-panikken?

 6. Avatar for INK INK says:
  https://www.youtube.com/watch?v=I8VNB5-jv5A

  If the singer goes quiet
  If the singer goes quiet the life goes quiet
  because the life the life itself is a song
  if the singer stops singing, dies of fright
  the hope, the light and the joy.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

8 flere kommentarer

Deltakere