Leger advarer mot bivirkningene av covid-19 vaksine

20
Illustrasjon: Shutterstock

Feber, svettetokter, migrene og muskelsmerte som kan vare i dagevis er bare noen av bivirkningene som er registrert under utprøving av covid-19 vaksinene til Pfizer, Moderna og andre.

Dr. Sandra Fryhofer i American Medical Association sier at bivirkningene kan gjøre at hennes pasienter vil vegre seg mot å ta en oppfølgingsinjeksjon. På et virtuelt møte i USAs CDC, som er ansvarlig for gjennomføring av vaksineprogrammene, sa Fryhofer:

Vi må virkelig advare om at dette ikke vil være som en spasertur i parken.

På møtet ble det også snakket om at det er «viktig å utvikle et positivt språk» når man snakker om bivirkningene. I stedet for bivirkninger kan man kalle det «respons» for eksempel.

Tidligere har andre leger i USA tatt til orde for at det å ta vaksinen skal oppfattes som «en patriotisk plikt» og for å «straffe» dem som nekter.

Professor i virologi og genøkologi, Terje Ingemar Traavik advarer mot de vaksinene man nå vil hastegodkjenne:

– Når vaksinerte personer infiseres med viruset kan de fortsatt skille ut virus og smitte andre. Vaksineprodusentene har ikke hevdet noe annet, og nylige fagfelle-vurderte forskningsartikler understreker dette, sier Traavik til TV 2.

Folkehelseinstituttet skriver på sine hjemmesider at hensikten med vaksinasjon er for å forebygge sykdom, eller å gjøre sykdomsforløpet mildere uten å bli utsatt for alvorlig bivirkninger.

– Men de vaksinene som nå søkes hastegodkjent bidrar ikke til å hindre smittespredning, sier Traavik.

Det er tydelig at her går det over stokk og stein i kappløpet om å erobre tetposisjon i det lukrative vaksinemarkedet. Men om folk blir sjuke av vaksinene må de i hvert fall lære seg å tenke positivt på det. Kanskje Kulturrådet kunne utlyse en konkurranse?

Dette handler ikke om å være imot vaksiner i prinsippet, men å advare mot profittjaget til BigPharma som gang på gang har påført pasienter store skader nettopp fordi profitten settes foran hensynet til folks liv og helse.

Det er vel verdt å lese advarlsene fra forfatteren John Le Carré. Han studerte Big Pharma grundig i forbindelse med at han skrev boka A Constant Gardener. Her er hans refleksjoner om denne industrien. Merk for eksempel det han skriver om hvordan industrien har kjøpt seg støtte:

But Big Pharma is also engaged in the deliberate seduction of the medical profession, country by country, worldwide. It is spending a fortune on influencing, hiring and purchasing academic judgement to a point where, in a few years’ time, if Big Pharma continues unchecked on its present happy path, unbought medical opinion will be hard to find.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for Anki Anki says:

  Her må altså folk “testes” for å vite at de er “sjuke”. Så pusher de en vaksine som gjør mange langt sjukere enn hva “symptomene” på “sjukdommen” er, og samtidig hindrer den ikke videre “smitte”. You can’t make this shit up!

  matrix

 2. Avatar for Dias Dias says:

  Jeg gjentar meg selv her, men det å selge denne vaksinen kan best sammenlignes med å masseprodusere “kongens nye klær”, som jo må sies å være god butikk.

 3. Frysninger så tanna knakk :

  "Luke Hutchison woke up in the middle of the night with chills and a fever after taking the Covid-19 booster shot in Moderna’s vaccine trial.

  Another coronavirus vaccine trial participant, testing Pfizer’s candidate, similarly woke up with chills, shaking so hard he cracked a tooth after taking the second dose.

  High fever, body aches, bad headaches and exhaustion are just some of the symptoms five participants in two of the leading coronavirus vaccine trials say they felt after receiving the shots."
  https://www.cnbc.com/2020/10/01/coronavirus-vaccine-trial-participants-exhaustion-fever-headaches.html

  … men hva med langtidsvirkningene… det vet de ikke, og hva med evnt bivirkninger på neste generasjon?

 4. Avatar for Jan123 Jan123 says:

  Dette er helt vesentlig. Kort fortalt tror jeg ikke kampen kan stå på om man får litt “juling” når man tar vaksinen slik artikkelen antyder at kan skje, men det som er helt avgjørende er jo nettopp faren for uforutsette langtidskonsekvenser.

  Det skapes nå i disse dager et narrativ som lyder slik:

  “Det gjør litt vondt å få vaksinen, men det er få alvorlige bivirkninger og den er ikke farlig”

  Dette er et falskt narrativ. Sannheten er jo mer slik:

  “Det gjør litt vondt å få vaksinen, og det er observert få bivirkninger på kort sikt. De langsiktige bivirkningene er helt ukjente og kan være alt fra helt ubetydelige til ekstremt farlige. Vi vet ikke, for det har ikke vært testet nok. Husk at dette er en eksperimentell teknologi, så ansvaret hviler på deg som tar vaksinen (vi som industri tørr ikke ta ansvaret og har avtalt oss ut av det som en betingelse for å levere vaksinen)”.

  Tror du de ville solgt mange vaksiner med det siste narrativet der? ikke det? :smiley: men det er jo dette som er sannheten

 5. Avatar for INK INK says:

  Jeg er enig i at det er ev. langtidsvirkninger som er det interessante her. Og det at vaksinen er hastegodkjent og mer eksperimentell enn det de pleier å være. Og om det stemmer at den ikke hindrer smitte. Forbigående symptomer i noen dager er i seg selv ikke så alvorlig og heller ikke så unormalt.

 6. Glimrende oppsummert. Det er galskap å utsette de aller fleste av befolkningen for en slik risiko for et så ufarlig virus for de aller fleste. Så naive kan ikke fag-medisinere i helsedepartementene være, dette er geo-politikk, og med kunnskap om hvor kynisk og nådeløs herskerklassen er, er det god grunn til å mistenke at haste-vaksinene kan være en avledning.

  Oppfølgings-vaksinene, “vaksinene” de planlegger å tvangs-vaksinere milliarder med, kan være ha GMO DNA i en plan om å gjøre slaveklassen i NWO til viljeløse og føyelige for herskerklassen. Ikke en konspirasjonsteori tatt ut av løse luften, mange seriøse og fremstående forskere har advart mot dette. YouTube videoene deres har blitt slettet, og Google har fjernet søkeresultater for dette og erstattet det med debunking av “fakta-sjekkere”.

  Fra BitChute:
  Bill Gates Caught on Video Admitting Vaccines Will Change Our DNA
  The Fast-tracked Moderna GMO DNA-Altering Vaccine - Patrick Wood (Technocracy News)
  Dr Kaufman: They Want To Make Us GMO & Programmable Organisms, Splicing into Your DNA

  Dr. Carrie Madej’s warning on covid vaccine 2020 - MIND BLOWING
  “is that these vaccines will change your DNA and therefore whoever owns the vaccine owns the people that are vaccinated totally, like a slaves only much worse. You will be totally owned and if you survive and have children they will be owned by your owner also”.

 7. Avatar for INK INK says:

  Nakstad er redd vi skal slappe for mye av når vaksinen kommer:

  Hvorfor er det ingen hovedstrømsmedier som er interessert i at Nakstad har aksjer og styreverv i EpiGuard og tjener penger på pandemien?

 8. Fordi big pharma, akkurat som våpenindustrien er som regel på lag med media

  Anbefaler å sjekke ut denne dokumentaren om svineinfluensaen for litt over ti år tilbake. Legemiddelindustriens lobby er mektigere enn hva folk flest tror

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

12 flere kommentarer

Deltakere