Terror i Europa – lytt til Syria

6
Nice, Frankrike 29/10/2020. Shutterstock

Terrorhandlingene i Frankrike og nå i Wien 2. november 2020 aktualiserer på en brutal måte den trusselen terrorismen utgjør også mot Europa. Eva Thomassen skriver i dette innlegget at vi må lære av Syria.

Eva Thomassen

Av Eva Thomassen.

Den eneste som kan hjelpe Europa nå er president Al-Assad.

Syria har kjempet i 10 år mot terror. Mot terrorister fra over 100 land. Disse terroristene er betalte leiemordere av land som deltar i regimeskiftekrigen mot Syria. Vesten har tapt krigen og monstrene med 10 år med kamptrening og et hat mot vesten skal hjem- det var ikke med i beregningen.

Den eneste som kjenner disse terroristene er president Assad. Han vet hvor de kommer fra. Han vet om de er døde. Han vet hva er har begått av terror. Han vet om de har stiftet familie. Han vet om de har forlatt Syria- og han vet hvor de har dratt.

President Assad advarte vestlige land i 2013 at terroristene vesten har brukt billioner av dollar på vil komme tilbake til Europa. Men, så blodtørste var lederne i vest at de har ofret egen befolkning i denne hinsidige krigen med bruk av monstre som elser å kappe hodet av vantro – vantro muslimer, kristne – hvem det nå er.

Har noen tenkt på paradokset at jo lenger disse 85 000 kvinnene og barna som holdes internert i Al-Hol- leiren og jo lenger IS- krigere sitter fengslet i Syria jo farligere blir de.

Men, det bryr ikke vestlige ledere seg om. Disse vil komme tilbake til Europa, som monstre hvor halshugging er ansett som en smertefri avlivingsmetode.

2019: Gutt fra Al-Hol leiren- vi skal slakte dere

2019: Tilfangetatt IS- fange- ateister i Norge skal halshugges

Hør hva norske Ubaydullah Hussain sier i dette intervjuet fra 2014:

Visse «forbrytelser» – …. «Halshugging er uten tortur»

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

 1. Avatar for tjatta tjatta says:

  Man kan jo lure på hvorfor overvekten av immigranter skal være unge menn i stridsdyktig alder fra MENA. Gjerne desertører eller “opprørere” med kamperfaring.

 2. Avatar for runeulv runeulv says:

  Det er fordi disse får oppholdstillatelse i Vesten takket være multikulturalistene ved makten.

 3. Avatar for tjatta tjatta says:

  Spørsmålet var hvorfor en overvekt av disse var unge menn i stridsdyktig alder.

 4. Igjen blomster til Eva T. Krigen i Afghanistan 1979-89 var en proxy-krig mellom stormaktene USA og Sovjetunionen. Det var her anslagsvis 30 000 Jihadister fra den islamske verden fikk våpenopplæring av Vestens special forces.
  Dette var da en slik fantastisk suksess at dette ble Natos metode for krigføring i Tsjetsjenia,Balkan,Libya,Syria og nå Armenia/kaukasus.
  Jeg har da skrevet beslektet med Evas innsikter at terroren i Europa er et BLOWBACK for denne krigsmetoden med Jihad-leiesoldater. Min erfaring er denne: en slik elementær innsikt er det mest forhatte og forbudte i Norge - også på “venstresida”. Du kan dokumentere saken til du blir blå i ansiktet: knapt noen vil ta i sannheten om dette.
  Når det da er slik,er Evas arbeider på dette terrenget,noe av det mest imponerende som har skjedd i dette landet på år og dag. Det er Mot Strømmen,altså det direkte motsatte av Braanens filosofi om marxisme i dagens Klassekampen.(3 nov 2020)

 5. Avatar for tjatta tjatta says:

  Var dette et svar til meg??

 6. Nei. Fant ikke inngangsportalen.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere