Terror i Europa – lytt til Syria

0
Nice, Frankrike 29/10/2020. Shutterstock

Terrorhandlingene i Frankrike og nå i Wien 2. november 2020 aktualiserer på en brutal måte den trusselen terrorismen utgjør også mot Europa. Eva Thomassen skriver i dette innlegget at vi må lære av Syria.

Av Eva Thomassen.

Den eneste som kan hjelpe Europa nå er president Al-Assad.

Syria har kjempet i 10 år mot terror. Mot terrorister fra over 100 land. Disse terroristene er betalte leiemordere av land som deltar i regimeskiftekrigen mot Syria. Vesten har tapt krigen og monstrene med 10 år med kamptrening og et hat mot vesten skal hjem- det var ikke med i beregningen.

Den eneste som kjenner disse terroristene er president Assad. Han vet hvor de kommer fra. Han vet om de er døde. Han vet hva er har begått av terror. Han vet om de har stiftet familie. Han vet om de har forlatt Syria- og han vet hvor de har dratt.

President Assad advarte vestlige land i 2013 at terroristene vesten har brukt billioner av dollar på vil komme tilbake til Europa. Men, så blodtørste var lederne i vest at de har ofret egen befolkning i denne hinsidige krigen med bruk av monstre som elser å kappe hodet av vantro – vantro muslimer, kristne – hvem det nå er.

Har noen tenkt på paradokset at jo lenger disse 85 000 kvinnene og barna som holdes internert i Al-Hol- leiren og jo lenger IS- krigere sitter fengslet i Syria jo farligere blir de.

Men, det bryr ikke vestlige ledere seg om. Disse vil komme tilbake til Europa, som monstre hvor halshugging er ansett som en smertefri avlivingsmetode.

2019: Gutt fra Al-Hol leiren- vi skal slakte dere

2019: Tilfangetatt IS- fange- ateister i Norge skal halshugges

Hør hva norske Ubaydullah Hussain sier i dette intervjuet fra 2014:

Visse «forbrytelser» – …. «Halshugging er uten tortur»

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.