Stor demonstrasjon mot lockdown i London – over 150 arrestert

0
Julenissen ble arrestert i London enda han sannsynligvis brukte maske. Skjermdump fra Twitter.

Motstanden mot lockdown hadde mobilisert store folkemengder i London 28. november 2020, og politiet fulgte opp sitt løfte om å slå hardt ned på dem. På forhånd hadde politiet sendt ut strenge advarsler mot å delta i demonstrasjonen, men det forhindret ikke at svært mange møtte opp. Politiet gikk da også til fysisk angrep på demonstrantene og arresterte minst 155 av dem. Volden fra politiets side var fullstendig uprovosert. Demonstrasjonen var fredelig. Det var demonstrantenes motstand mot koronatiltakene og det at de fleste netet å gå med masker som provoserte til politivold.

Demonstrantene gikk med paroler som No more lockdowns” og “Stop controlling us.”

Demonstrasjonen brukte emneknaggen #londonprotest, og på Twitter kan man finne mange bilder og en del video fra demonstrasjonen.

Det som brukes som argument for politistatsmetodene i Storbritannia er naturligvis påstand om «den andre bølgen» av koronaviruset, og man peker på såkalte «smittetall». Men siden disse tallene ikke forteller noenting om hvor mange som faktisk blir sjuke, får man et bedre bilde av å se på den totale dødsstatistikken i Storbritannia. Dem finner man hos Office for National Statistics i tabellen Deaths registered weekly in England and Wales, provisional. Denne grafen er generert på grunnlag av uketallene:

Grafen viser at også i Storbritannia tok epidemien sltt i utgangen av mai (uke 22). Siden har dødstallene ligget på det normale, og det kan ikke spores noen ny bølge i høst. Dødstallene øker svakt, slik de alltid gjør om høsten. Man kan heller ikke spore noen effekt av de strenge lockdowntiltakene.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.