Stor demonstrasjon mot lockdown i London – over 150 arrestert

7
Julenissen ble arrestert i London enda han sannsynligvis brukte maske. Skjermdump fra Twitter.

Motstanden mot lockdown hadde mobilisert store folkemengder i London 28. november 2020, og politiet fulgte opp sitt løfte om å slå hardt ned på dem. På forhånd hadde politiet sendt ut strenge advarsler mot å delta i demonstrasjonen, men det forhindret ikke at svært mange møtte opp. Politiet gikk da også til fysisk angrep på demonstrantene og arresterte minst 155 av dem. Volden fra politiets side var fullstendig uprovosert. Demonstrasjonen var fredelig. Det var demonstrantenes motstand mot koronatiltakene og det at de fleste netet å gå med masker som provoserte til politivold.

Demonstrantene gikk med paroler som No more lockdowns” og “Stop controlling us.”

Demonstrasjonen brukte emneknaggen #londonprotest, og på Twitter kan man finne mange bilder og en del video fra demonstrasjonen.

Det som brukes som argument for politistatsmetodene i Storbritannia er naturligvis påstand om «den andre bølgen» av koronaviruset, og man peker på såkalte «smittetall». Men siden disse tallene ikke forteller noenting om hvor mange som faktisk blir sjuke, får man et bedre bilde av å se på den totale dødsstatistikken i Storbritannia. Dem finner man hos Office for National Statistics i tabellen Deaths registered weekly in England and Wales, provisional. Denne grafen er generert på grunnlag av uketallene:

Grafen viser at også i Storbritannia tok epidemien sltt i utgangen av mai (uke 22). Siden har dødstallene ligget på det normale, og det kan ikke spores noen ny bølge i høst. Dødstallene øker svakt, slik de alltid gjør om høsten. Man kan heller ikke spore noen effekt av de strenge lockdowntiltakene.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for reped reped says:

  Skremmende! Men vi ser det flere steder; makthaverne nøler ikke lenger med å bruke vold mot alle som ikke lojalt slutter opp om disse såkalte “tiltakene”. Her hjemme kan Erna Solberg og Bent Høie styre Norge som en ettpartistat. Opposisjonen? Den har forlengst gått i hi.

  Forøvrig mente politiet i London at de hadde opptrådt “profesjonelt” (sakset fra BBC News):
  "Ch Supt Stuart Bell, policing commander for the event, said: “This was a challenging day for Met, City of London and British Transport Police officers and I would like to thank them for the professionalism they have shown throughout the day.”

 2. Alle folk i hele verden burde gå til massesøksmål mot sine myndigheter. I Norge og mange andre land så har de grovt missbrukt smittevern lovgiving for å gjøre ulovlig inngripen i folks liv. Ikke på noe tidspunkt har Kina influensaen oppfylt kravet til at de kunne benytte smittevern loven slik de har gjort I Norge og mange andre land også. Så hele nedstengingen av Norge og masse andre land er lovstridig…

  12.000 medisinske experter har allerede skrevet under på gbdeclaration(dot)org som er et internasjonalt opprop mot Kina influensa hysteriet.

  Uavhenging forskning og offentlig tilgjengelig statistikk viser at Kina influensaen ikke er noe mer farlig enn vanlig influensa untatt for de aller eldste og noen med spesielle sykdomer. I Norge, Sverige og Danmark så dør flere av influensa enn korona og gjennomsnitts alderen på de som dør “av” korona er 85år, dette er høyere enn gjennomsnittlig levealder. I praksis så betyr det at stor del av de som offisielt dør av korona egentlig dør av alderdom MENS de har korona. Ifølge medisinske eksperter så har allerede 25% av befolkningen delvis immunitet mot corona etter å ha vert i kontakt med andre koronavirus som f.eks vanlig forkjølelse (de løy med andre ord da de påstå nedstenging var nødvendig grunnet ingen hadde immunitet). Man kunne pisket opp stemningen og skapt akkurat samme hysteriet og panikken hvis man hadde slått opp hvert eneste influensa dødsfall stort opp i media slike de har gjort med korona…

  Folk har begynt å våkne opp og protestere nå over hele verden, folk tror ikke på løgnene som blir presentert om korona lenger i media.
  Hvis ikke myndighetene i hele verden snur så kommer det til å bli en 3 verdenskrig med folket mot myndighetene…

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere