Protestene mot lockdownpolitikken blir stadig flere

10
Skjermdump fra video av demonstrasjonen i Bristol

I Storbritannia er det mange demonstrasjoner hver uke mot lockdownpolitikken til Boris Johnson.

I Bristol ble 14 mennesker arrestert da politiet brøt opp en demonstrasjon mot lockdown 14. november 2020. Det deles ut bøter på 10,000 £ til dem som organiserer en demonstrasjon med mer enn 300 folk, og de som deltar i en samling med mer enn to folk kan få 200 £ i bot. Jeremy Corbyns bror Piers Corbyn var blant de arresterte.

I Liverpool arresterte politiet 16 demonstranter i en tilsvarende protest samme dag. Mange hundre folk deltok i demonstrasjonen, skriver BBC. Lokalavisa The Tab skriver at det 27 som ble arrestert.

Det har også vært demonstrasjoner i Manchester:

Det var arrestasjoner også i Wolverhampton.

I Melbourne i Australia har det også vært flere demonstrasjoner mot lockdownpolitikken. Der er politiet blitt kritisert for å bruke en taktikk som kalles «kettling» der de presser folk sammen i en tett klynge for så å gjennomføre massearrestasjoner.

I Frankfurt brukte politiet vannkanoner for å spre en demonstrasjon mot lockdown 14. november 2020. Vannkanoner blir som oftest brukt for å spre voldelige demonstrasjoner, men her sies det i nyhetsmeldingene at det ble brukt vannkanoner «fordi demonstrantene ikke brukte masker eller holdt påbudt avstand».

Leipzig 7. november:

Vi klarer ikke mer! sier bar- og restaurantarbeidere i Portugal. Paula Barrosos bar i Lisboa har vært stengt i åtte måneder, og hun sier til Reuters at «Vi sørger og vi må overleve. Regjeringa støtter oss ikke og vi kan ikke dø, vi kan ikke fortsette i mørke.» 14. november arrangerte bar- og restaurantarbeiderne en protest i Lisboa der de forlangte en slutt på lockdownpolitikken.

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

 1. Avatar for Jan123 Jan123 says:

  Det begynner jo å bli ganske åpenbart hva ett av hovedmålene med nedstengningene egentlig er. Dette er en del av restruktureringen av verdensøkonomien i favør av de som har mye fra før. Det uavhengige næringslivet av små og mellomstore bedrifter skal bort, de må vike for at gigantene (Amazon osv.) skal eie livene våres i enda større grad. Amazon har jo nettopp etablert seg i Sverige, bra timing da :slight_smile:

  Det vil også bli mange deilige konkurser nå fremover, og masse eiendeler og bedrifter vil komme på billigsalg. Lurer på hvem som plukker opp kadaveret etter Norwegian til en billig penge?

 2. Avatar for tjatta tjatta says:

  Wizzair ser ut til å posisjonere seg.


  Det går kanskje bedre nå.

 3. Avatar for Thorvald Thorvald says:

  Dette har skjedd før. Å skape massiv inflasjon og rasere jobbanredet. Det endte med verdenskrig sist gang, da folket stilte seg bak en av de få som turte å snakke om problemet bak symptomet.

 4. Avatar for Joso Joso says:

  Det blir for bastant å si at det skyldes det ene eller det andre. Da hører jeg heller på Edward Snowden, som mener at corona kom som julekvelden på kjerringa over hele verden, og jeg hører heller på dr. Mike Yeadon, som sier at "jeg vet ikke hvorfor politikerne gjør som de gjør, det kan være penger, det kan være noe annet, https://www.youtube.com/watch?v=4FQUmw5QljM

 5. Avatar for tjatta tjatta says:

  Penger er en sekundær drivkraft og viktigst for de uten. Makt er mer kinky. Og det genererer penger. Mye.

 6. Avatar for K11 K11 says:

  Ja, nå som statistikken viser at sykdommen har en dødelighet på 0,01 prosent, mener han vel at det er viktig å stenge samfunnet, siden covid er så “dødelig”.

  Men i februar og tidlig i mars var han blant de få kritiske stemmene i Norge, for da hevdet han offentlig at trusselen fra covid var sterkt overdrevet, og at hele sykdommen kom til å være glemt innen april. På den tiden var det fortsatt stor usikkerhet knyttet til sykdommens dødelighet.

  Mulig disse sitatene er blitt slettet fra nettet nå.

  Han har ihvertfall fått med seg hva det er politisk korrekt å si nå for tiden. Nå skal det være skremselspropaganda for alle penga, slik at The Great Reset kan gjennomføres som planlagt.

 7. Avatar for K11 K11 says:

  Ja, både Snowden og Assange mener at bin Laden sto bak 9/11 også, og at 9/11 kom som julekvelden på stakkars Bush og Cheney. En viktig grunn til at jeg aldri har hørt på noen av dem.
  Det er ikke det spor overraskende at controlled opposition-Snowden pusher det offisielle koronanarrativet.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

2 flere kommentarer

Deltakere