– Full gjenåpning av Norge nå!

12
Fra demonstrasjonen i Bergen

Markering mot koronatiltakene i Oslo 28. november 2020 klokka 14 ved Rådhuset og Stortinget.

Det blir taler ved idrettsutøveren Espen Bolstad Røa, jurist Erlend Efskind, Vg3-elev Kiara Gloria Jula, pensjonist Rolf Kevin, sjukepleier Margrethe Salvesen og lege Nils R. Fosse.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for Anki Anki says:

  Flott! Det er bare å gasse på!

 2. Avatar for Rapper Rapper says:

  Hei Pål! Så du kommentarene der jeg skrev om at videoen som viste demonstasjonen i Bergen, ble fjernet fra Youtube?

  • Jeg synes det er viktig at vi får spre videoen; husker du hvem sin kanal videoen fantes på, og / eller vet du om en annen plass videoen finns?

  Takk!

 3. Avatar for runeulv runeulv says:

  Den kan ha blitt fjernet av de som lastet opp videoen, når det viste seg at de som ble gjenkjent mistet jobben. At man ikke filmer ansikter uten at man vet det er greit, er noe innvandringsmotstandere har visst lenge, men nå er det tydeligvis andre grupper i vår vidunderlige nye verden som må lære det.

  Strategien med å få de gjenkjenbare arbeidsløse, som et ledd i å begrense antallet som møter opp, er forøvrig noe de progressive har utviklet.

 4. Avatar for Per1 Per1 says:

  Nej, der skal ikke fuld gang i den kapitalistiske økonomi igen. Vi skal ikke tilbage til kapitalistisk vækst med dens CO-2 svineri, over-bilisme, klima- og miljøødelæggende forurening, sygdomsfremkaldende luftkvalitet, stress, osv., igen. Tværtimod skal produktion og forbrug ned-reguleres til et niveau, der er kompatibelt med klimaets og miljøets absorptions-/bæreevne, og der skal ske en politisk omfordeling af de materielle goder.
  Der findes ikke andre bæredygtige måder at løse såvel corona- som CO-2 krisen på.

 5. Avatar for runeulv runeulv says:

  Worlds-most-important-graph-2017

 6. Avatar for Rapper Rapper says:

  Hvilken system tenker du på, og hvem skal få styre det?

  Forresten, når det gjelder CO2 / klimaendring, er det mye uenighet om det. “95/99% av vitenskapsmenn er enige” er et stor løgn.

 7. Avatar for runeulv runeulv says:

  Og ikke hadde det betydd mye om det hadde vært sant, da det er sosial straff for de som er uenige, mens man premieres med en godt betalt jobb om man bekrefter “sannheten”.

  En stor fordel med både korona og Trump, er hordene som har mistet tilliten til media og deres obejektive eksperter. Legger vi til hordene som har fått oppleve at media forteller om en virkelighet ikke de opplever med deres egne øyne på andre områder, så begynner vi å nærme oss majoriteten.

  Om media fortsetter med strategien om å late som dette tillitstapet ikke er noe problem og fortsetter med utelatelseslyvingen og vinklingen, så vil de miste tilliten hos de som forstår at tillitstapet er et problem også. Svaret er selvfølgelig å slutte med utelatelseslyvingen og politisk vinkling, men da vil sannheten ikke lengre gjenspile hva som er bra for vinnerne inne dagens system, så dette skjer nok ikke uten kamp.

  Mer sensur, mer utelatelseslyving og politisk vinkling og hardere straffereaksjoner er nok hva som vil bli brukt i første omgang, da dette har fungert så greit så lenge, men bærekraftig på lang sikt er strategien ikke.
  clock is ticking

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

4 flere kommentarer

Deltakere