Det grå skiftet på Haramsøya

1
Foto: Motvind Norg

Vindkraftvandalene raserer naturperlen.

Foto: Motvind Norge

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

  1. Avatar for Slangen Slangen says:

    Ansvarleg statsråd bør sjølvsagt fortsatt bli plaga av ukvemsord og tilrop. I staden for å stoppe galskapen, ta rettsaka og betale erstatning til konsesjonhavar, velger ho å tape stemmer for partiet sitt.

    Når ein skal starte demonteringa av vindturbinane, kan ein legge inn ein søknad men starte arbeidet mens søknadsbehandlinga foregår, slik praksis er i staten. Skjærebrennar, vinkelslipar eller dynamitt. Trur ikkje det er returpant eller gjenbruk av vindturbinar, så dei blir nok berre liggande saman med dei vanvittige vegane.

    Den statlege miljøkriminaliteten skaper varige sår både i naturen og i menneska.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere