Svindel og bedrag

4

White Helmets – for lengst avslørt som svindlere av de som har logisk og kritisk sans, men dyrket av NATO-mediene og norske/vestlige politikere. Ja, APs Marit Nybakk nominerte dem faktisk til Fredsprisen, to ganger.

Det ble også laget en propagandafilm for dem, som sjølsagt ble vist av NRK, fire ganger. Nesten like sjølsagt ble filmen nominert til Oscar. Filmens fotografer sier nå at de har blitt lurt av filmens instruktør, at de ikke har fått sin lønn og at han dessuten har jugd om sin rolle under produksjonen.

«For Feras Fayyad var aldrig selv i Aleppo for at optage klip til filmen. Han instruerede derimod fotograferne i byen gennem sociale medier………Vi føler os forrådt».

https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/fotografer-om-dansk-oscar-haab-han-lyver/8219517

Foreløbig har jeg ikke sett at noe norske medie har omtalt dette. Feras Fayyad sto også bak «The Cave», som steigan.no har omtalt tidligere.

Les: Propagandafilmen «The Cave» finansiert av UD i Norge, Sverige og Danmark

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

  1. Avatar for Mari Mari says:

    No honour among murderers

  2. Det er fordi vestlig MSM som norsk MSM/NRK er en del av, er som teater-gruppen White Helmets, bare i større format. White Helmets er betalt av sine oppdragsgivere, den globale storkapitalen for å iscenesette ting som presenteres av MSM, og som skal brukes som unnskyldning for krigføring av økonomisk eller militært mot landet global storkapital vil underlegge seg.

    MSMs oppgave er blant annet å forberede den vestlige befolkningen på kriger som global storkapital har planlagt til de aksepterer dem. Stats-overhoder og regjeringer som storkapitalen vil styrte og erstatte med sine folk, blir fremstilt som tyranner og despotiske av MSM til folk synes det er riktig at verdenspolitiet USA angriper for å “frigjøre” landets befolkning. Vi ble fortalt at angrepet på Libya var for å frigjøre folket fra en tyrann, men når USA/NATO angrep, var det befolkningen, det sivile Libya som ble angrepet.

  3. Hvem som nominerer, og hvem som blir nominert, til Nobels fredspris er hemmelig i 50 år i tråd med sunn og god åpenhet. Hvilke kilder har vi for at Marit Nybakk har nominert White Helmets? For hvis dette er riktig, er det både en skandale og selvfølgelig enda en spiker i AP sin kiste.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere