Støttemarkering for Assange i Oslo

0
Fra demonstrasjon til støtte for Julian Assange. Foto: Martin Langvad

Don’t Extradite Assange – Oslo holdt en støttemarkering for Assange/Wikileaks på søndag 20. september.

Yannis Georkapolous og venner fra Dont Extradite Assange – Oslo arrangerte en liten markering på eget initiativ. Som Yannis selv poengterte i avslutningstalen så er han bare en «ordinary citizen», og det er akkurat slike initiativ fra vanlige borgere som trengs når pressen svikter og de brede folkemassene er opptatt med sitt. Gode taler ble holdt av professor i litteraturvitenskap Gisle Selnes, som hadde tatt turen fra Bergen, og viste utmerket kunnskap om saken. Jurist og professor Mads Andenæs gikk inn på de konstruerte voldtektsanklagene fra Sverige. Sofia Rana fra Rødt var eneste politiker tilstede, og som Selnes nevnte er rødt eneste parti som har vært synlig i Assangesaken på lenge. Bryr ikke resten av partiene i Norge seg om ytringsfrihet?

Don’t Extradite Assange – Oslo har annonsert ny markering i Assangehøringens foreløpig siste uke på mandag 28 september klokka fire utenfor Stortinget.

Forrige artikkelEksmuslimer i Norge er en glemt og dobbelt utsatt minoritet
Neste artikkelDen som tier samtykker,