Storbritannia: Nå dør ti ganger så mange av influensa og lungebetennelse som av covid. Men psykosen består.

62
Offisiell britisk statistikk viser at koronaepidemien er over. Kilde: Office for National Statistics

Av Terri-Ann Williams, Anti-Empire 15. september 2020. Oversatt av Ingunn Kvil Gamst for Derimot.no.

Sykdommer som influensa og lungebetennelse tar livet av flere mennesker enn koronaviruset i Storbritannia. Dette har tallene avslørt.

Opplysningene kommer fra Office for National Statistics (ONS). De viser at i forrige uke døde ti ganger så mange personer av influensa og lungebetennelse som av Covid-19.

Av registrerte dødsfall i siste uken i august er kun 101 nevnt som koronavirus.

ONS slår fast at 12,6 prosent av dødsfallene skyldtes influensa og lungebetennelse, mot 1,1 prosent som skyldtes Covid 19.

Den røde kurven er døde av Covid-19, den blå av influensa og lungebetennelse. Tallet for influensa-døde stiger hver vinter.(red.)
Totalantallet døde sml. med døde av Covid-19. Det fremgår av grafen at den nå er ubetydelig. Og noe skal folk dø av uansett siden ingen har evig liv (red.)

Eksperter advarer nå om at selv om det har vært en økning i koronavirus-tilfeller, så florerer  andre sykdomsårsaker også Storbritannia.

Data fra ONS slår fast antall dødsfall på grunn av Covid-19 nå har minsket. De slår fast: «Antallet registrerte dødsfall i England og Wales på grunn av Covid-19 minket med 37 dødsfall fra 138 denne uken, 34 fra 101 i uke 35 – det laveste tallet på grunn av Covid-19 dødsfall siden uke 11 (uken i slutten av mars). Det var den første uken det ble registrert Covid-19-dødsfall (fem stykker).

Av alle registeret dødsfall i uke 35, er 1,1 prosent nevnt som Covid-19, ned fra 1,4 prosent i uke 34».

Professor Karol Sikora skriver i Daily Mail at regjeringen nå må anerkjenne at det er andre årsaker som fortsatt tar livet av folk.

Grønne stolper viser dødsårsak i år. Orange viser dødsårsak de siste 5 årene. En kan se av grafen at det Covid-19 har medført tilsvarer omtrent det folk tidligere døde av som falt under kategorien influensa/lungebetennelse. Covid-19 tilsvarer dermed en litt hardere sesonginfluensa i Storbritannia. (red.)

Han sa at statsminister Boris Johnson burde ha innsett at det er en økning av infeksjoner hos friske unge «som stort sett er usårbare mot koronaviruset, samtidig som de vises i andre kritiske statistikker. Forrige døde ti ganger så mange mennesker i England av influensa og lungebetennelse som av Covid.».

Ha la til at regjeringen har «oversett» de menneskelige kostnadene med lockdown på grunn av koronaviruset etter at ha nevnte at National Health Service «ble lukket for alt unntatt Covid, legevakt og mødretiltak».

Professor Sikora la til at det vil komme minst 30 000 ekstra kreft-dødsfall på grunn av av den «haltende diagnose-tjenesten».  Sist måned avslørte ONS at forhold som demens og hjertetilfeller har oversteget viruset.

Døde av Covid-19 dag for dag. I rubrikken står det: Fra 12. august revideres dødsårsaken til å omfatte bare pasienter som er døde etter å ha testet positivt de siste 28 dagene. Vi ser av grafen at sykdommen nå er utbrent (red.)

I juli ble det registrert 38 179 dødsfall i England, men koronaviruset kun sto for 2,6 prosent av alle tilfellene. Dette vil si 976 dødsfall. Og data viser at Covid ikke lå på ti på topp-listen av dødsfall i Wales.

ONS slår fast at de viktigste dødsårsakene i juli var demens og Alzheimer. Disse sto for 10,6 prosent av alle dødsfall i England. Og hjertesykdommer sto for 11,7 prosent av alle dødsfall i Wales.

Alzheimers sykdom har vært den viktigste dødsårsaken i England siden 2015.

I juli sto denne sykdommen for 4034 dødsfall i England.

Data fra ONS har også avslørt at dødsfall som ikke hadde noe med Covid-19  å gjøre økte mer enn femåre-gjennomsnittet for tredje uke på rad.

Det kommer etter at statsministeren sa at han hadde innskrenket koronavirus-restriksjonene ned til seks personer.

På en pressekonferanse tidligere denne uken sa han at dette «vil forhindre mer forvirring».

Steve Baker som er konservativ parlamentsmedlem fra Wycombe sa at det var enighet «til en viss grad» om de nye reglene.

I programmet Today sa han: «Forekomsten av koronatiltakene pålagt oss av ONS er nå 1 av 2000. Det er omtrent en firedel av nivået til en epidemi.

Vi har ikke vært på epidemi-nivået siden 10. mai.

Koronavirus-dødsfallene er omtrent 100 i uken i England og Wales, det er ned fra et tusen om dagen».

Han la til at sykehusene «er ganske tomme». Han sa det er rundt 837 pasienter på sykehus nå, ned fra omtrent 20 000.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

PS:

De aller nyeste tallene fra Office for National Statistics (ONS) bekrefter informasjonen i denne artikkelen. I uke 36 ble det oppgitt covid-19 som dødsårsak i 78 tilfeller. Bare 1 % av dødsfallene i England og Wales er oppgitt som koronarelaterte. Epidemien er over, men psykosen holdes i live. Den tjener åpenbart politiske hensikter.


Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Se på grafen. Se på toppen av Covid-19. Se på “toppen” av influensa. Hvor tenker dere at toppen for Covid-19 ville gått uten tiltak? Disse blogg-innleggene ødelegger bare for venstresiden.

 2. Avatar for smurfen52 smurfen52 says:

  Det er nasjonene med få og ingen tiltak som har klart seg best, der har man knapt nok merket noe til pandemien.

  Det er helt i tråd med FHI som sa i Mars at maskene beskytter deg ikke, tvert imot så fører de til at pandemien brer om seg…

  Så du mener at blogginnlegg som forteller fakta er ødeleggende for venstresiden ?
  Om venstresiden ikke kan stå på egne ben uten en plattform av løgn så får heller hele venstresiden gå under så får man prøve på nytt med noe som tåler sannheten.
  rueuerueueu

 3. Avatar for Anki Anki says:

  Dødsfall som “skyldes kovid”…?! Det statistikken hevder er “deaths involving covid-19”. Big difference. BIG. Samme her hjemme. FHI kaller skrammelet for kovidassosierte dødsfall. Det er vel grenser for hvor langt de tør å dra denne hypen. Men det er ingen tvil - psykosen består.

  Frykt

 4. Uten tiltak hadde ikke tallet øket for de 99,5% av befolkningene viruset ikke er farlig for. 9 av 10 vet ikke at de har det engang, og 9,5% får lettere symptomer og blir ikke så syke at de må ha behandling.

  Dødstallet hadde gått opp uten tiltak for den 0,5% som utgjør risikogruppen, folk i høy alder ofte med underliggende sykdommer og andre med nedsatt immunforsvar. Dette kunne vært løst med ekstraordinær skjerming av risikogruppen og tiltak for pleiepersonale, med alt tilgjengelig smittevern-utstyr.

  Ser en på tallene for de fleste land og sammenligner de med tallene for årlige sesonginfluensa-epidemier, er Covid-19 mindre farlig. Hvis en skal fortsette å stenge ned verdensøkonomien for virus som Covid-19 og influensavirus hvert år, vil den økonomien som vanlige mennesker lever i bli ødelagt for alltid.

  Det er tiltakene som tar og vil ta mange liv. 200 millioner arbeidsplasser er borte, behandling og operasjoner er utsatt, og folk dør i sykehuskøer. Mange fødende i u-land kommer ikke frem til fødestuene, den gamle verdens sykdommer som tuberkulose og malaria blusser opp igjen fordi Covid-19 prioriteres osv.

  Skal det gjøres tiltak må det være at nedstengningene opphører umiddelbart, og stor innsats for skjerme risikogruppene iverksettes. Kostnaden for dette er ingenting mot kostnaden for nedstengningene.

  Viruset ikke er farlig for 99,5% av befolkningen og da skal de ikke ha munnbind eller praktisere sosial distansering. Det er bare en fordel at et virus, som det naturlige immunforsvaret beviselig bekjemper når 90% ikke vet at de har det engang, blir båret av så mange som mulig det ikke er farlig for, det styrker flokkimmuniteten.

 5. Avatar for K11 K11 says:

  Offtopic, men jeg har et lite apropos til det vi snakket om vedr. David Crowley.

  Jeg kikket på YouTube, og så en nyhetssak om Crowley. Et par venner av ham ble intervjuet ifb. med dødsfallet. Den ene het MASON til fornavn; den andre til etternavn.
  Når frimurerne så tydelig setter sin signatur på hele saken, trenger jeg ikke flere bekreftelser på at det er en psyop, dvs. at hele David Crowley er en oppdiktet figur, og at filmen hans er skremselspropaganda, myntet på konspinisser, for å få oss til å frykte den kommende globale politistaten – slik at vi tar imot NWO (som presenteres som “svaret” på politistaten) med åpne armer. Først kommer politistaten (den begynte så smått å vise seg allerede 11. september for nitten år siden), og senere, om noen år, kommer den nye verdensordenen.

  Bildene av Crowley og familien hans, så også ut til å være iscenesatte. De avbildede personene var enten kriseskuespillere eller deepfakes.

 6. Avatar for Enebak Enebak says:

  Google scholar er stappfull av artikler som viser at D-vitaminmangel øker risikoen for alvorlige komplikasjoner hvis du får covid19. Skrevet av seriøse forskere, professorer og leger over hele verden.

  Dette vil norske medier aldri skrive om og det er to årsaker: Forskning.no og Faktisk.no. Førstnevnte har “bevist” at vitamin D ikke har betydning for noe som helst. Faktisk.no gjør det samme for vitamin C og har sabla ned ei såkalt alternativ nettavis i knehøyde for å skrive om det.

  Frem til rundt 2015 var Forskning.no relativt positive til vitaminer og erklærte i 2009 at vitamin D kan bli framtidas virusvåpen. Da Forskning.no for noen år siden ansatte nye journalister, fikk pipa en annen låt.

  Metoden de to sannhetsforvalterne bruker til å bevise sine synspunkter er velkjent, i det minste blant journalister: Finn en enkeltstående forskningsstudie som bekrefter poenget du vil ha fram og finn et par norske eksperter som er enige i resultatene fra forskningsstudien. Hva forskningsstudien egentlig handler om og om ekspertene i det hele tatt vet hva han snakker om er ikke så farlig. Du har uansett en feit avsløring i fire farger. For Faktisk.no sin del er de uansett sikret ære og berømmelse når bestillingsverket blir gjengitt i alle “seriøse” medier.

  Derfor tør ingen medier i Norge å gjengi budskapet som sier at verden er stengt ned på grunn av D-vitaminmangel og ikke et “livsfarlig virus”. Sannhetsvokterne har bestemt at du vil bli hengt ut og stempla som konspiratorisk hvis du skriver om vitamin D og covid19 i samme setning. Ikke en gang Steigan.no tør å stikke hodet så langt fram.

 7. Avatar for FMD FMD says:

  Hvilken venstreside? Den med de nyliberale globalisthorene, eller den reelle med noen få spredte individer som fortvilet må bevitne galskapen fra sidelinjen?

 8. Avatar for Enebak Enebak says:

  Da har vi vært på streama pressekonferanse med tre ordførere i Rogaland som informerte om en alvorlig koronasituasjon som har oppstått.
  Da fikk vi høre at en buss med pensjonister fra Rogaland hadde blitt testa for covid-19 underveis på reisen og 28 hadde testa positivt. Pensjonistene ble da kjørt hjem med bussen og gikk rett i karantene og isolasjon. Ingen utenfor bussen var involvert i smitteutbruddet.
  De tre ordførerne hadde medbragt smittevernlege som fortalte historien med ordførerne som dystre tilhørere.
  Joda, psykosen består.

  Edit:
  Fra VG: “- Det er andre gangen jeg er her i dag, så det viser hvor alvorlig situiasjon vi er i, sa Kari Nessa Nordtun, ordfører i Stavanger kommune under kveldens pressekonferanse.”

  Logikken i Stavanger er altså at alvoret i situasjonen er proporsjonalt med antall pressekonferanser.
  Begrepet “tullinger” begynner å presse seg fram.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

54 flere kommentarer

Deltakere