Nyanser tåles ikke

7

Hvordan reagerer NATO-politikerne i Norge når det kommer en smule kritikk av Norge/NATOs politikk overfor Russland? Med sinne. De aksepterer rett og slett ikke kritikk. De prøver å skremme alle til å holde kjeft og til å marsjere i takt. De vil ha total lydighet. Ja, de er rett og slett totalitære.

Dagsnytt Atten viste nok et eksempel på det da Julie Wilhelmsen tillot seg å være nyansert. Men nyansert skal man ikke være i Norge. For da blir man beskyldt for å løpe Russlands ærend. Kun blindt hat er akseptabelt. Så den russofobe fanatikeren, Høyres Hårek Elvenes, beskyldte Wilhelmsen for å være naiv. Det å være nyansert er altså det samme som å være naiv, mens Elvenes på sin side har svelga all NATO-propaganda med hud og hår. Ja, man må så å si være hjernevaska for å bli ansett som «ansvarlig» og «seriøs» i NATO-landet Norge. Men jeg tror det er i ferd med å snu.

Hårek Elvenes, du er en dinosaur, blant de siste av politikere i Norge som har frikort til å dyrke russofobi i norske medier. For folk flest aksepterer ikke lenger slik demagogi og propaganda. Bare vent og se.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for tjatta tjatta says:

  “Hårek Elvenes, du er en dinosaur, blant de siste av politikere i Norge som har frikort til å dyrke russofobi i norske medier. For folk flest aksepterer ikke lenger slik demagogi og propaganda. Bare vent og se”.
  Snodig innlegg. Hva er det Birkelund venter på?

 2. Det er all grunn til å mistenke at USA igjen har klart å designe og gjennomføre en hendelse for å “snu” verden mot Russland. Målsettingen er å få stoppet gassrørledningen Nord Stream 2 som USA er så forbanna på. Jens Stoltenberg går nok en gang ukritisk og lydig i USA sitt ærend og lar seg bruke av USA sine løgner, akkurat slik han gjorde om løgnene i Libya.

 3. Avatar for tjatta tjatta says:

  Stoltenberg er en del av en global elite. Disse styrer USA. Og Norge. Han/de driter i USA som nasjon og handlingene er nok gjennomtenkt

 4. Russland er et av de store landene som står igjen før globaliseringen er fullført, derfor må trykket mot Russland være maksimalt også fra globalistenes politikere her i Norge.

  Høyres partiprogram er forøvrig også tilpasset det den globale storkapitalen vil. De vil inn i EU for å gjøre Norge til en region i et frihandelsområde styrt av kapitallovene. Da følger å selge arvesølvet til storkapitalen, i Høyres program vil de selge seg ned i Equinor fra 70% til 50% statlig eierskap til å begynne med. Regn ikke med noe opprør av betydning, mange har allerede glemt at Equinor het Statoil.

  Høyre vil fjerne hjemfallsretten som sikrer statlig eierskap til vannkraften. Privatisering av drikkevann og vann-forsyning og privatisering av infrastruktur og sosiale rettigheter. Slik at det blir i Norge som i andre land med storkapitalens neo-liberale markedsøkonomi, i en globalisert verden blir også fattigdom for store deler av befolkningen global.

 5. Takk for linken, det var lenge siden en kunne se en tankbil det står Norsk olje på. En kan jo håpe at folket stemmer på partier som vil ha en sterk nasjonalstat, slik at landressursene 100% blir folkets eiendom styrt av folkevalgte, da kan vi kanskje få se biler prydet med Norsk olje igjen.

  image
  Bildekilde: Wikipedia.

 6. En kan jo håpe at folket stemmer på partier som vil ha en sterk nasjonalstat ?

  Hvilket parti er det ? Samtlige på Løvebakken er globallister mens 80% av folket er anti globallister som ikke har noe parti å stemme på.

  Mikropartiene som vil ha en sterk nasjonalstat har ingen hørt om, de blir tiet i hel og har ingen mulighet til å ekspandere, vokser de litt så får de hele media sirkuset til å lage skittpakker på dem og så er de borte igjen.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere