Nyanser tåles ikke

0

Hvordan reagerer NATO-politikerne i Norge når det kommer en smule kritikk av Norge/NATOs politikk overfor Russland? Med sinne. De aksepterer rett og slett ikke kritikk. De prøver å skremme alle til å holde kjeft og til å marsjere i takt. De vil ha total lydighet. Ja, de er rett og slett totalitære.

Dagsnytt Atten viste nok et eksempel på det da Julie Wilhelmsen tillot seg å være nyansert. Men nyansert skal man ikke være i Norge. For da blir man beskyldt for å løpe Russlands ærend. Kun blindt hat er akseptabelt. Så den russofobe fanatikeren, Høyres Hårek Elvenes, beskyldte Wilhelmsen for å være naiv. Det å være nyansert er altså det samme som å være naiv, mens Elvenes på sin side har svelga all NATO-propaganda med hud og hår. Ja, man må så å si være hjernevaska for å bli ansett som «ansvarlig» og «seriøs» i NATO-landet Norge. Men jeg tror det er i ferd med å snu.

Hårek Elvenes, du er en dinosaur, blant de siste av politikere i Norge som har frikort til å dyrke russofobi i norske medier. For folk flest aksepterer ikke lenger slik demagogi og propaganda. Bare vent og se.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.