Ble skammen for tung å bære, Aftenposten?

2

Aftenposten var stolte som haner da de i 2010 fikk tilgang til Assange/Wikileaks lekkasjer og fikk til og med en pris for å publisere det Assange skaffet dem. Så gikk det noen år og Aftenposten ble blant de verste når det gjelder å trakassere Assange. Harald Stanghelle kalte ham til og med for «demokratiets fiende» (14. mai 2019).

Det fikk Aftenposten fortjent «juling» for. Så i år har det vært som om skammen har vært å lese mellom linjene i noe av det Aftenpostens journalister/kommentatorer har skrevet om Assange. Men 17. september sa Aftenposten det endelig i klartekst i sin leder: Julian Assange bør settes fri.

Ble skammen for tung å bære, Aftenposten? Eller var det Caitlin Johnstone som fikk dere til å ta til vettet? «Journalister som ikke krever at Assange skal få tilbake sin frihet forteller oss i virkeligheten at de ikke ser på forfølgelsen av ham som en trussel mot seg sjøl. De forteller oss at de vil ta maktas parti hver gang. De forteller oss at de er propagandister».

Les også: Harald Stanghelle dolker Julian Assange i ryggen

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

  1. Enebak says:

    Tusen takk for veldig gode ord, Lars B. Nå presterte du faktisk å skrive dugg på brillene til en innbarka, kynisk og yrkesskadd journalistjævel.

  2. Mari says:

    Den tviler jeg på siden jeg har lest dine kommentarer og dermed vet at det banker et stort hjerte for menneskeheten i brystet.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere