Epsteins mistenkte hallik arrestert

46
Prince Andrew og Virginia Giuffre, da kjent som Virginia Roberts, sammen med Ghislaine Maxwell. Bildet er en del av bevismaterialet mot prins Adrew i Florida Souther District Court.

Ghislaine Maxwell, som er mistenkt for å ha fungert som hallik for avdøde Jeffrey Epsteins pedofile nettverk, ble arrestert i New Hampshire 2. juli 2020. Maxwell har vært på rømmen siden Epstein ble arrestert og etter hans angivelige «selvmord» har hun visstnok holdt seg skjult i sikre leiligheter i flere land. Aktor Audrey Strauss i Manhattan sier at hun vil bli anklaget for å ha forledet så unge jenter som ned til 14 år til å ha sex med voksne menn, noe hun har løyet om under ed i 2016.

Da hun ble arrestert bodde Maxwell i det som bllir kalt en «million-dollar luksusvilla» på en stor eiendom i et fjellområde i Bradford, New Hamshire. Påtalemyndighetene sier at de har fulgt hennes bevegelser en stund, men valgte å slå til der.

Det har kommet meldinger om at hun levde i skjul i Israel, og det var ingen urimelig antakelse. Hennes far, mediemogulen og multimilliardæren Robert Maxwell, var høyst sannsynlig agent for Israel.

Da Robert Maxwell døde fikk han en heltebegravelse på statens regning i Israel og seks daværende eller tidligere etterretningssjefer i Israel deltok i seremonien. I sin hyllningstale for Maxwell sa daværende statsminister i Israel Yitzhak Shamir at han «har gjort mer for Israel enn det som kan sies i dag.»

I et intervju med det tidligere CBS-produceren Zev Shalev, sa Ben-Menashe at Robert Maxwell presenterte ham for Epstein og anbefalte at han skulle bli en del av deres gruppe som jobbet for Israel. Maxwell skal ha sagt: «dine israelske sjefer har allerede godkjent ham.»

Ifølge vitner skal det ha vært Maxwell som skaffet unge jenter til pedofiliringen til Epstein. Både huset hans på Manhattan og anleggene hans på «Pedo Island» i Jomfruøyene ble brukt til å skaffe kompromitterende bilder og videoer av mektige menn i intime situasjoner med unge jenter, slik at de kunne presses på ulike måter.

Huset på Manhattan var utstyrt med skjulte videokameraer over alt, også på toalettene, og det var et eget overvåkingsrom for videokameraene. Det er mer enn rimelig å anta at disse opptakene ble brukt til utpresning, og gitt Epsteins nære forbindelser med Israel må man anta at Mossad har vært involvert.

Jenter som har vært ofre for sextraffingen til Maxwell og Epstein navngir henne som den som organiserte det hele. De forteller også om hvordan huset til Epstein fungerte som et sted for hemmelig og intim filming av utvalgte gjester.

Maxwell risikerer å bli ført til det samme «høysikkerhetsfengselet» hvor Jeffery Epstein angivelig begikk «selvmord», og det er opplagt at hun må sørge for «å gå forbi åpne vinduer», som det heter i romanen Hotell New Hampshire, og passe seg for renneløkker i overkøya. Det er altfor mange svært mektige mennesker som helst ser at hun aldri får avgitt noe vitnemål, slik det også var med Jeffrey Epstein.

Det er fortsatt en gåte hvorfor Maxwell kom tilbake til USA hvor det var utstedt en arrestordre på henne. Hvorfor holdt hun seg ikke i Israel eller i Paris, som var hennes siste kjente oppholdssted og der hun bodde i en luksusleilighet ikke langt fra den luksusleiligheten Epstein brukte i den franske hovedstaden?

Virginia Giuffre (tidligere Roberts), en av jentene som antakelig var offer for Epsteins og Maxwells virksomhet, sier i et privat søksmål at det var Maxwell som rekrutterte henne til pedoringen til Epstein og sørget for at hun ble tvunget til å ha sex med Epsteins og hans mektige venner, inkludert prins Andrew.

Påtalemyndigheten i USA sier at de er svært interessert i å høre hva prins Andrew har å si om dette.

Kronprinsesse Mette Marit besøkte luksusvillaen til Epstein på Manhattan flere ganger og hadde møter med ham der. Slottet vil ikke ut med hvorfor hun var der eller hvem hun møtte. Men det er ganske sannsynlig at det var Bill Gates som etablerte forbindelsen, siden Gates både var en svært nær venn av Epstein og av det norske kongehuset. Og det er rimelig å anta at kronprinsessen også møtte Ghislaine Maxwell under disse besøkene. Det hadde utvilsomt vært interessant å høre hva Mette Marit har å si om dette i dag.

Maxwell tilhørte jetsettet

Ghislaine Maxwell tilhørte det internasjonale jetsettet. For få år siden opptrådte hun i mektige internasjonale fora der makt og penger møtes. I 2014 var hun taler på en konferanse i den mektige Council on Foreign Relations, som vi har kalt «den amerikanske overklassens egentlige parti». Hun var der for å presentere sinn prosjekt kalt TerraMar. Dette skrev New York Times.

På det tidspunktet var Jeffery Epstein en av CFRs fremste donorer, og han tilhørte en indre krets som kalles «Chairman’s Circle». Dette var seks år etter at han ble dømt for pedofili.

Men hva var dette TerraMar-prosjektet? Ifølge prospektene sine skulle de skape et «global ocean community» knyttet til delt eierskap til «the global commons», det vil si havet. Maxwell foreleste om dette, ikke bare hos CFR, men ved universitetet i Dallas, hun holdt en TED talk og talte i FN om dette. Maxwell presenterte også TerraMar på Arctic Circle-konferansen i Reykjavik i 2013.

Tittelen på foredraget hennes på CFR var “Governing the Ocean Commons: Growing Challenges, New Approaches”. Det lå tidligere på nettsidene til CFR, men er nå fjernet. Men et FN-dokument fra 2013 viser at TerraMar man der tenkte i samme baner og at det handler om såkalt «global governance».

Ghislaine Maxwell var altså helt der oppe i den internasjonale jetsetadelen med tale i FN og Council on Foreign Relations, og nå er hun arrestert med anklager mot seg om trafficking og bordellvirksomhet med mindreårige hengende over hodet. I likhet med sin far, Robert Maxwell, har hun israelsk pass og dobbelt statsborgerskap.


Les om Jeffrey Epstein og skandalen rundt ham og nettverket hans på steigan.no.


Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for tjatta tjatta says:

  Plastikk i havet

  https://www.youtube.com/watch?v=3pUzcRORDIg
  http://www.terramar.org/en
  https://www.youtube.com/watch?v=i2JLR-AJCxc
  Alice Rogoff startet Arctic circle med den islandske presidenten Grimsson. Hun heter idag Rubenstein og er gift med David Rubenstein. Og har hatt Obama på middagsbesøk
 2. hun virker ikke så farlig? Bortset fra der hun snakker om at du kan eje havet og med alt det den indeholder af diamanter og “assets”. Interresant karakter. Så der hun ikke skaffede “massører” til den pædofile Epstein prøvede hun at redde havet? Eller det hva endnu et forum som gav hende adgang til at komme i kontakt med magtfulde personer og så afpresse dem ?

 3. Avatar for tjatta tjatta says:

  Å samle ungjenter var bare en del av jobben. Den viktigste delen var å finne inflytelserike personer som var villig til å pule dem. Og dermed havne i nettet. Jeg tror dette er en mer massiv aksjon enn det syntes. At hun kommer fram nå er neppe tilfeldig. Hun har fransk statsborgerskap og kunne lett fått et israelsk. Hun ønsker å bli tatt. Og det kan kun skyldes informasjonen hun sitter på. Vi kan forvente oss et politisk jordskjelv framover. Det vil spille rett inn i den nåværende politiske situasjonen i USA. Hun representerer et sionistisk nettverk som forsøker seg på statskupp. Tror ikke et øyeblikk Epstein er død. Patologen som skrev ut dødsattesten er den samme som mente at George Floyd ble drept. Anklageren som nå har saken (Strauss) fikk jobben for kun få dager siden. ++

 4. Avatar for runeulv runeulv says:

  FBIjoggers

 5. Jeg tror ikke det er planlagt noget mod Trump, Trump og hans svigersøn har været en kæmpe støtte til Israel hele tiden, hvis de ville have haft lyst til at få Trump væk så de ville have gjort det for længe siden, Israel og USA Deepstate er forelsket i Trump, Israels "aftale med Palæstina er Israels våde drøm. Trumps USA skaber splittelse iblandt arbejdere og de rige blive rigere og de fattige fattigere , alting er “buisness as usual” Hvis de ville have haft Trump væk så havde de ladet Bernie Sanders eller Tulsi Gabbard gå i flæsket på Trump, istedet kommer det til at være den halv senil demente Biden som ikke kan se forskel på sin søster og kone. Trump kommer til at spise ham råt i en live diskussion. Det er ikke imod Clintons og biden hellere, Clintons har så meget skidt på hænderne i forvejen ,det samme med Biden og hans søn Hunter , som har stjålet fra det Ukrainske folk via den korrupte regeringen og puppet regimet til USA. Den her afpresningsoperation er ikke slut den fortsætter stadigvæk mod eliten, 0.01 % folkene , som en kontrolmekanisme mod de som de har noget på som vi ikke ved hvem er, en påmindelse om at de som har det godt på toppen kan ende ude i kulden hos pøblen hvis de ikke er loyale mod deres egen klasse.

  https://www.youtube.com/watch?v=wacY29iMuUs
 6. Avatar for pcwh pcwh says:

  Dette er på godt amerikansk et cluster fuck, uansett hvordan man vrir og vrenger på det. Får håpe hun ikke «begår selvmord» på cella de neste ukene.

 7. Avatar for tjatta tjatta says:

  Det er visst bare ofrene som er goim i denne saken.
  "British victims of Epstein have yet to come forward, according to a US lawyer for a compensation fund to help those who were abused. Jordana Feldman, the architect of the programme, said: “We believe there are victims yet to come forward around the world, including in the UK.”
  Guardian

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

38 flere kommentarer

Deltakere