Regjeringas vaksinepolitikk risikabel og hastverkspreget

14
Illustrasjon: Bjørn Richter. www.bjornrichter.no

Med koronaviruset som argument har regjeringa fremmet endringer i bioteknologiloven som gjør det mulig å ta i bruk vaksiner som bygger på uprøvd teknologi og som ikke vil være forsvarlig testet før de tas i bruk.

Storingsrepresentant Kjersti Toppe fra Senterpartiet uttalte til Morgenbladet 22. mai 2020


“I mine år som folkevalgt har jeg ikke opplevd maken til useriøs prosess –
Nye lovparagrafer blir til på bakrommet. Uten åpenhet og uten ordinær offentlig høring. Viktige fagmiljø får ikke gitt sine vurderinger av lovendringene, innrammingene eller konsekvensene. I mine år som folkevalgt har jeg ikke opplevd maken til useriøs prosess.”

Kjersti Toppe har medisinsk embetseksamen fra Universitetet i Bergen og har praktisert som kommunelege i to omganger.

Den vaksinen som regjeringa ønsker å satse på er en ny type vaksine som utvikles av ModeRNA Therapeutics. ModeRNA skriver sjøl på sine hjemmesider at deres teknologi går ut på å «bruke mRNA-medisiner for å instruere pasientens egne celler til å produsere proteiner som kan forhindre, behandle og kurere sjukdommer.» mRNA eller budbringer-RNA er et type RNA-molekyl som inneholder genetisk informasjon til DNA-koden i cellene.

I januar 2020 fikk ModeRNA økonomisk støtte fra Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI). Norge er en av CEPIs viktigste finansieringskilder. Samtidig ga CEPI støtte til selskapet Inovio som også utvikler en DNA-orientert vaksine. I begge selskapene er de vanlige mistenkte Vanguard og BlackRock store aksjonærer. Begge de to selskapene har fått støtte fra Pentagon.

Det er det militærindustrielle komplekset i USA anført av Pentagons Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) som har stått i spissen for å utvikle nanoteknologier av den typen som ModeRNA satser på. Og allerede i 2013 fikk ModeRNA 25 millioner dollar av DARPA for å utvikle «terapeutiske molekyler».

Og ModeRNA gjør da også et nummer av det på sine nettsider at de samarbeider med Pentagon og DARPA.

Vi har altså en høyrisikoteknologi som er drevet fram i lynhastighet av børsspekulanter og Pentagon i samarbeid. Teknologien går ut på angivelig å kurere sjukdom ved å endre arvestoffene på molekylnivå, og den er til nå ikke prøvd ut. Hva kan gå galt?


Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for TerjeM TerjeM says:

  Jeg leser ikke norsk hovedstrømspresse for tiden, men en skumlesning gir inntrykk av at de skriver mye om ‘filleendringer’ i loven, men nesten overhodet ikke nevner denne delen. Så hele lovprossessen fremskyndes voldsomt, bare for å få lurt dette punktet gjennom!?

 2. På samme måte som halve verden innførte drakoniske lockdown-tiltak omtrent samme dagen, må vi regne med at halve verden vil innføre tvungen vaksinering omtrent samme dagen.
  Vi vil aldri bli fortalt hvem som står bak.

 3. Tallene for Covid-19 viser at dødeligheten ikke er stort høyere enn for et sesonginfluensavirus. Det er de i risikogruppene, i høy alder og ofte med underliggende sykdommer som er mest utsatt, for de som ikke er i risikogruppen er det meget lav risiko. Er det da nødvendig at de som ikke er i risikogruppen vaksineres?

  I MSM snakkes det om vaksiner som om det må gis, enn å stille spørsmålet om det er nødvendig. Hva skjer med kroppens immunforsvar når det stadig vaksineres mot virus som i dødelighet ikke er farligere for de aller fleste enn et influensavirus?

  Folk stoler på legemiddelindustrien til tross for at den ikke er transparent, enda de gjemmer seg bak patentrettigheter og konkurranseregler som de selv dikterer til politikerne. Det er vanskelig for eksempel å finne ut hva en medisin faktisk koster å produsere. De tallrike skandalene som mektige Big Pharma kjøper seg ut fra, sier mye om at det er profitt som settes høyest.

  Men de forlanger at folk skal stole på dem når det gjelder vaksiner, enda vaksineprogrammene til Gates og Tamiflu vaksinen for svineinfluensaen gjør at folk burde være skeptiske. Men storkapitalens MSM underrapporterer dette. Nå er befolkningene på alle kontinenter fremdeles i panikk på grunn av Covid-19, og kan derfor ukritisk komme til å se frem til å få en vaksine som er mangelfullt utprøvd.

  Hadde MSM vist Big Pharma som det er, og Gates eierinteresser i selskapene, hadde det vært mer grunn til frykt for vaksinen enn for et virus som ikke har vist seg farligere for de aller fleste enn en sesong influensa.

 4. Fant en versjon med engelsk tekst på Nobelprisvinneren som oppdaget Hiv - viruset.

  https://www.youtube.com/watch?v=durcHyxpFT4

  Gå gjerne inn og se i genbanken.

  Det lønner seg å gå inn i genbanken fra linken under her.
  Jeg valgte proteinstrukturer ( klikk på et av tallene til venstre som kommer opp )
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/genbank/sars-cov-2-seqs/#protein-structures
  klikket på en på lista, som gjorde at jeg kom inn.
  Viktig : Til høyre der står det " Run blast "
  Jeg klikket da der, og da fulgte det med et nummer.

  https://blast.ncbi.nlm.nih.gov/Blast.cgi?PAGE=Nucleotides&PROGRAM=blastn&QUERY=MT539176.1&DATABASE=nr&MEGABLAST=on&BLAST_PROGRAMS=megaBlast&LINK_LOC=nuccore&PAGE_TYPE=BlastSearch

  Klikk betacoronavirus i valgene der, og så på knappen BLAST
  Så venter du litt, mens den jobber. Da kommer til slutt ei liste opp.

  https://www.megasoftware.net/videos

  https://www.youtube.com/watch?v=raaOgtvMJWw
  Prøv fra 6.00 her.

  "The insertions were observed to be present in all the genomic sequences of 2019-nCoV virus available from the recent clinical isolates (Supplementary Figure 1). To know the source of these insertions in 2019-nCoV a local alignment was done with BLASTp using these insertions as query with all virus genome.

  Unexpectedly, all the insertions got aligned with Human immunodeficiency Virus-1 (HIV-1). Further analysis revealed that aligned sequences of HIV-1 with 2019-nCoV were derived from surface glycoprotein gp120 (amino acid sequence positions: 404-409, 462-467, 136-150) "
  Dette er ment som å gjøre seg kjent med programmet.

  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/nuccore/?term=Human+immunodeficiency+virus+1+genome
  https://blast.ncbi.nlm.nih.gov/Blast.cgi#alnHdr_4558520
  Klikk “NCBI genbank” med blå skrift så kommer man lettere igang, og så på tallene til venstre.

  Lykke til med å finne ut av det. Jeg har akkurat bare sett inn der.

 5. (antakelig søkte de med disse 4 her .)

 6. Jeg ler så tårene triller her, nordmenn er sett på som det mest hjernedøde og tilbakestående folket i verden.

  Erna setter seg opp til diktator med mer makt en Hitler der hun kjører over alt av demokratiske prosesser og underlegger oss fremmede makter og folket svarer med å klappe.
  Det blir som jødene skulle stått og klappet for Hitler på vei til ovnene.

  Vi står med begge beine godt plantet i tidenes største kupp og mange står og klør seg i ræva der de ikke skjønner en dritt.

  For noen dager siden startet de fase 2 med global take over for å få folket til å ønske seg militæret i gatene. eliten betaler for alle opptøyene som er registrert av Soros og CIA.

  Snart kommer tvangsvaksinering som i klartekst betyr at du ikke eier din egen kropp, deg selv eller barna dine lenger, vi er reduser til dyr som eliten eier.
  Så kommer ID2020 der alle i verden skal merkes som dyr på samme måte som jødene i konsentrasjonsleirene og folket klapper.

  Kill Bill holder fine foredrag om programmet han kaller The Final Solution der han skal ta livet av milliarder av uskyldige mennesker med vaksiner.
  Vaksinen endrer ditt DNA og du vil ikke lenger være et menneske lenger, men derimot en verdiløs hybrid, bare søppel og ikke lenger en del av skaperverket som også betyr at du ikke vil få komme inn i det helligste.

  Ser NWO har kjørt inn svært mange provokatører i kommentarfeltet til Steigan som forventet.
  Psykopatene tror vist de klarer å overbevise oss til å utslette oss selv.

  Når 5G er på plass så kjører de Kill Bills bølge nr 2 som vil få 100 millioner dødsfall som vil skremme de hjernedøde i hendene på vaksine morderne. det skjer 22.12.

 7. Avatar for Heiko Heiko says:

  Og spesielt fororoligende er det å lese at lovendringsforslaget kom allerede for 1 år siden. Noe som beviser at innsideren Erna og CEPI har vært med på plandemien.

 8. Avatar for Heiko Heiko says:

  De nyeste tallene fra CDC viser 0,26, mens risikoen for å dø av influensavaksinen er 0,5-0,7. Skal alle som tar influensavaksiner i karantene for det???

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

6 flere kommentarer

Deltakere