Hvordan Bill Gates monopoliserte det globale helsemarkedet

0
Bill Gates. Skjermdump fra video.
YouTube player

Hvem er Bill Gates? En programvareutvikler? En forretningsmann? En filantrop? En global helseekspert? Dette spørsmålet, dette er ikke bare et akademisk spørsmål, det er i ferd med å bli et veldig reelt spørsmål for de som begynner å innse at Gates ufattelige formue er blitt brukt til å få kontroll over alle sentrale posisjoner innen folkehelse, medisinsk forskning og vaksineutvikling. Og nå som vi får presentert selve problemet som Gates har snakket om i årevis, vil vi snart finne ut at denne programvareutvikleren uten medisinsk opplæring, kommer til å utnytte den formuen til å kontrollere skjebnen til milliarder av mennesker.

En video fra The Corbett Report.

Her er en transkribert versjon av videoen på engelsk.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelMichael Moore: Planet of the Humans
Neste artikkelMaj Sjöwall (1935-2020)