Hvordan Bill Gates monopoliserte det globale helsemarkedet

22
Bill Gates. Skjermdump fra video.

Hvem er Bill Gates? En programvareutvikler? En forretningsmann? En filantrop? En global helseekspert? Dette spørsmålet, dette er ikke bare et akademisk spørsmål, det er i ferd med å bli et veldig reelt spørsmål for de som begynner å innse at Gates ufattelige formue er blitt brukt til å få kontroll over alle sentrale posisjoner innen folkehelse, medisinsk forskning og vaksineutvikling. Og nå som vi får presentert selve problemet som Gates har snakket om i årevis, vil vi snart finne ut at denne programvareutvikleren uten medisinsk opplæring, kommer til å utnytte den formuen til å kontrollere skjebnen til milliarder av mennesker.

En video fra The Corbett Report.

Her er en transkribert versjon av videoen på engelsk.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Fra transkriptet:
  " Tedros Adhanom Ghebreyesus is in fact, like Bill Gates himself, not a medical doctor at all, but the controversial ex-Minister of Health of Ethiopia, who was accused of covering up three cholera outbreaks in the country during his tenure. Before joining the WHO he served as chair of the Gates-founded Global Fund to Fight AIDS, Tuberculosis and Malaria, and sat on the board of the Gates-founded Gavi, the Vaccine Alliance, and the Gates-funded Stop TB Partnership."

  ??
  Pauci and Ghebreyesus blir mere som Mengele’r å betrakte. Fauci finansierte utviklingen av Covid-19 ifølge nye opplysninger i Newsweek https://www.newsweek.com/dr-fauci-backed-controversial-wuhan-lab-millions-us-dollars-risky-coronavirus-research-1500741
  Skal vi gjette at Pauci nå blir nobelpriskandidat?

 2. Det betenkelige er at selv om Gates ikke har helsefaglig bakgrunn, får hans uttalelser mer oppmerksomhet i mediene enn noen annen. Som videoen viser, finansierer han også BBC (!), da er det ikke merkelig at han får all den taletid han ønsker. Få om ingen har bedre tilgang til internasjonal presse når han vil si noe. Det virker som regjeringer lytter mer til ham enn eksperter.

  Mange eksperter på pandemier og virus har sagt at nedstengingen av verden og dermed verdens-økonomien er helt unødvendig, som med andre sesonginfluensaer er det bare svært få i forhold til folketallet som er i risikogruppen. Disse ekspertene slipper bare til i alternativmedia. Befolkningene får bare en helt ensidig fremstilling som MSM gir dem.

  Gates får lov til å si at ingen burde slippe ut av boligen før de har fått hans vaksine med en biometrisk ID, og ikke får bevege seg fritt før de har et sertifikat på at de har alle vaksiner produsert av legemiddelfirmaer som han han eierinteresser i.

  Gates vaksineprogrammer som MSM er ukritisk til er det all grunn til å være skeptisk til fordi:
  Noen eksempler: (les mer her).
  “I India ble mellom 2000 og 2017 omkring 490 000 barn lammet av Gates poliovaksine og i 2017 ble han bedt om å forlate India. Epidemier i Konge, Afghanistan og Filippinene ble også knyttet til vaksinering. I 2018 var faktisk 70% av de globale poliotilfeller knyttet til vaksiner”.

  “I 2014 finansierte Gates Foundation tester av eksperimentelle HPV-vaksiner, utviklet av Glaxo Smith Kline (GSK) og Merck, på 23 000 unge jenter i avsidesliggende indiske provinser. Omtrent 1200 fikk alvorlige bivirkninger, inkludert autoimmune, men også fertilitetsforstyrrelser. Syv døde”.

 3. Avatar for Johnny Johnny says:

  Geir, du har også glemt å gjøre jobben med kildekritikk, da de nettstedene du viser til er kjent for sin bias og dårlige kildekritikk! De nettstedene du viser til er hverken objektive eller pålitelige!

  The Columbia Journalism Review describes Media Bias/Fact Check as an amateur attempt at categorizing media bias and Van Zandt as an "armchair media analyst. Media Bias/Fact Check is a widely cited source for news stories and even studies about misinformation, despite the fact that its method is in no way scientific!

  RationalWiki can not be considered a reliable, unbiased, and scientific/rational driven source!

 4. 4.James Corbett Videoen som trådens tema henviser til

  https://www.youtube.com/watch?v=wQSYdAX_9JY
  1. F. William Engdahl
   https://www.globalresearch.ca/coronavirus-gates-foundation/5706842
   https://www.greanvillepost.com/2018/06/27/doomsday-seed-vault-in-the-arctic-bill-gates-rockefeller-and-the-gmo-giants-know-something-we-dont/

  Boka :
  F. William Engdahl: Seeds of Destruction : The Hidden Agenda of Genetic Manipulation

  Ryan Cristián , og siden hans : The Last american vagabond.

  Video :
  Epstein tjente mest penger i forbindelse med Bill Gates, Les Wexner og Donald Trump.

  https://www.youtube.com/watch?v=miDWjOjXDHE
  1. Rick Wiles Trunews ( Flere videoer )
   https://www.youtube.com/watch?v=2Kx9iR6zoOs&feature=emb_logo

  2. Kan alltids høre på hva Alex Jones har å si, om man finner noe der uten at det er første prioritet, men kanskje han har noen opplysninger.
   https://www.youtube.com/watch?v=LIL_pQCeW7U&feature=emb_logo

  Ellers er det en ressursside her som jeg fant nylig.Kan kanskje finnes noe der.
  Så mest på Epstein saken, men ifølge Whitney webb handler den om genetics, som også Gates er inne i.

  Ser man på eks rådgiveren til Bill Gates, Dr Boris Nikolic, og hans firma, Editas Medicine, finner man endel om crispr.

  Artikkel.
  “Bill Gates among investors in $120m Series B round for gene-editing start-up”.

  “Bill Gates and Boris Nikolic, Gates’s chief science and tech adviser at the Bill & Melinda Gates Foundation, are among 14 investors who have provided a combined $120m for gene-editing start-up Editas Medicine”
  https://www.altassets.net/private-equity-news/by-pe-sector/venturegrowth/bill-gates-among-investors-in-120m-series-b-round-for-gene-editing-start-up.html

 5. Har du noen kjennskap til Bill Gate’s faderlige opphav…?

  Har du noen kjennskap til en organisasjon ved navn ‘’Planned Parenthood’’…?

  Har du noen kjennskap til den påvirkning Bill Gate’s foreldre hadde på hans syn på eugenikk…?

  Lett tilgjengelig på internett ligger haugevis av artikler som vil gi en aldri så liten pekepinn på HVEM denne karakteren er, og HVA han har bedrevet. (Siden du frekventerer dette forumet, går jeg ut fra at du ikke er av de som er direkte plaget av ‘mental latskap’.)

  Med det samme,: ta gjerne en titt på noen av (de historiske) effektene av hva din gode venn ‘’Mr. Good-Guy-Benevolent-Gates’’ har investert ikke ubetydelige microsoftpenger i, help yourself:

  https://www.google.com/search?q=agent+orange+victims&tbm=isch&chips=q:agent+orange+victims,online_chips:chemical&client=firefox-b-d&hl=en&ved=2ahUKEwjotNjQ7oTpAhV9zMQBHdg5BaMQ4lYoAnoECAEQGA&biw=1263&bih=560

  Til slutt:
  Kan du gi en troverdig forklaring på hvorfor verdens desidert fremste talsmann for ‘‘utrensking’’ av mennesker - er så inn i svartsvidde opptatt av ‘vaksiner’??? . . .

 6. Avatar for tjatta tjatta says:

  En annen artig historie i dette spillet er når Danmark solgte sin vaksinefabrikk, Statens Serum Instututt, til en sjeik med tilknytnitning til det muslimske brorskap for 15 millioner kroner. Det hadde kostet 1.5 milliarder å bygge opp dette instututtet. Gulroten var at Gates skulle skyte inn 250 millioner til forskning av en poliovaksine og at sjeiken skulle donere en sum til Det kongelige teater. Man får jo håpe at de pengene ble øremerket oppsettingen av “Keiserens nye klær”

 7. Dersom media nå glemmer alt som har med “global oppvarming” blir klimahysterikerne vår tids klovner.
  Du blir et fossil.

 8. Too bad at parameterne på dette forumet støtter innlegg på ‘kun’ 2200 karakterer/tegn: For å gi deg (og andre likesinnede) en bitteliten smakebit på herr/fru Billinda Gate’s påståtte ‘filantropi’ - forsøkte jeg i utgangspunktet å laste opp et skjønnsomt knippe linker til ‘issues’ som definitivt stikker høl på din (og andres) rosa bobler om at dette er en de facto ‘‘helgen’’ for menneskeheten [slik enkelte finner det opportunt å uttrykke det], det knippe linker jeg sikter til, kom på i overkant av 6000 karakterer, og ble av den grunn ‘for sterk kost’ for steigan’s rammer, som sagt: too bad!.. Jeg har nevnt det ved tidligere anledninger, og, som kjent, ‘‘en god ting kan ikke gjentas for ofte’’: Vi lever i en tid der det aldri har vært enklere å ‘connect the dots’ - underforstått; om man er åpen, ærlig og søkende . . . Om man derimot ikke finner det spesielt bekvemt å leve opp til nevnte kriterier, er det naturligvis fritt valg - fra øverste hylle - som til dømes i tilfellet 9/11, å omfavne den ‘processed’ utgaven av hva som angivelig fant sted - fra ‘‘offisielt’’ hold [noe som til overmål - var ‘tenkt’ spearheaded av Mr. superjew hisself - krigsforbryteren Heinz ‘Henry’ Alfred! . . . . :confounded: ]

  Gulli, gulli, gullible! . . . . :unamused:

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

14 flere kommentarer

Deltakere