– Regjeringen har påført samfunnet nærmest ubotelig skade. Hvorfor?

37

LIVESENDING søndag 5/4 kl.17.30 – Gjør gjerne venner oppmerksomme på denne sendingen ved å dele den, tagge dem i kommentarfeltet eller sende via messenger.

Under LIVE-sendingen tas korte kommentarer opp på skjermen.

«I møtet med trusselen fra virus har de fleste regjeringer i verden, også vår, innført drakoniske tiltak. De har påført landene sine nærmest ubotelige skader. Hvorfor?

Rettigheter som reise- bevegelses – og ytringsfrihet blir inndratt og det iverksettes forordninger som krenker eierskap til egen kropp – Danmark har allerede vedtatt tvungen vaksinasjon. I Norge påpeker ledende jurister mangel på åpenhet rundt regjeringens tiltak og valg, sensur er i høyeste grad tilstede, og kan bli enda strengere – hvor går samfunnet? Sjefredaktør Pål Steigan, for tiden i Italia, med portforbud, deler sine synspunkter i samtale med Kari Jaquesson som befinner seg i Oslo

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Kanskje gir dette et hint.

  A Green reboot after the pandemic.

  An European Green Deal.

  “In fact, there’s no better time than now to usher in systemic economic change.”
  Mar 24, 2020

  Låter det kjent ?

  New Deal : Det offentlige ble med New Deal tillagt ansvar for enkeltmenneskets velferd.

  The World Order – Franklin D. Roosevelt ( Modern History Project )

  He ( Hoover ) later termed Gerard Swope’s “economic planning” for the New Deal as “the precise pattern of Fascism”. " Today . “Observer” also noted that Col. House was the elder statesman behind the New Deal

  Roosevelt continued the Wilson policies
  (actually the House
  policies outlined in [his book] “Philip Dru, Administrator”.
  House opererte i bakgrunnen.

  Philip Dru Administrator , A story of tomorrow.

  Anthony Sutton skrev om Wall Street og FDR
  http://www.reformation.org/wall-st-fdr.html

  Covid-19: Message from the Co-Presidents of the Club of Rome

  Mar 18, 2020

  Med et historiefag som ikke inkluderer viktige milepæler som reformer på vei mot en ny verdensorden,
  er den nye generasjonen lettere å forme.
  Agenda 2030 mål 8 har ellers økonomisk vekst på programmet.

 2. Det er en begrunnet spekulasjon at viruset kan være konstruert, som en litt mer aggressiv variant av et sesonginfluensa virus. Den mange store militære laboratoriene storkapitalen eier er ikke bygget for ingenting. Storkapitalens MSM utløser panikk i befolkningene, og storkapitalen utnytter situasjonen den selv har forårsaket ved å innføre kontroll og overvåkning av befolkningen den under normale omstendigheter ikke ville kunne gjøre.

  Katastrofekapitalismen, 9/11, Event 201, agenda 2030, den globale storkapitalen har vist og viser at den er fullstendig skruppelløs for sitt mål New World Order. Med utgangspunkt i det kan det være mer grunn til å frykte vaksinen enn viruset. Svineinfluensaen var en lett influensa, men det var vaksinen som gjorde mange syke, og gjorde at en stor prosentandel må ha dyre medisiner for resten av livet, som legemiddelselskapene som fremstilte vaksinen tjener enormt på.

  Den store faren er at folk blir tvunget til å ta coronavaksinen på alle kontinenter samtidig, slik at når bivirkningene av vaksinen viser seg, og underrapportert av MSM, får ikke folk reservert seg mot å ta vaksinen. Det hadde de hvis vaksinen hadde blitt prøvd ut først på et mindre antall først. Gates med sitt eugenics program har vært sentral i Event 201, så det er all grunn til å være skeptisk.

 3. Bryte ned og bygge opp på nytt.
  Fra øvelsen : Politiske føringer på lån.

  International Monetary FundThe IMF has about $1 trillion available to lend.5
  However, this is meant to address temporary issues with a country’s balance of payments and is not intended to be a form of development aid or response to a health emergency.
  Lending is usually conditional on economic policy changes, made after a period of negotiation, and will be made only if the IMF is confident that it will be repaid.6
  Without a significant change in policy, many countries would not be willing or able to borrow money from the IMF in order to finance a response to a major pandemic.
  National Governments Total internationaldevelopment aid from governmentsis about $200 billion per year.
  7Although much of this is allocated to specific uses and could not be redirected, some percentage of it could be made available in a catastrophic pandemic, and/or the total amount might be increased, if there was sufficient global coordination.
  Event 201
  Fact Sheets
  The Center’s scholars researched these topics to inform the scenario.

 4. Avatar for aford aford says:

  Det finnes neppe noe entydig, sant svar på noe sånt. Hvorvidt man velger å se på en virusepidemi som en wake-up call fra “moder natur” er opp til enhver, det kan man tro hva man vil om. At det hadde vært en god idé å bli færre mennesker på sikt, er jeg personlig ikke i tvil om, uten derfor å anbefale hverken virus eller krig for å få det til.

 5. Avatar for aford aford says:

  Skiller svenskene nå mellom gamlinger som dør av Covid-19 og gamlinger som bare dør med Covid-19 eller påvist smitte?

 6. Avatar for aford aford says:

  I hvert fall finnes det til enhver tid hauger av gamle og syke, sårbare mennesker med en nøkternt vurdert veldig kort antatt gjenstående levetid. Og jada, det er sikkert sant at coronaviruset er akkurat hissig nok til at det ofte blir den avgjørende faktoren som sender mange fler i denne kategorien i døden nå, i stedet for at de dør om en måned eller to. Men har du noen tall som viser at den samme, markant økte dødeligheten blant dem som uansett er i ferd med å gå ut på dato, også gjelder for alle andre som smittes, men ikke fyller noen av de kjente kriteriene for å være spesielt sårbare? Da mener jeg ikke tallmagi av typen 100% økning i dødelighet for en eller annen definert gruppe utenom sikkert definerte risikogrupper (eller generelt), hvis tallet reélt evt. har steget fra f.eks. 1 av 1000 til 2 av 1000, som jo er en 100% økning sånn sett, men faktisk virkelig høye dødstall? Hvis ikke, mener jeg fremdeles at mange av tiltakene og det som skjer av sjokkdoktriner og maktforskyvninger på den politiske og økonomiske arenaen er et både mer alvorlig og mye mer interessant problem for folk flest på sikt, enn viruset og pandemien som sådan. Pandemien brukes for alt den er verdt, og det forundrer meg at du ikke vil være med på det, men bare er rørende opptatt av å gjøre gamle og syke menneskers død til en tragedie, noe det ikke er, medmindre du mener hele vår arts eksistens er en eneste stor tragedie fra begynnelse til begravelse - livet såvel som døden.

 7. Avatar for runeulv runeulv says:

  Dere er stort sett det samme, selv om du aldri så mye leker fritenker og anarkist.

  Du arresterer ikke de som bruker dagens dødelighet av korona som bevis for at det ikke er farlig, når det er direkte idiotisk i og med at utbruddet er under kontroll i Norge.

  Oj, du gadd å se 1.30 sekunder.

  Å være skallet, slik som du er, er forøvrig en risiko for tidlig død, og da skal ikke samfunnet gidde å bruke ressurser på dere. Om du i tillegg har noen kilo ekstra rundt magen, så er du et fettberg som også bare kan skylde på deg selv om du stryker med. Røykere ser ikke ut til å ha en overdødlighet her, for en gangs skyld.

  At dagens sosialister bryr seg om de svake, har jeg i hverall mistet illusjonene om, da det tydeligvis er slik at det bare handler om posering og et hat mot de rike.

  Det er et klipp fra en mye lengre video, hvor han snakker om at behandlingsparadigmet er feil, men jeg har ikke mye tro på at “vensterblivne” med konspiranoia skal orke mer enn ett og et halv minutt, så jeg postet kortversjonen.

  Jeg vet du er smart nok til å forstå at gjennomsnittsalderen på de døde vil være høyere enn snittet når vi er ferdige med dette, når gamlingene får morfin mens de yngre får ventilatorene, men det hjelper ikke å være smart nok, når all tiden brukes på konspiranoia.

 8. Avatar for aford aford says:

  Har ikke møtt dem i noen diskusjon enda heller. Hvis noen mener det overhodet ikke er farlig for noen, skal jeg da alltids protestere litt på det også.

  Hvordan tror du jeg ble i stand til å sitere legen på hva han sier lenger ut i klippet hvis jeg bare så ett og et halvt sekund? Claivoyance? Jeg så hele klippet tre ganger for å nistudere ordvalg og kroppspråk.

  Skallet er jeg dessverre bare rett etter at jeg har barbert hodet. Neste dag er det hårstubber over det hele igjen. For øyeblikket gror jeg tilogmed en liten hanekam/ skobørste på midten. Noen år siden sist nå. Feit har jeg aldri vært, snarere tvert imot. Mager, senete kropp i alle år.

  Men denne formen for argumentasjon kan jeg styre meg for når jeg for en sjelden gangs skyld sjøl prøver å være litt seriøs, så du får bare ha en fin kveld og en god påske. Jeg runder av her for min del.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

29 flere kommentarer

Deltakere