Brev til fremtiden

15

«Lampene slukkes over hele Europa,
vi skal ikke se dem tent igjen i vår levetid.»

WWI konspiratør Edward Grey

Jeg skriver ikke disse ordene for mine samtidige. Vi er de forbannede. Det er vårt lodd å bivåne frihetens lampe slukkes, vår byrde å vitne om den endelige flimringen av frihetens flamme.

Nei, jeg skriver ikke disse ordene for mine samtidige; Jeg skriver dem for de som ennå ikke har kommet. Innbyggerne i den fremtidige dystopien hvis fødselsrier vi nå opplever. Restene av det som en gang var en fri menneskehet som kanskje – gjennom et eller annet mirakel jeg ikke en gang kan forestille meg – kommer over denne elektroniske flaskeposten.

Jeg vet at det er nesten håpløst. At sjansen for at disse ordene overlever den kommende utrenskningen av internett i beste fall er mager. At selv om denne meldingen, mot alle odds, vasker opp på dine digitale bredder, er sjansen for at disse ordene blir forstått av deg enda magrere. Ikke fordi du ikke forstår engelsk, men fordi du ikke lenger bruker disse ordene jeg skriver: Frihet. Menneskelighet. Individ.

Mørket senker seg.
La det ikke være noen tvil: Vi vet alle dette.

Vi vet hva det betyr når 17 millioner amerikanere – hele 10% av arbeidsstyrken – blir  arbeidsledige på bare tre uker. Når de får selskap av flere millioner nye arbeidsledige over hele kloden. Når dagens brødkøer strekker seg kilometer i hjertet av Amerikas en gang stolte byer. Når den falske svindel- fiat- lekepengegjelden stiger til over 24 trillioner dollar og de føderale myndighetenes sovjetisering av økonomien er fullført.

Vi vet hva det betyr når politiet begynner å skyte mennesker for å drepe for ikke å ha på seg maske. Når droner overvåker karantene fra himmelen og roboter patruljererer lockdowns på bakken. Når regjeringer innrømmer å spore hver bevegelse til enhver innbygger og setter i stand interne sjekkpunkter der digitale immunitetspass avgjør hvem som får passere og hvem som må bli hjemme.

Vi vet hva det betyr når milliardærer begynner å fortelle oss at bare deres nye eksperimentelle mRNA-vaksiner vil være i stand til å frigjøre oss fra dette marerittet. Når de truer med å merke oss med tatoveringer av usynlig blekk for å identifisere de vaksinerte. Når de forteller oss at vi ikke vil være i stand til å kjøpe eller selge eller delta i økonomien før vi kan bevise vår «immunitet

Det betyr at Coronaverdensorden har ankommet.

Å ja, så klart, noen benekter det fortsatt. Men de lurer bare seg selv. De er redde for å innrømme at det er sant. Mange ligger fremdeles under for den gamle kondisjoneringen som har lært dem å breke «konspirasjonsteoretiker» til enhver som stiller spørsmål ved autoritetene.

Vi har et navn på den typen: «sauer.» Eller noen ganger «får.» Massene i vår tid blir holdt  på plass i innhengingen av de skaftestøvlede fårehundene i politistaten og ledet av de politiske marionettene som hyrder. Noen ganger får en klok, gammel traver i flokken snusen på spillet, men hyrden har aldri gjort annet enn å flå flokken for ulla, så han gir seg over til sin skjebne. Hvorfor kjempe? Stort sett er det jo smertefritt.

Aldri mistenkte sauen at hyrdene en dag ville føre dem til slaktingen.

“Får” er selvsagt et hånlig begrep. Men jeg liker å tro at det ikke bare sikter til vår dumhet. Det omfatter en naivitet, en uskyld. Vi er tillitsfulle og milde skapninger av natur. Fredelige . Samarbeidsvillige. Dét er ingenting å bli hånet for. Hadde det ikke vært for rovdyrene i vår midte, ville våre svakheter bli regnet som dyder.

Men jeg er ikke her for å si dét.
Jeg er her for å si dette: Stå imot! Kjemp! Slåss!

Dere er ikke tannhjul i en maskin, uansett hva gjeterne skulle fortelle deg. Dere er frie og vakre mennesker. Dere er ikke født under andres formynderi. Du velger hvordan du lever livet ditt, ikke byråkrater, ikke en eller annen politirobot, ikke noen «immunitetskontrollpunkt» -algoritme eller QR-kode.

Dere trenger ikke tillatelse til å kjøpe eller selge eller samles eller til å uttrykke meninger eller å forlate huset. Du er ikke en «asymptomatisk bærer» av det viruset som forlederne dine forteller deg at du må være redd for. Du trenger ikke å holde deg inne bare fordi en eller annen i hvit laboratoriefrakk sa at du må.

Jeg vil at du skal forstå at en gang i tiden hadde ikke regjeringen en gang rett til å vite hvor du var, hvem du møtte, hva du kjøpte og hva du gjorde 24/7. Helvete heller, myndighetene hadde ikke engang evnen til å gjøre det.

Jeg vil at du skal vite at det var en tid da du kunne forlate huset ditt når du ville. Reise dit du ville. Kjøpe og selge som det passet deg. Møte naboene dine. Demonstrere. Protestere. Feste.

Leve. Som frie mennesker er ment til å leve.

Å, men hva sier jeg? Disse ordene. Dette språket. Det gir ingen mening for deg, gjør det vel? Disse konseptene eksisterer ikke i din tid, ikke sant?

Du går dit du får beskjed om å gå. Du blir hjemme når du får beskjed om å være hjemme. Du holder kjeft når du får beskjed om å holde kjeft. Du tenker det du får beskjed om å tenke. . . . Du tenker ikke det du får beskjed om å ikke tenke.

Jeg kan ikke klandre deg, tross alt.
Du er tillitsfull og naiv og fredelig. Som en sau.

Men å, som jeg gråter over det du har blitt. Jeg prøvde å avverge det.
Vær så snill og tro på meg. Jeg prøvde virkelig.

Men frihetens lampe er i ferd med å slukkes. Og jeg står som vitne.

Jeg vet ikke om historie er noe dere studerer lenger, men i tilfelle det ikke er det: Storbritannias utenriksminister “Sir” Edward Grey gjorde sin observasjon om lampene “som slokkes over hele Europa” på slutten av de såkalte “ Tolv dager. ” I henhold til hovedstrømshistoriebøkene i vår tidsalder, forsøkte den britiske regjeringen under sommeren 1914 å unngå en verdenskrig. Vi blir bedt om å tro at denne bemerkelsesverdige kommentaren viste at Grey var en klok diplomat som var overveldet av sorg over smerte og lidelse som han følte var i ferd med å bli sluppet løs over hele verden.

Men dette er seierherrenes historieskriving av verste sort. Sannheten var at Grey selv var en av de konspiratørene som aktivt jobbet for å få igang første verdenskrig. Kilden til dette sitatet er faktisk Grey selv; det ble første gang registrert i Greys egne memoarer etter krigen. Eventuelle tårer han måtte ha felt over utblåsing av lampene, var krokodilletårer, det er sikkert og visst.

Man kan godt forestille seg at historiebøkene i din tidsalder vil registrere at Bill Gates kom med en tilsvarende pretensiøs bemerkning ved begynnelsen av denne koronakrisen.
Skuende ut av vinduet i hans 127,5 millioner dollars, 66 000 kvadratmeter store Xanadu 2.0-herskapshus i Washington State – det daværende episenteret for det amerikanske utbruddet – Gates memoarer etter koronaviruset vil utvilsomt fortelle oss at han kommenterte til en undersått, «Lysene slukkes over hele kloden, vi skal ikke se dem tent igjen i vår levetid. ”

Men memoarene hans vil uten tvil unnlate å informere oss om at han flirte da han sa det.

Til mine barn, eller mine barns barn, eller hva det nå er igjen av den engang frie menneskeheten, som skulle komme til å grave opp disse ordene i en gudsforlatt fremtid som vi nå er i ferd med å tre inn i med gåsegang: Jeg beklager. Jeg sviktet dere. Vi alle sviktet dere.

Men husk dette: Så lenge blodet fra forfedrene dine strømmer gjennom blodårene dine, skal ikke menneskets frihetslampe slukkes for alltid.

La den skinne, kjære sauer. La den skinne.

Først publisert på The Corbett Report
Oversatt fra originalspråket av av Kari Angélique Jaquesson

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Rovdyrene i vår midte ser ut som oss, de er ulv i fåreklær. Hadde de sett ut som aliens og sagt: " vi skal overta alt av verdi og gjøre de av dere vi lar bli igjen til slaver i vår verdensordning", hadde menneskene forsøkt å bekjempe dem med alt de hadde til rådighet. Men de ser stort sett kaukasisk hvite ut og har for det meste vestlig-klingende navn.

  Populærkulturen vil indoktrinere og hjernevaske oss til å tro at alle som er farlige for menneskeheten har et fremmedartet og utenomjordisk utseende. UFO manien tok av med Spielbergs Nærkontakt av tredje grad og J. Allen Hyneks bøker, og nå er det tv kanaler som sender UFO dokumentarer hver dag. En enorm avledningsmanøver, de vil at vi skal nervøst observere himmelen for angrep fra aliens.

  Men de som er farlige for oss er her på jorden i blant oss og lever stort sett som oss, og mange som ikke er interessert i geopolitkk klarer ikke å identifisere dem som en enkelt farlig gruppe, til det er de for sammensatte og varierte selv om de er en hive. De fleste av dem er innen presse og media, film, underholdning, kunst, kultur og litteratur.

  Deres oppgave er å avlede oppmerksomheten ifra og gi alibi til de i blant dem som driver krig mot resten av menneskeheten med åger, økonomiske og sanksjons-kriger, militære kriger, utbytting og utnytting og med slu statsmannskunst overta stater og nasjoner med spekulasjon mot valuta, forgjelding, oppkjøp av lands ressurser og overnasjonale avtaler.

  Noe som nok gjør at de får sin verdensordning med en verden, en valuta, et media, en militærpoliti-styrke og med total kontroll over hvert individ med en chip, et teknokratisk totalitært tyranni vår frie verden nå er på vei inn i med stormskritt, New World Order.

 2. Avatar for Dias Dias says:

  New world order har gjennom en aldri så liten Corona heksejakt greid å unngå domstolene ved å gi leger muligheten til å administrere statsmakten. Vårt indirekte demokrati har fått enda en aktør i tillegg til politikere og deres bankmenn.

 3. Avatar for Dias Dias says:

  Hvis noen skulle lure på hvordan eliten har påvirket legestanden. Så er den Rockefeller finansierte Flexner rapporten fra 1910 et godt sted å begynne.

 4. Avatar for Dias Dias says:

  Det Rockefeller finansierte Folkehelseinstituttet med Camille Stoltenberg som leder er et annet.

  Camilla Stoltenberg, statsministerens søster, er leder for avdeling for epidemiologi. Sitat.

  Hvis vi legger til Grogate Harlem Brundtland. Datter av Gudmun Harlem. som var en av Håkon Lie`s nærmest betrodde, var mangeårige leder for WHO så ser vi at det som går igjen er familer som har en lang tradisjon på å omsette politikk til kapital. Disse familiene, helt tilbake til Håkon Lie er nærmest for Rockefeller agenter å regne.

 5. «Familien Stoltenbergs tilknytning til Folkehelseinstituttet er mangslungent. Camilla Stoltenberg, statsministerens søster, er leder for avdeling for epidemiologi. På hennes ansøkning mottar instituttet titalls millioner kroner hvert år fra Rockefeller Foundation.
  Midlene disponeres angivelig i sin helhet av familien Stoltenberg. Nøyaktig hvor meget familien mottar på dette viset vet man ikke fordi instituttets regnskaper som nevnt ovenfor, er hemmelige.»

  Hvordan kan det være mulig at de er hemmelige ?
  Kunne trengs en offentlig granskning her om dette stemmer.
  Noen som kjenner til detaljer her ?

 6. Avatar for Dias Dias says:

  0.7% er nærmere artikkelens påstand om titals millioner enn 30%. Det artikkelen påsto var at det er ett hemmelig tilskudd fra Rockefeller foundation som ikke kommer fem i regnskapet.
  Så langt har vi ikke greid å motbevise denne påstanden, eller er du uenig?

 7. Kjøp av fremmede tjenester på s.75 var en stor sum. Inntekter fra tilskudd og overføringer, s. 69 Slike generelle poster sier egentlig ingenting.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

7 flere kommentarer

Deltakere