Hvem er den uansvarlige, Bent Høie? En presis analyse fra Nordlys.

0
Bakgrunnsbilde. Shutterstock

Avisa Nordlys gir en helt presis diagnose av forholdet mellom regjeringa ved helseminister Bent Høie og folk i Nord-Norge:

«… grunnen til at Høie har mistet tillit i Nord-Norge er at luftambulanse-skandalen er en av flere saker som fører til at samfunnstilliten bryter sammen i Norge. Helseministeren forsvarer en liberaliseringsvandalisme som demonterer livsviktig kompetanse, og en tjeneste som i årevis har fungert som en klokke for nordlendingene.»

Og det er nettopp slik det er. Luftambulanseskandalen er alvorlig, men den kommer i en skur av annen elendighet som Solberg-regimet pøser ned over folket, og ikke minst over folket i utkantene – og spesielt i Nord-Norge. Og det gjøres med en slapp arroganse som viser at de ikke har den minste respekt for folk eller i det hele tatt er villige til å ta folks bekymringer, problemer og frustrasjoner på alvor.

Og statsministeren sjøl er mest opptatt av å bestikke ulike lands FN-delegasjoner for at hun skal få en plass i FNs Sikkerhetsråd. Det at hun dessuten øser milliarder av skattekroner ut over kloden samtidig som hun og hennes regime strammer inn og skjærer ned her hjemme er også noe som irriterer folk kraftig.


KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.