Hva gjør ukrainske nazister i Hong Kong?

0
Skjermdump fra Facebook-sida til den ukrainske nazisten Serhii Filimonov

Ledende nazister fra Ukraina har deltatt i gatedemonstrasjonene i Hong Kong. Dette går fram blant annet av deres egne meldinger på sosiale medier. En av nazistene, Serhii Filimonov, skrev at «Hong Kong tok i mot oss som slektninger.»

Nazistene fra Ukraina kom rett fra et kurs i gatekamper for regimeskifte i Kiev, et såkalt «akademi for gateprotester» til gata i Hong Kong. Dette er ledende folk fra den nazistiske Azov-bataljonen. Filimov la ut denne videoen fra Hong Kong.

At dette dreier seg om virkelige nazister bør man ikke være i tvil om:

CIA-fronten National Endowment for Democracy (NED) har vært aktiv både for å gjennomføre kuppet i Ukraina i 2014 og dyrke fram naziorganisasjonene der og i å skape gateprostene i Hong Kong. Dette er regimsskiftehæren til USA. I Kiev har de skapt seg et sterkt miljø av kamptrente nazister som tydeligvis kan sendes rundt i verden fra sine gatekamp»akademier». Derfor er det ikke spesielt oppsiktsvekkende at Kina nå har innført sanksjoner mot NED, den Soros-finansierte Human Rights Watch og andre NGOer av samme type.

Selvsagt finansierer USA opprøret i Hong Kong

Les om Azov-bataljonen på steigan.no.

Les om National Endowment for Democracy (NED) på steigan.no

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Konferansebanner2020-1024x546.png
Forrige artikkelLavrov advarer kurderne om å holde seg til avtaler
Neste artikkelTidligere israelsk etterretningsagent: – Jeffrey Epstein og Ghislaine Maxwell jobbet for Israel