Hva gjør ukrainske nazister i Hong Kong?

0
Skjermdump fra Facebook-sida til den ukrainske nazisten Serhii Filimonov

Ledende nazister fra Ukraina har deltatt i gatedemonstrasjonene i Hong Kong. Dette går fram blant annet av deres egne meldinger på sosiale medier. En av nazistene, Serhii Filimonov, skrev at «Hong Kong tok i mot oss som slektninger.»

Nazistene fra Ukraina kom rett fra et kurs i gatekamper for regimeskifte i Kiev, et såkalt «akademi for gateprotester» til gata i Hong Kong. Dette er ledende folk fra den nazistiske Azov-bataljonen. Filimov la ut denne videoen fra Hong Kong.

At dette dreier seg om virkelige nazister bør man ikke være i tvil om:

CIA-fronten National Endowment for Democracy (NED) har vært aktiv både for å gjennomføre kuppet i Ukraina i 2014 og dyrke fram naziorganisasjonene der og i å skape gateprostene i Hong Kong. Dette er regimsskiftehæren til USA. I Kiev har de skapt seg et sterkt miljø av kamptrente nazister som tydeligvis kan sendes rundt i verden fra sine gatekamp»akademier». Derfor er det ikke spesielt oppsiktsvekkende at Kina nå har innført sanksjoner mot NED, den Soros-finansierte Human Rights Watch og andre NGOer av samme type.

Selvsagt finansierer USA opprøret i Hong Kong

Les om Azov-bataljonen på steigan.no.

Les om National Endowment for Democracy (NED) på steigan.no

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Konferansebanner2020-1024x546.png
KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.