Demokratenes ekspertvitne: – Ukraina må slåss mot Russland så vi ikke må slåss mot russerne her

43

I onsdagens riksrettshøring i den amerikanske kongressen satte vitnet Pamela Karlan, merittert jusprofessor ved Stanford, ord på hva USAs Ukraina-politikk har handlet om. Hun forklarte at en viktig grunn for at USA støtter Ukraina militært, er å gjøre ukrainerne i stand til å slåss mot Russland, så USA ikke må slåss mot russerne på amerikansk jord.

Skal man oppsummere beskyldningen fra demokratene mot Trump i Ukraina-saken, så handler den om at Trump skal ha forfulgt sin personlige agenda overfor en politisk rival, presidentkandidat til valget i 2020 Joe Biden, heller enn å ivareta nasjonens interesser.

Demokratene mener at presidenten brukte militærstøtte til Ukraina som pressmiddel for å få Ukraina til å sette i gang en etterforskning av joe Biden og hans sønn Hunter Biden. De mener at en slik etterforskning vil mangle saklig grunnlag, og kun kan være motivert av presidentens personlige maktbehov.

Trump avvek med andre ord fra den amerikanske utenrikspolitiske linja av ren egoisme, ifølge kritikerne.

Hva er egentlig linja?

Pamela Karlans beskrivelse gir et mer konkret innhold til hvilken linje demokratene mener presidenten sto i fare for å undergrave da han holdt tilbake militærhjelp: USA er i en proxy-krig med Russland, og bruker Ukraina til dette formål.

Dette er forfriskende rene ord for penga om verdensbildet som ligger til grunn for gjeldende amerikansk utenrikspolitikk. Men det er ikke uten historisk presedens.

George W Bush ga uttrykk for noe tilsvarende da han sa at den amerikanske strategien er å slåss med terroristene der borte så USA ikke må møte dem på egen jord.
https://georgewbush-whitehouse.archives.gov/news/releases/2007/08/20070828-2.html

Da George W. Bushs andre og siste presidentperiode gikk mot slutten, var mange amerikanere gått lei av den krigshissende retorikken og krigspolitikken. Dette åpnet opp for Barack Obama, en presidentkandidat med et mye mer positivt budskap om håp og endring.

Da Obama kjempet for å bli gjenvalgt møtte han en Mitt Romney som hadde erklært Russland som USAs største geopolitiske utenrikspolitiske fiende.

Obama svarte Romney med at 80-tallet ringte og ville ha utenrikspolitikken tilbake.

Som vi påpekte i en tidligere artikkel på steigan.no, har pipa fått en annen lyd hos demokratene.

Hvem skal fredsbevegelsen stemme på?

Spørsmålet blir nå hvor de skal gå de velgerne som har håp om endring bort fra den krigerske politikken for innblanding i andre land.
Trump har visse instinkter i den retning, men later til å være for impulsiv og lettpåvirkelig til å gjøre de store endringer.

Blant demokratenes kandidater er det stort sett politikere som kan antas å ivareta hovedtrekkene i rådende linje. Et markant unntak er Tulsi Gabbard, men hun behandles nærmest som en paria både i eget parti og i hovedstrømsmediene. Hun blir til og med beskyldt for å gå Russlands ærend, som for så vidt er standardanklagen mot alle som bryter med aggresjonslinja.

Nancy Pelosi, demokratenes leder i representantenes hus,  kunngjorde for øvrig i dag at hun har bedt justiskomiteen om å utforme en riksrettstiltale mot president Donald Trump.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for AnneBrit AnneBrit says:

  Legg merke til at alle “ekspert” vitnene til demokratene tilhører samme folkegruppe, som de som leder prosessen i det demokratiske partiet.
  Det er den fløyen som vil at jødene skal styre fra USA. Fri fra de religiøse herskerne. Eller så gjør de det, for å fremprovosere en borgerkrig.

 2. Avatar for Mari Mari says:

  Jeg tror mer de tilhører samme folkegruppe som løper Soros ærend om å ødelegge Russland siden Soros hater landet. Sionistene styrer uansett om det er en Demokrat eller Republikaner som sitter i det ovale kontoret.

 3. Avatar for Geirijo Geirijo says:

  Mange ulike motiv gjør seg gjeldende i riksrett høringen mot Donald Trump.

  • Trump kjemper mot å bli gransket enda dypere for alle sine personlige skitne triks, som ikke tåler dagens lys, og han forsøker selvsagt å skylde alt han kan på demokratiene, fake media, og alle han kan finne på som stråmenn i den anledning. For ham er det også snakk om å redde muligheten for enda en periode i Det Hvite Hus. Han regjerer på instinkt, impuls og ikke på grunnlag av langsiktige politiske strategier.

  • For demokratene handler det om å felle en politisk konkurrent og svekke republikanerne mest mulig før valget på ny president. Den demokratiske leiren er splittet mellom en fløy som ønsker både sosiale reformer og slutt på regimeskifte kriger m.m. av imperialistisk militarisme, mens den andre fløyen hos demokratene tilhører det krigerske etablissementet som vi kjenner godt fra flere tidligere presidenter for både Demokratene og Republikanerne. Blant dem er langsiktige strategiske motiv som gjelder.

  • Jødene, eller rettere sagt den anglo-sionistiske diasporaen, har alltid en finger med i amerikansk politikk. Og de er lite fornøyd med at Trump ikke støtter deres mest aggressive imperialistiske militarisme i Midt-Østen.

  • Mest av alt medvirker aktørene for Det Militære Industrielle Kompleks, som har sine meget klare motiv for mest mulig krig, opprustning og derved å opprettholde markedet for deres tjenester og våpenproduksjon. I det komplekset er det mange allierte, og anglo-sionismens diaspora er garantert en dominerende part i den alliansen. I den alliansen befinner seg de fleste vi gjerne omtaler som “dypstat og skyggeregjeringer”, som drømmer om verdensregjering (NWO). Dypstaten er multinasjonal og global av natur, selv om dens hovedkontor for tiden befinner seg i Washington, med “skyggeregjeringer” i mange land.

  Det er med andre ord mange parter, og flere motiv som påvirker denne saken på begge sider i kampen.

 4. Avatar for Alike Alike says:

  Jeg er fullstendig uenig i dine fremstillinger her og andre steder om disse “messiah jødene”. På persisk er det et ordtak som heter noe som “dava’e zargeri” det betyr at det er en konflikt som er kunstig skapt for å lage en liksom-kamp, så fienden får mange sider og skaper forvirring. Messiah greiene er akkurat det samme som sionisme. De ønsker akkurat de samme resultatene med både USA og Israel. 2 sider av samme mynt.

  Trump er en svært dårlig politiker og har vært veldig dårlig valg for USA. Men det er helt riktig at han er under angrep av de demokratene som jukset under valget, og at disse støttes av f eks NRK. Men det angrepet er enda en dava’e zargeri. Dette er klassisk amerikansk mccarthyism. Trump selv bruker fascisme og hats-propaganda for å sanke inn stemmer. Og han har absolutt ikke bedre verdier eller hensikter enn noen før han. Du gjør en stor feil hvis du tar side med Trump, jeg bare sier det!

  Se video om Russiagate.

 5. Sitat fra The Iron Wall, av Vladimir Jabotinsky (1923 ) Her må det kollidere for messianske jøder :

  " We hold that Zionism is moral and just. And since it is moral and just, justice must be done, no matter whether Joseph or Simon or Ivan or Achmet agree with it or not. "

      There is no other morality.
  

  http://www.marxists.de/middleast/ironwall/ironwall.htm
  Benzion Netanyahu, far til Netanyahu, var sekretær for Jabotinsky, som var forfatteren…

 6. Ekstremisme :

  Da Kjetil Tangen skulle skrive Remphan, som var Israels avgud i ørkenen, gjorde han en skrivefeil, som førte til et hell i uhell for min del, for han skrev Ramban , ( noe jeg visste var feil )

  Ketil skrev for en tid tilbake på en annen tråd :
  "Man finner ikke slik symbolbruk som bryter med det 2. bud blant jøder selv om noen kanskje vil hevde at Davidsstjerna er “Rambans stjerne”

  Act 7:43
  Yea, ye took up the tabernacle of Moloch, and the star of your god Remphan, figures which ye made to worship them: and I will carry you away beyond Babylon.
  Remphan = a Coptic pr. name of Saturn

  men jeg leste feil, og leste Rambam, og sjekket det, og kom da til dette fra 1200 tallet som også brukes som tankegods for kirkebrennere i Israel.

  Rambam - Maimonides. Søker man opp dette, så kommer man til en serie med rabbinske bøker som er tolkninger fra middelalderen.

  Moses ben Maimon, commonly known as Maimonides and also referred to by the acronym Rambam,was a medieval Sephardic Jewish philosopher who became one of the most prolific and influential Torah scholars of the Middle Ages.
  His fourteen-volume Mishneh Torah still carries significant canonical authority as a codification of Talmudic law.

  Her er poenget :

  Om man søker på templeinstitute. org og ser på directors, så dukker det opp et navn der.
  I følge artikkel og video i artikkelen som jeg har hørt i sin helhet står han for dette som jeg mener er helt på bærtur, da vi ikke lever i den gamle pakt som de brøt :

  “This is what the Torah commanded us,” he explained, “‘When thou drawest nigh unto a city to fight against it, then proclaim peace unto it’ [Deuteronomy 20:10].

  What is meant by ‘peace’? (NB! )

  Maimonides says that they must agree to follow the seven Noahide laws … Meaning, you ask them, ‘Do you follow the seven laws? If so, we will allow you to live.’ If not, you kill all of their males, by sword. You only leave the women.

  “How do you leave them? They must all agree to follow the seven laws. And that is how you impose the Seven Laws on that city. We will conquer Iraq, Turkey. We will get to Iran, too. We will impose the seven Noahide laws on all of these places.

  “You say, ‘I call upon you in peace.’ If they raise the flag [of surrender] and say, ‘From now on there is no more Christianity, no more Islam,’ the mosques and the Christian spires and their crosses come down, ‘from now on we follow the seven Noahide laws.’”

  Hva definerer de som avgudsdyrkelse?

  “Did the Rambam [Maimonides] rule to destroy [idol worship] or not?

  Video: Temple movement rabbi proselytizes for genocide | The Electronic Intifada

  In June, the Church of the Multiplication of the Loaves and Fishes in the Galilee was torched and defaced with Hebrew-language graffiti denouncing idol worship. Soon after, Bentzi Gopstein, another Jewish extremist leader, publicly called for the burning of churches, designating Christians as idol worshippers and

  citing Maimonides.

  At a forum for Jewish seminary students in August, in answer to the question, “Are you in favor of burning churches in the Land of Israel, yes or no?” Gopstein responded: “You have to burn, are you for Maimonides or against Maimonides? … Yes, of course … Didn’t Maimonides rule that we must burn? Idol worship must be burned … Yes, of course. Of course, that’s Maimonides. Simply yes, why are you even asking? … You have any doubt?”

  Israeli police have not charged Gopstein over the incident. Although Israeli law prohibits incitement to racism, a legal loopholes permit the offensive statements if they are couched in religious terminology.
  Alle bør høre hva han sier her :

 7. Sigarer .
  Det er vanskelig men ikke umulig å få tilgang, og vi har et historisk eksempel.
  Norge deltok for mange år siden i bestikkelse der i form av sigarer til en av dem som jobbet der i forbindelse med å undersøke Norgeshistorien.
  Alt er mulig :slightly_smiling_face:

  Peter Andreas Munch – historiker

  I 1851 begynte Munch å utgi sitt hovedverk, Det norske Folks Historie. Han ble opptatt med det til sin død, og det nådde frem til 1397. I årene 1858 til 1861 oppholdt han seg i Roma, hvor han oppnådde å få direkte adgang til Vatikanets arkivskatter og tillatelse til å ta avskrifter

  P A Munch Det norske Folks Historie , 1851–63

 8. Han var nok frimurer, for han er avbildet med handa innenfor jakka.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

34 flere kommentarer

Deltakere

Historisk kommentararkiv

43 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.