De tyrkiskstøttede terroristene er ankommet Libya

1
FSA-terrorister i Tripoli. Kilde: AMN

I en ny video som spres i sosiale medier vises opptak av tyrkiskstøttede terrorister som er kommet til Tripoli for å støtte GNA-regjeringa i krigen mot LNA-styrkene under ledelse av general Khalifa Haftar.

Det dreier seg om Syrian National Army (SNA), terroristgruppa som er så ille at en høyere tjenestemann fra USA fordømte Tyrkia for å ha sluppet løs disse «morderne, bandittene og piratene som skulle ha vært utryddet fra jordas overflate».

Og det dreier seg altså om ei terrorgruppe som også Norge har støttet i mange år med forsikringer om at de er «moderate opprørere!.

Videoen viser SNA-folkene ved inngangen til en leir i Tripoli.

Det tyrkiske parlamentet vedtok i jula å sende tyrkiske soldater til Libya, og SNA-terroristene skal opplagt brukes på samme måte som i Nordøst-Syria, som en irregulær terrorarmé som går foran de regulære tyrkiske soldatene og dreper alle de kommer over.

Tyrkia klar til å sende tropper til Libya

Bloggeren og gravejournalisten Lindsey Snell skriver at hennes kilder sier at terroristene er tilbudt 2000 dollar i måneden for å slåss for GNA i Libya.

Tyrkias intervensjon i Libya må oppfattes som et ledd i det The National Interest kalte Tyrkias plan for å dominere Midtøsten.

Ved å intervenere til fordel for GNA risikerer Tyrkia å komme i direkte kamp med styrker fra Egypt, som er blitt invitert av den rivaliserende regjeringa i Benghazi. Det er allerede meldt at et egyptisk fly skal være skutt ned av GNA-styrkene.

Egypt og Tyrkia sender militær støtte til hver sin av de stridende partene i Libya

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Banner-Steigan-1024x546.png
KampanjeStøtt oss

Kommentarer

  1. kjell108 says:

    Javel. Jeg håper Erdogan blir hengt da :wink:

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere