– Banditter og pirater. USA får møte sine «moderate opprørere»

0
Terroristene fra FSA som nå myrder kurdiske og andre sivile fo fote har i Norge hatt status som "moderate opprørere" i mange år og har fått mye norsk støtte. Skjermdump fra Facebook. Artikkelen i Dagsavisen er illustrert med FSAs flagg som representativt for opposisjonen i Syria.

Under president Barack Obama ble terroristgruppa Free Syrian Army omtalt som «moderate opprørere». De fikk massevis av våpen og annen støtte fra USA, Tyrkia, Qatar, Saudi-Arabia og andre. De har også fått økonomisk støtte fra Norge via Norsk Folkehjelp, Norwac, Redd Barna, Care og Leger uten grenser.

Hva er sannheten om Norges bistand til Syria?

Denne terrorgruppa brukes nå av Tyrkia for å slakte kurdere og andre sivile i Nord-Syria. Og nå får også vestlige hovedstrømsmedier øyene opp for hva slags mordere og banditter de er. Foreign Policy skriver at de slipper fri jihadister fra IS og myrder kurdiske fanger og ubevæpnede sivile.

En høyere tjenestemann fra USA fordømte Tyrkia for å ha sluppet løs disse «morderne, bandittene og piratene som skulle ha vært utryddet fra jordas overflate».

Men det er altså akkurat slike mordere, banditter og pirater vi i det «siviliserte» Vesten har støttet i årevis og brukt mot det syriske folket. Det er akkurat slike mordere, banditter og pirater Erna Solberg har gitt millioner av kroner til via norske hjelpeorganisasjoner. Uten støtte fra oss hadde de ikke eksistert.

Her vaier det kurdiske flagget sammen med flagget til FSA. Skjermdump fra Facebook.
Markering for «den syriske revolusjonen». Daværende leder i AUF, Mani Hussaini, taler. Dette flagget er flagget til Free Syrian Army, som USA nå omtaler som «mordere, pirater og banditter».
Forrige artikkelUSAs militære overga Manbij til russiske og syriske styrker
Neste artikkelHvorfor hører vi ikke mer om skandalen Jeffrey Epstein?