– Nær 200 bomber i Sverige i 2019. Ikke maken i noe industrialisert land.

17
Utbrent bil i Göteborg. Foto: Trygve Finkelsen / Shutterstock.com

Kriminelle gjenger sprer frykt og usikkerhet etter å ha detonert nesten 200 sprengladninger i Sverige i år, skriver NRK på sine nettsider. Ylva Ehrlin, som er analytiker på Nationella bombskyddet sier til SVT at antallet sprengninger i Sør-Sverige er doblet siden oktober 2018. I oktober 2018 ble det sprengt 34 bomber i regionen. Tallet for oktober 2019 er 71. Bare i Malmö har det vært 28 sprengninger i 2019, skriver Sydsvenskan.

«– Vi är tio miljoner människor i Sverige men den här nivån på sprängningar har jag inte hittat någon motsvarighet av i något industrialiserat land,» sier hun.

Italia har seks ganger så mange innbyggere som Sverige, og sjøl om landet i høyeste grad har opplevd terrorbomber i sin nyere historie, hører man knapt om slike bombeaksjoner i dag. Sverige er helt spesielt i europeisk sammenheng.

Den svenske farmoren Mona Schultz skrev til statsministeren da hennes familie ble rammet. Tre bomber ble detonert i løpet av 24 timer forrige helg i Malmö.

En av sprengladningene var plassert i en trappeoppgang i en boligblokk i sentrum. Vegg i vegg lå en barnefamilie og sov da det plutselig smalt.

– Leiligheten deres så ut som en krigssone. Betong, glass og metall lå spredt over alt. Mitt barnebarns rom ble fylt med røyk og glassplinter, og han satte seg rett opp i sengen og bare skrek, sier Mona Schultz til NRK.

Hun ringte til statsminister Stefan Löfven og krevde at regjeringa må gjøre noe for å stanse volden, og han ringte tilbake og lovte at han og hans regjering ville gjøre det.

Men Löfven har sittet som Sveriges fremste politiske leder mens bombevolden er blitt fordoblet, og han har ikke evnet å gjøre noe til nå. Så hva har han tenkt å gjøre nå, som kan ikke har gjort før?

Rikspolitisjef Anders Thornberg sa på en pressekonferanse 6. november 2019 at situasjonen er veldig alvorlig. Aftonbladet skriver:

«Thornberg tror att en förklaring till att den grova brottsligheten eskalerat är det utanförskap som finns i Sverige.
– Det är ett utanförskap i Sverige. Min uppfattning är att Sverige har misslyckats, säger han.»

Men hvordan skal Sverige klare å gjøre noe med dette problemet, når politiske myndigheter eller mediene verken kan snakke om årsakene eller om hvor volden kommer fra?

Alle vet at bombekampanjene gjennomføres av kriminelle innvandrergjenger. Men å si det, regnes som «hatprat». For gjengene har bombekampanjene mange hensikter. Dels driver de krig mot hverandre. Men dels driver de også krig mot samfunnet. Når de kan gjennomføre så grov vold uten å bli tatt, signaliserer de både innad og utad at de er i stand til å etablere sitt eget regime i «de utsatte områdene» som den svenske staten ikke klarer å gjøre noe med.

Og når politikerne fra de dominerende partiene ikke evner verken å snakke om eller å gjøre noe med så alvorlige samfunnsproblemer, jager de velgerne over til Sverigedemokraterna. I meningsmålinger for oktober 2019 er partiet Sveriges nest største parti med 20,5% oppslutning, bare fem prosentpoeng bak Socialdemokraterna.

Les også: Gängvåldet: Så tog gängen makten

Volden i Malmø

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. “Eget regime”. Resultatet av denne volden blir jo flere “frigjorte områder” som vil bli overvåket og patruljert av mer eller mindre synlig Shariapoliti. Emirat i mini-format. Ikke trå her.
  Det er å anta - som i Frankrike nå - at aktuelle taktiske metoder for by-geriljakrig også vil komme til Sverige og med tid og stunder til Oslo.
  Metoden går slik: en setter fyr på et kulturhus,skole eller en annen bygning. Brannfolkene ankommer men blir hindret såpass mye at de må tilkalle politiet. Da har man laget et bakhold for politiet som blir utsatt for raketter,skyting og steinkasting,såpass mye at politiet må trekke seg tilbake og da står det 1-0 til bandene.
  I Frankrike nå har man vært nødt til å erkjenne at dette begynner å ligne borgerkrig og selv globalist Macron ordlegger seg nå i en slik retning. Det kommer ikke minst av at politikorpset og fengselsevesenet har de høyeste selvmordsrater i landet. Det daglige arbeidet har blitt en ekstrem psykisk belastning.
  En bok som Laurent Obertones roman “Gerilja”, som handler om disse sakene ser ut til å bli en bestselger i Frankrike,den er ikke oppdaget i Norge hvor hver roman som handler om følsomt samliv blir behørig omtalt og anmeldt.
  De aller siste i Norge som vil forstå noe av den aktuelle utviklingen i Sverige og Europa vil være akademiske intellektuelle.

 2. Avatar for Dias Dias says:

  Jeg har 17 år på skole og nærmere 50 år med selvstudium. Disse akademiske intelektuelle du skriver om her er for meg en “urban legend”. Det eneste jeg ser er pompøse godhets posører med en utrolig evne til å skrive langt og innholdsløst. Så innholdsløst at når “vanlige” folk skal lese hva disse skriver så forstår de ingenting og tror at det er en eller annen smarting som har skrevet disse side opp og ned med ingenting.

  Hilsen en med fagbrev som industrimekaniker :slight_smile:

 3. Avatar for AnneBrit AnneBrit says:

  Dette lukter Mossad så det river i nesa. Det kun dem som driver på sånn.

 4. Klart det er Mossad, det er en dårlig skjult hemmelighet.

  I Sverige så tørr ikke jødene bevege seg utendørs lenger, stort sett samme i resten av Europa så jødene pakker kofferten og flytter hjem til Israel.

  Har med profetiene å gjøre, jødenes Messias kan ikke komme før alle jødene igjen er samlet i Israel derfor fyller de opp Europa med ekstreme jødehatere som får jødehatet inn med morsmelken.

  I samme sleng blir de også kvitt de vantro når muslimer og ateister braker sammen med kristne.

  Så her får de både i pose og sekk :slight_smile: George Soros har dratt ut bunnventilen til Europa og nå synker vi til bunns og det er ingenting vi kan gjøre med det. :slight_smile:

 5. Avatar for AnneBrit AnneBrit says:

  Ikke vi, nei. Men dersom du leser Åpenbaringen, så får du vite hvordan det går med Babylon (Jerusalem), og de som kaller seg jøder, og ikke er det, men er satans synagoge. Så de har nok forregnet seg.

 6. 200 bomber i Sverige i 2019. Her i Norge brukes det ikke bomber, men kniv. Hvor mange knivstikkinger har Norge hatt hittil i år? Det kan være mer enn 200, knivstikkinger hører nesten til det daglige nyhetsbildet her til lands.

  Nyhetsankerne i Norge og Sverige sier ikke om etnisiteten til de som blir sprengt eller knivstukket, eller etnisitet til de som sprenger eller knivstikker. Det er bare personer som blir utsatt for vold, og personer som begår volden. Er det vertbefolkningen som knivstikker folk med innvandrerbakgrunn fra MENA-land, eller er det de som knivstikker vertbefolkningen eller hverandre?

  NRK og MSM skjønnmaler den ikke-integrerbare masseinnvandringen fra MENA-land så langt de kan, underrapporter kriminaliteten og viser kun frem de positive unntakene. Medløpere feks i SSB holder tilbake statistikk som viser den egentlige tilstanden. Kritikere, uansett hvor saklig de fremlegger kritikken, angripes momentant med rasismebeskyldninger.

  Dette må det ligge en plan bak. At det finnes sentrale politikere som tror at masseinnvandringen fra MENA-land er integrerbar selv på lang sikt, er lite trolig. Det er den globale storkapitalen som står bak, og politikerne og deres MSM gjør bare sitt oppdrag for dem, som er å ødelegge europeiske lands økonomier med masseinnvandring fra MENA-land for å tvinge landene til å ta opp massive lån fra Verdensbanken og IMF, storkapitalens instrumenter for en ikke-militær overtakelse av land.

  MSM eies og styres av den globale storkapitalen som står bak. Hvordan masseinnvandringen fra MENA land utmatter økonomiene skal ikke vertbefolkningene få vite før det er for sent. Vertbefolkningene i Europa føres bak lyset av presse og medias skjønnmaling og underrapportering, og redaktører og journalister må bli fortalt hva de er medansvarlige til. Hvis de svarer at de må skrive hva redaktører og eiere vil ellers får de sparken er ikke holdbart, for det er ikke bedre enn landssvik.

 7. Gode kommentarer her fra Northern Light og Skogvokter. Naturligvis er det slik at globaliseringskapitalismen har mange,en rekke motiver for å islamisere vesten. En åpenbar som allerede Coudenhove-Kalergi anbefalte i 1924,var å fjerne de nasjonale identiteter i Europa med religions og raseblanding.Av dette skulle frambringes nye medlemmer av Europas Forente Stater med en nasjonsfri Europeisk Identitet.
  Nå har jeg vært innblandet i debatt om dette temaet i rundt tyve år og det merkeligste av alt er den massive fornektelsen av “Middelhavsunionen” fra 13 juli 2008. Som igjen er en fortsettelse av Barcelonaprosessen av 1995.
  28 EU stater og 15 islamske Middelhavsstater har undertegnet prosjektet som det ikke er noen hemmeligheter ved. Det er bare å ta seg inn på wikipedia eller ufmsecretariat.org.
  Dette ekstremdyre prosjektet sikter på å innlemme Tunis,Algerie og Marokko i EU i tidens fylde da de nå er kandidatmedlemmer. I avtalen gjelder det at EU skal tilrettelegge for Islams virke og identitet inni Europa.
  Dette er faktisk offentlig tilgjengelige dokumenter. Ikke dessto mindre hyler EU-romantikerne høylytt om man nevner at Middelhavsunionen eksisterer og skal virkeliggjøres. Det er etter deres mening er konspirasjonsteori.
  Det sier seg selv at med en slik absolutt virkelighetsvegring blir det vanskelig med vår debatt om årsakene til dagens tilstand.
  Faktisk er det også slik at det absolutt fascistiske Tyrkia har status som en slags kandidatmedlem for EU-medlemskap. Bare de kunne bli litt flinkere med menneskerettigheter,demokrati og journalister,skulle det på sikt bli mulig,sies det fra Brüssel.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

9 flere kommentarer

Deltakere