Syria avslører massive våpenlagre i frigjorte byer

2
Terroristenes våpenlager i Ltamenah I Hama.

Etter som den syriske hæren frigjør den ene landsbyen og byen etter den andre oppdager syriske myndigheter stadig store lagre med utenlandske våpen som terroristene tydeligvis har hatt rikelig tilgang på.

Sist var det landsbyen Ltamenah i Hama-provinsen. Der er det nylig også avdekket en massegrav og nå altsåstore mengder mortere, missiler, kanoner, raketter, granater og granatkastere. Det var al-Qaida-filialen Jaish al Ezza som hadde en befestning i landsbyen. De har også vært ansvarlige for nedslakting av sivile og bombing av en kraftstasjon.

Her er noen av bildene fra landsbyen som er publisert av nyhetsbyrået Sana:

More weapons left behind by NATO terrorists in Ltamenah Hama countryside – Idlib
KampanjeStøtt oss

Kommentarer

  1. Avatar for AnneBrit AnneBrit says:

    Hilsen Norsk folkehjelp?

  2. Avatar for aford aford says:

    Erdoğan, den skrekkelige skurken. Nå rasler han med flyktningene mot Europa igjen.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere