Gule vester – Montpellier, Bordeaux og Paris

1
Fra Facebook-sida til Gilets Jaunes. Marianne gråter med de gule vestene.

De gule vestene i Frankrike gjennomførte sin #Acte43, sin 43. lørdagsdemonstrasjon mot Macron-regimet 7. september. Og som vanlig var det ingenting å spore i hovedstrømsmediene. Men demonstrantene var i gatene. Her fra Montpellier:

Og vannkanonene var der:

Og tåregassen:

Paris:

Bordeaux:

Les mer om de gule vestene på steigan.no

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

  1. Men denne gangen har NRK faktisk omtalt saken, på TekstTV under tittelen “Gule vester tilbake i gatene” som om de ikke har vært der siden sist NRK omtalte dem for et par måneder siden. NRK har sikkert ikke fått med seg at de har holdt på hver eneste helg i snart et år …

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere