Gule vester i Frankrike – 39 helger på rad

0

Til tross for nærmest total medieblackout og ekstrem politivold har de gule vestenes bevegelse bare fortsatt og fortsatt i Frankrike. 10. august 2019 var det den 39. lørdagen på rad at #giletsjaunes, de gule vestene, demonstrerte i gatene. Når du ikke har hørt om det, kommer det ganske enkelt av at de store mediene for lengst har bestemt at dette skal ties i hjel.

Her er noen klipp fra demonstrasjonene:

Naturligvis er demonstrasjonene mye mindre nå enn sist vinter, men de er uttrykk for et brennende raseri som finnes under overflaten i det franske samfunnet, og det er en flamme som ikke lar seg slukke. Før eller seinere blusser den opp igjen, kanskje vel så sterkt som tidligere.

Les mer om de gule vestene på steigan.no.

Forrige artikkelEpstein: Et svært beleilig selvmord
Neste artikkelElektriske «sparkesykler», ikke bare plagsomme, de er heller ikke miljøvennlige