– Epstein hadde flere brudd i nakken

12

Den pedofilidømte og -tiltalte Jeffrey Epstein, som høyst beleilig ble funnet død i høysikkerhetsfengselet etter et «antatt selvmord», hadde flere brudd i nakken. Dette viser obduksjonsrapporten, skriver Washington Post. Saka er omtalt i de fleste store mediene i USA, blant annet hos CNN.

Han hadde blant annet brudd i et bein ved adamseplet. Slike brudd kan skje ved hengning, men de kan like gjerne skje ved kvelning.

Epstein skulle ha vært på overvåking for mulig selvmord, men dette ble opphevet, og vaktholdet virker å ha vært mer enn slepphendt. Riksadvokat William Barr sier at han er rystet, sint og sjokkert over alvorlige irregulære forhold i fengselet. Og han fortsatte med å si:

«La meg forsikre dere om at denne saka vil fortsette mot enhver som måtte ha vært sammensvorne med Epstein. Ingen sammensvorne bør føle seg trygge. Ofrene har krav på rettferdighet – og det skal de få.»

En tidligere innsatt på samme fengsel som Epstein har sagt at fangene ikke får utlevert noe som lar seg gjøre å bruke til å henge seg i. Selv laknene er av papir som vil ryke dersom en voksen mannskropp skulle bli hengt i dem.

New York Times skriver at de to vaktene som skulle passe på Epstein hadde falt i søvn og etterpå forfalsket rapportene sine.

En del svært rike og svært mektige mennesker pustet lettet ut da Epsteins angivelige selvmord ble kjent. De håper nok at de forbrytelsene de har begått ikke minst mot unge jenter sammen med ham vil forbli skjult for alltid.

Epstein: Et svært beleilig selvmord

På lista over Epsteins «samling av folk» som han kalte det finner vi «et stort antall prominente politikere i USA, mektige toppsjefer i forretningslivet, tidligere presidenter, en berømt statsminister og andre verdensledere» som dommerpanelet i U.S. Court of Appeals for the Second Circuit formulerte seg.

Følg med i neste episode. Denne saka er ikke over.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. «La meg forsikre dere om at denne saka vil fortsette mot enhver som måtte ha vært sammensvorne med Epstein. Ingen sammensvorne bør føle seg trygge. Ofrene har krav på rettferdighet – og det skal de få.»
  - Mener Barr at Epstein har bestilt "selvmordet, eller drapet på seg selv? Hvis drap er utelukket for riksadvokaten, lurer jeg på hvor mye som skal til for å bli riksadvokat i USA.

 2. Jeg tror de må ha nok drit på deg, til at du gjør som dine foresatte sier. Sibel Edmonds forteller ofte historien om hun som jobbet med å bakgrunnsjekke potensielle kandiater til en slik stilling, og da viste det seg at det var det ubestikkelige som skulle lukes ut.

 3. Her er en artikkel som utdyper dette ytterligere:

 4. Her snakker vi om et selvmord som var nesten umulig å begå. Men han fikk det til fordi vaktene “tilfeldigvis” akkurat den natta ikke gjorde jobben sin. Ikke fordi de var betalt for å sove, men fordi de måtte jobbe så mye overtid, stakkars. Og fordi overvåkingskameraet “tilfeldigvis” var ødelagt den natta, så derfor er det ingen som kan si sikkert hvordan USA’s viktigste fange døde. De fleste av oss er sikre på at denne historien renner over av løgn. Så hvorfor er “vi” da så sikre på at han er død? Fordi “alle” sier det? Fordi vi er redde for ikke å bli tatt alvorlig? Eller fordi vi ikke tror at CIA og Mossad i skjønn forening er i stand til å fake det? La oss heller spørre om hva CIA/Mossad er mest tjent med. Jeg tror at de er tjent med at vi tror at han er død, men at han er i live. Denne saken vinkles mot pengeutpressing og pedofili. Hva med å heller se hvilket forhold Epstein hadde til de som utformet USA sin midtøsten-politikk, og forholdet til Israel spesielt fra midten av 90-tallet og fram til nå. Denne videosnutten syns jeg er klargjørende: https://www.youtube.com/watch?v=ZgoLu1zuCb4&t=855s

 5. Avatar for AnneBrit AnneBrit says:

  Det er mye som tyder på at du har rett. I hvertfall virker det som Epstein trodde det, i følge hans advokater.

  Men historen går mye lenger tilbake enn til Clinton. Og Epstein var ikke den første.
  Roy Cohn drev nøyaktig det samme, men den gangen var homofili og medfølgende perversjoner som var fella. Det er mye som tyder på at J.Edgar Hoover var fullstendig kontrollert av kosher-mafiaen

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

4 flere kommentarer

Deltakere