Bjørnar Moxnes (Rødt) vs Erna Solberg (H) om Syria

1

Bjørnar Moxnes konfronterte statsminister Erna Solberg om norsk opplæring av revolusjonære militser i Syria. (April 2018.) Moxnes er her helt krystallklar i fordømmelsen av regimeskiftekrigen mot Syria og slår helt riktig fast at den er i strid med folkeretten.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

  1. Operasjonen heter Timber Sycamore. Les om det her, og se intervju om det her. Bjørnar Moxnes trenger ikke å referere til noen militsledere. Dette er offisielt. Trenger du rådgivere Moxnes? Om regjeringen ikke kjente til dette, så må noen av våre offiserer ha kjent til det, eller eventuelt blitt missinformert av sine amerikanske kollegaer. Hvor hviler ansvaret? Regjeringen, utro tjenestemenn i forsvaret, eller en utro alliert? Selvfølgelig visste Erna hva hun gjorde. Det ser imidlertid ut til at hun faktisk tror at Syria begikk de absurde gassangrepene som gjorde det umulig å ikke intervenere, og samtidig ikke hadde noen som helst strategisk verdi for Syria.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere