Gigantene: – Hvem hersker over verden?

5

Abby Martin fra Empire Files intervjuer Peter Phillips, forfatter av Giants – The Global Power Elite.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

  1. Ikke mange navn på de 389 herskerne i dette intervjuet, bortsett fra Jeff Bezos, Bill Gates og Larry Fink, kanskje de andre står oppført i boken? Larry Fink er CEO for BlackRock kapitalforvaltningsselskap, en av de tre store, de andre er State Street og Vanguard. BlackRock har en samlet kapital på 32 000 milliarder dollar (!).

    Som forfatteren her sa, Larry Fink er en av Donald Trumps advisory board, altså en av Presidentens nærmeste rådgivere. Og Trumps politikk er nøyaktig slik som BlackRock vil at økonomisk politikk skal drives, slik at millionærene og milliardærene som BlackRock forvalter kapitalen for, får maksimalt utbytte. Presidenten og andre statoverhoder skal sette den politikken ut i livet, som de som virkelig styrer verden fra bak kulissene vil at den skal føres, de 389 egentlige herskerne. Jeg ser frem til å lese boken.

  2. Herland burde dele stoffet sitt direkte her. Han heter forøvrig Philip og ikke Phil

  3. Avatar for AnneBrit AnneBrit says:

    Betyr det at jeg ikke bør gjøre det? Og Phil er kortformen.

  4. Nei, den er jo knallgod! Takk for delingen!

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere