Mike Pompeo vil hindre Corbyn i å bli valgt

0
Mike Pompeo gjorde ingen god figur i møte med USAs NATO-allierte. Foto: Sjutterstock

Avisa Washington Post har publisert et opptak der USAs utenriksminister Mike Pompeo lover jødiske ledere i Storbritannia at Washington vil gjøre motstand («push back») mot Labours Jeremy Corbyn og gjøre sitt beste for å hindre at han skal gjøre livet vanskeligere for jødene i Storbritannia.

En av møtedeltakerne spurte Pompeo om han ville være villig til å gå til handling sammen med dem i en slik situasjon og Pompeo svarte:

«Det kan være at Mr. Corbyn lykkes i å ta utfordringen og bli valgt. Det er mulig. Vi vil gjøre vårt aller beste. Det er for risikabelt og for viktig og for vanskelig når det allerede har skjedd.»

I dette ligger det et innbakt løfte om å forsøke å hindre at Corbyn blir valg, fordi det etterpå vil bli svært vanskelig å gjøre noe.

Han skal ha fått voldsom applaus for dette.
Labours ledelse reagerte med å si at:

«President Trump og hans utsendings forsøk på å bestemme hvem som skal bli Storbritannias nye statsminister er en absolutt uakseptabel innblanding i Storbritannias demokrati.»

Sionistene i Storbritannia har ført en langvarig kampanje mot Jeremy Corbyn der de har påstått at han er antisemittisk og at det finnes et «antisemittisk problem» i Labour.
Den israelske skribenten Gideon Levy skriver om denne kampanjen:

«Det jødiske etablissementet i Storbritannia og Israels propaganda har tatt ut en kontrakt på ham for å hindre ham i å bli valgt: Han er anti-semitt, Labour er anti-semittisk, jødenes liv i Storbritannia er i «eksistensiell fare», intet mindre, slik tre britisk-jødiske aviser skrev i en felles lederartikkel.
Mens situasjonen for enhver jøde i Storbritannie er bedre, tryggere, mer likestilt og friere enn vilkårene for enhver arabisk innbygger i Israel, for ikke å snakke om palestinere i de okkuperte områdene. Likevel har det jødiske etablissementet lagd et slikt oppstyr mot Corbyn.
Den israelske pressa har også fortet seg med å delta i denne kampanjen og for å stemple alt som har med Labour å gjøre som anti-semittisk.»
«La det være sagt: Corbyn er en prinsippfast og sterk motstander av Israels okkupasjonspolitikk. Det er hans rett, og som en sann venstremann er det hans plikt.»

Den britiske regjeringa har innrømt at ikke bare utenriksdepartementet, men også hæren og forsvarsdepartementet har finansiert Institute for Statecraft, som står bak denne kampanjen.

Gjennom utspillet fra Pompeo har sionistene tatt kampanjen til et høyere nivå. Nå har de mobilisert Washington til å prøve å påvirke valg i Storbritannia, USAs nærmeste allierte i Europa. Her er noen Twitter-reaksjoner på Pompeos uttalelser:

Mike Pompeo og John Bolton har gang på gang vist at det er én stat, nemlig Israel, som de er mer lojal til enn noen annen, nemlig Israel. Når dette skrives hadde ennå ikke representanter for den britiske regjeringa offisielt tatt avstand fra Pompeos uttalelser. Nå har de riktignok mer enn nok med sine egne problemer, men om Storbritannia skal gi at skinn av å være en uavhengig stat må landets ledere motsette seg en slik utenlandsk innblanding. I motsatt fall framstår de jo som de rene marionetter – noe det med god grunn kan hevdes at der er.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.