Jimmy Dore: CNN og Facebook går sammen om å kvele kritiske røster

4

CNN & Facebook Coordinate To Silence Dissenting Voices

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Kina og Russland kunne trengt seg hver sin Jimmy Dore.

 2. Avatar for INK INK says:

  Norge også … Det ville vært strålende med en Jimmy Dore i Norge! (Faktisk var det allerede ganske festlig da han var så vidt innom her i fjor og øyeblikkelig avslørte Oslo Freedom Forum, mens norsk presse fortsatt ikke skjønner bæret).

  Tillater man forresten så kritiske røster i Kina og Russland? :thinking:

  I USA ser jeg at makta foreløpig forsøker å løse “problemet” med “smearing” (“skittkasting”, heter det vel på godt norsk), latterliggjøring, demonetarisering, usynliggjøring og utestenging (når det andre ikke virker).

 3. Vi har Steigan da, men han mestrer kanskje ikke underholdningsbiten like godt som Jimmy. Til gjengjeld jævlig dyktig på informasjonsinhenting. Jeg er bekymret for om kunnskapen og ferdighetene videreføres til den yngre garde i tilstrekkelig grad. De må føle at de blir satset på, slik at de tar opp stafettpinnen. Det finnes garantert unge talenter der ute som kan ta det hele til nye høyder.

 4. Avatar for INK INK says:

  Sant nok! :slightly_smiling_face:

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere