George Soros kaster seg ut i EUs valgkamp med dommedags-varsko

11
Geroge Soros er fast inventar på møtene i milliardærklubben World Economic Forum.

– Våkn opp, Europa! Konflikten nå går mellom de som er for og mot Europa, ikke forrige århundres motsetning mellom arbeid og kaptial, appellerer milliardæren Soros. Det er ABC Nyheter som skriver dette. Nettavisa skriver videre:

I slutten av mai går velgerne i EUs 27 medlemsland til urnene for å velge et nytt EU-parlament for en periode på fem år.
Den ungarskfødte amerikanske spekulanten og milliardæren George Soros, som i media fra Klassekampen til store internasjonale aviser presenteres som «filantrop», bruker mye tid og penger på å påvirke politikk i Europa, og går nå ut med et kraftig varsko:
– Første skritt for å forsvare Europa fra dets fiender, både interne og eksterne, er å innse alvoret i trusselen de representerer. Det andre er å vekke det sovende pro-europeiske flertallet til forsvar for verdiene EU ble grunnlagt på.

Det er i en artikkel i Project Syndicate at George Soros gir uttrykk for disse tankene. Milliardæren mener at partisystemet i Europa er antikvert og skriver:

– Partisystemet i de enkelte statene reflekterer motsetningene som betydde noe i det nittende og tyvende århundre, sånn som konflikten mellom kapital og arbeid. Splittelsen som betyr mest i dag, går mellom pro- og antieuropeiske krefter.

Stiftelsen til George Soros, Open Society Foundation, har tidligere kartlagt de nåværende medlemmene av Europa-parlamentet og skryter av det de kaller sine «Pålitelige allierte i Europaparlamentet 2014-2019».

Omslaget til Soros-stiftelsens oversikt over deres pålitelige samarbeidspartnere i EU-parlamentet.

Nå frykter tydeligvis Soros at hans pålitelige partnere i EU-parlamentet vil bli feid ut av velgerne og han tar til orde for å «reorganisere partisystemet» slik at man kan «forsvare EU og de ideene det var bygd på».

Hva han konkret mener med det, går ikke fram av artikkelen, men han har de milliardene som skal til for å finansiere både kampanjer, partier og organisasjoner.

Les: Om spekulanten og samfunnsødeleggeren George Soros

George Soros har brukt spalteplassen i Project Syndicate flere ganger tidligere for å fremme sin agenda. I en nyttårsartikkel i 2015 skrev han at Europa bør tillate seg større underskudd på statsregnskapene for å ruste opp til en krig mot Russland! Han oppfordrer til at EU må bruke skattebetalernes penger til å gi Ukraina en kreditt på 20 milliarder dollar – med løfte om mer  – for å sette landet i stand til å føre krig mot sin nabo i øst. I en artikkel skrevet for Project Syndicate skriver finansspekulanten at “Alle tilgjengelige ressurser må settes inn på krigsanstrengelser, også hvis det fører til underskudd på statsbudsjettene.”

I en artikkel i Project Syndicate 17. februar 2016 gikk spekulanten inn for at EU skulle bruke sin “høye kredittverdighet” (hvem som nå måtte tro på den) til å låne 40 milliarder euro for å finansiere massemigrasjon til Europa. Et halvt år tidligere krevde han at Europa skulle ta imot minst en million flyktninger i året til en pris av 20 milliarder euro.

Under Maidan i Ukraina i 2014 opptrådte Soros nesten som en viseregent av landet og samarbeidet svært tett med USA-ambassadør Geoffrey Pyatt for å sikre gjennomføringa statskuppet. Dette går fram av lekkede dokumenter som blant annet “Breakfast with US Ambassador Geoffrey Pyatt”.

Men uansett om George Soros ønsker å spille fyrste av Europa og øse av sine milliarder for å prøve å forme EU i sitt bilde, så jobber ikke tida for ham. Han kan ha makt i korridorene i Brussel. Men han har ikke klart å påvirke gata i Frankrike eller piazzaen i Italia. Alt tyder på at han og hans marionetter vil gå på et solid nederlag ved EU-valget i mai.

Vil du bli en av støttespillerne? Klikk her eller bruk konto 9001 30 89050  eller Vipps: 116916

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

 1. Svinepelsen Soros vet nøyaktig hvordan han skal tåkeprate. Det er INGEN som vet hva Soros mener med at klassekamp i dag må vike for den “langt viktigere” kampen mellom pro -og anti-europeiske krefter. Hva faen skal det bety!? Det han sier er at i hans verden er de nasjonale demokratiene “ANTI Europa”. Kanskje det er folk som egentlig er problemet til Soros. Alle folkene som er anti-alt-det-fascistiske-grumset Soros står for. Jeg er veldig “pro godt fottøy”, men det aner meg at Soros dreier mot å bli anti-støvvel den dagen noen endelig gjengjelder tjenesten ved å tråkke ham i ansiktet uten stans. Hvorfor er du så jævlig anti-støvler Soros?! Vil du at folk skal fryse på tærne?! Den Prinsippløse, Etikkløse, Moralløse, Verdiløse SVINEPELSEN Soros!

 2. Avatar for Anki Anki says:

  Soros er vel en av de som er helt åpen på at NWO er målet, og at han finansierer destabilisering av nasjonalstaters som syklende egyptere på Storskog og den slags “artigheter” på vei mot sitt mål. Dessuten trodde jeg de hadde taua inn drittsekken. Men mulig det var en vardøger.

 3. Avatar for Johnny Johnny says:

  Pål Steigan og mange andre vet så inderlig vel hva George Soros mener med dette!

  Noen eksempler:
  Du er anti-europeisk hvis du mener at åpne globale markeder, fri bevegelse av kapital og arbeidskraft gir store gevinster for noen få, og store økonomiske ulemper for de mange!

  Du er anti-europeisk hvis du mener at masseinnvandring truer den europeiske velferdsmodellen!

  Du er anti-europeisk hvis du er for selvstendig nasjonalstat!

 4. Avatar for AnneBrit AnneBrit says:

  Det er vel den generelle oppfatning blant opplyste mennesker, og det kan derfor virke som Soros virkelig har mista tråden.
  Jeg vet at han ikke har så mange venner blant sin egne, og er nærmest like demonisert i Israel, som alle andre steder. Jeg tror ikke han har den rette backinga- og han er ferd med å tape.
  Det kan være at han er blitt brukt til å avlede, og skape kunstige motsetninger - og han trenger ikke en gang å vite det selv.
  Det er jo slik Styggen jobber.

 5. Avatar for INK INK says:

  Det kan virke som om han ikke er lojal mot noe annet enn sin egen persona. Slikt blir man ikke populær av.

  Tenk å bruke alderdommen på å forsøke å oppmuntre til krig,

 6. “Verdiene” som EU er grunnlagt på er fri flyt av uregulert kapital, fri flyt av billigste tilgjengelige arbeidskraft, varer og tjenester. Dette kommer 1 prosenten til gode, og ikke 99% av befolkningen, det ser vi med all tydlighet spesielt i de landene som har vært medlem i EU lengst.

  Det er klart at en person som oppforder til en krig som kan utslette alt liv i bebodde områder på jorden må få taletid i World Economc Forum, det sier litt om WEF.

  En masseimmigrasjon fra MENA land som allerede gjør at de til tross for at de fremdeles er en minoritet i forhold til vertbefolkningene, bruker opp det meste av sosial og helsebudsjettene, og binder opp det meste av ressursene og budsjettene til ordensmakten allerede. De fleste fra MENA land er ikke integrerbare i vestlige land.

  Skal aldrende vertbefolkninger i tilbakegang låne 40 milliarder Euro, pluss 20 Milliarder til hvert år for en million flyktninger i året, les for det meste økonomiske immigranter som får flyktningestatus?

  For det første vil ikke aldrende vertbefolkninger kunne betale tilbake disse enorme lånene, (fra IMF og Verdensbanken?) og en million til fra MENA land hvert år vil på få år føre til en økonomisk, sosial og kulturell kollaps. Akkurat det Soros som er en del av den globale storkapitalen NWO ønsker.

  Da kan den globale storkapitalens IMF og Verdensbanken komme med sine “løsninger”, restrukturering av statene, som betyr store statlige kutt, avskaffing av blandingsøkonomiene, implementering av markedsliberalisme, etter de har tatt europeiske lands aktiva som landressurser som betaling for lånene som ikke kan tilbakebetales, og NWO eier Vest-Europa som de eier USA i dag.

 7. Avatar for aford aford says:

  Obey%20series%20by%20Shepard%20Fairey%202L70F9t

 8. Avatar for AnneBrit AnneBrit says:

  Har du noe som kan dokumentere disse påstandene? Selv om det muligens er håpet som driver dem, er det jo ikke så sikkert at det stemmer. Jeg mener, de vet jo knapt noe om egen befolkning.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

3 flere kommentarer

Deltakere