Jeffrey Sachs sier noen sannheter om Syria i beste sendetid

0

Jimmy Dore viser hvordan professor Jeffrey Sachs forteller sjokkerte paneldeltakere på MSNBC noen sannheter om USAs rolle i krigen mot Syria. Sachs kommer så til de grader fra den intellektuelle eliten i USA. Han sto sentralt som rådgiver for de nyliberale «reformene» i Polen og i Russland under Boris Jeltsin. Så her får MSM høre noen Pauli ord fra en av sine egne. Les også hans artikkel Ending America’s Disastrous Role in Syria.

Vær med på å styrke den uavhengige og kritiske journalistikken, klikk her eller bruk konto 9001 30 89050  eller Vipps: 116916

Forrige artikkel«Klyngelederne» til Integrity Initiative
Neste artikkelSøkelys på «klyngelederne» i Integrity Initiative – del 2
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).