Betalingsmur eller lydmur? Valget er ditt.

6
Erna Solberg morer seg med krigsøvelser. Foto: Forsvaret.
Eva Thomassen

Av Eva Thomassen.

Dagens mediemangfold skjemmes av mangel på elementær journalistisk yrkesstolthet. Ser man seg som en samfunnsrefser og en tilhenger av ferske nyheter er lydmur bedre enn betalingsmur. Det er blitt sånn i medielandskapet i Norge at man får servert statsminister Solberg i pene kjoler og stjerner i blikket motta priser for arbeidet hun ikke gjør overfor folket som har valgt henne. (Skjønt kun av 24% av oss). Norges statsminister får prisen for beste globalist av Atlantic Council, en tenketanke uten tanke for det norske folk.

Erna Solberg fikk pris av Atlantic Council etter å ha gitt dem støtte

Den prisen har også Madeleine Albright stolt mottatt. Albright som synes det var verdt at 500 000 barn døde i Irak som følge av sanksjoner. Sanksjoner er også Solbergs våpen. Det er det hun får prisen for. For de dødelige sanksjonene mot Syria. For sanksjonene mot Russland. Får å sitte som en latterlig kamuflasjefigur på toppen av en tanks under dette NATO-eventyret for noen uker siden. For å være lydig puddel.

Men, hva er Atlantic Council? Hvorfor dreper sanksjonene mot Syria flere barn enn det Albright synes var greit døde i Irak? Vi får ikke vite at sanksjoner er en krigsforbrytelse og en forbrytelse mot menneskeheten. Et masseødeleggelsesvåpen.

Det får vi ikke svar på – selv ikke bak betalingsmur. Så hvor kan man finne svaret? Svaret er nærmere enn du tror. Det er bare noen tastetrykk unna.

Som man vet er nyheter ferskvare. Men, analysene holder lenger enn ferskvare. Dersom man vil ha begge deler må man ty til aviser som bryter lydmuren.

Steigan.no er en slik avis. Men, steigan.no får ikke pressestøtte.

Personlig har jeg publisert over 70 artikler om Syria hos steigan.no. Kanskje kun én er interessant, men det er tross bedre enn at ingen? Men, kanskje man kan bruke artiklene til «siden en gang». Til neste gang våre politikere er med på regimeskiftekriger? Til å gjenkjenne  masseødeleggesvåpenet sanksjoner. Kanskje  ta en ekstra titt på fredsnasjonen» Norge.

Steigan.no er en gratisavis. Å jobbe gratis koster ingen penger. Ikke følger det priser med på å bryte lydmuren.  Det er vi- folket – som må sette pris på steigan.no

 

 

 

 

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for INK INK says:

  Steigan, har du noe kontonummer for de av oss som vil støtte uten å bruke nettløsningen her?

 2. Avatar for Hammer Hammer says:

  Jeg har i min tid jobba svært mange timer gratis for avisa Klassekampen, jeg er aksjeeier, men “tar” ikke i den lengre! Men gratis arbeide var det nok ikke. I alle disse årene måte jeg også arbeide, skaffe mat og drikke for å kunne gå på dørene å selge Klassekampen, stå på stends for å skaffe abonnementer og selge. Men hva i svarte svingene! Avisa Klassekampen av i dag, er jo ikke den avisa som jeg la ned mengder av timer i gratisarbeid til! Ja, jeg er sint og forbanna av å bli til de grader lurt og sveket. Likevel gir jeg ikke opp og skal vurdere å støtte Steigan.no men vil først ha litt erfaring med prosjektet til min tidligere partileder. Inntrykket så langt er bra og han var en god venn av Asbjørn. Da så! :thinking::thinking::tea:, Grønn te for å gi magen ro.

 3. Avatar for AnneBrit AnneBrit says:

  Jeg savner flere “dikatorer” i kommentar-feltet. DET hadde vært et godt bidrag, synes nå jeg.
  Uten kommentarfelt, dør internett-aviser, og tomme felt er knapt bedre.

 4. Avatar for Mari Mari says:

  Nydelig artikkel Eva Thomassen. Tusen takk! Jeg alltid jubler når eliten blir eksponert for sin grusomhet og uærlighet.
  Men ikke undervurder ditt arbeid. Ikke engang i spøk. Andre vil gjøre drittslenging for deg og det er ikke noe du fortjener, tvert imot. Heller vær stolt, det fortjener du.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere