Idlib og regimeskiftekameratene

0
Terrorister på bussholdeplassen i Idlib. Skjermdump.

Hvordan kan en «fredelig demonstrant» utløse en tredje verdenskrig?

Av Eva Thomassen.

Myten om den «fredelige demonstranten»

Idlib 2011

Er det virkelig mulig at en «fredelig demonstrant» i Idlib i 2011 har forandret seg til full amerikansk invasjon i løpet av syv år? Mobiliserer USA alle sine militære kapasiteter for å redde en «fredelig demonstrant» i Idlib i 2018? Er det virkelig sånn at en «fredelig demonstrant» i 2011 ble til «Assad must go» i 2011 – som så ble til drepende sanksjoner i 2011 – som så ble til 10 milliarder norske bistandskroner – for så å bli til en «fredelig demonstrant» med våpen i 2012 – for så å bli til «verdenssamfunnet» må reagere – for så å bli til amerikansk invasjon i 2012 – for så å bli til Obamas «red line» i 2013 – for å så å bli til moderate opprørere i 2013 – for så at White Helmets dukker opp i 2013 – for så at  IS dukker opp i 2014 – for så at IS okkuperer 80% av Syria – for så å bli til russisk hjelp i 2015 – for så å bli til norsk trening av landsbygutter på amerikansk base i 2016 – for så å bli til at Clinton i 2016  truer med en flyforbudssone over Aleppo – for så at IS inntar Palmyra i 2015 og 2016 – for så at «Assad-regimet» gasser egen befolkning igjen og igjen – for så at 70 land invadere Syria i 2014 for å bekjempe IS – for så at IS ikke er bekjempet i 2018 – for så at den syriske hæren fra 2011 fram til i dag løper etter den «fredelige demonstranten» og mister 150 000 soldater i jakten?

IS hadde svært store mengder vestligproduserte våpen i sin bastion ved Deir Ezzor. Skjermdump fra Sana-video.

Tonnevis av etterlatte våpen

Alle steder den syriske hæren har nådd igjen den «fredelige demonstranten» har han vært nødt til å løpe så fort at de tonnene med våpen hæren finner måte han etterlate. Sånn er det over hele Syria. «Verdenssamfunnet» har ikke sviktet den «fredelige demonstranten». Han er ikke glemt. Han har fått hjelp gjennom ørkenområder, gjennom byer, landsbyer, fjell og daler. Helt til Idlib. Det siste stykket har han fått hjelp av den syriske hæren. Men, det skal han vite. «Verdenssamfunnet» gjorde alt de kunne for at han ikke måtte ta den grønne bussen til Idlib. Skammens buss som den er kalt av dem som vinker den «fredelige demonstranten» av sted mot Idlib.

Er historien om den «fredelige demonstranten» troverdig?

Virker historien om den «fredelige demonstranten» og «verdenssamfunnets» omsorg sannsynlig? Ja. Det er det vi er blitt fortalt. Igjen og igjen. Alt dette har «verdenssamfunnet» gjort for den «fredelige demonstranten» i Idlib i 2011. Alt dette og mye mye mer. Alt mulig for å hindre at «Assad-regimet» skal skade den «fredelige demonstranten».

«Verdenssamfunnet» har også fått støtte fra kjente menneskerettighetsorganisasjoner som Amnesty, Human Right Watch, et enkelmannsforetak  i Country i England (SOHR), «The Commission for International Justice and Accountability (CIJA)», FN,  hundrevis av filialer av opposisjonsgrupper i alle land som tilhører «verdenssamfunnet», filmer, bøker, møter. «Demokratielskende» syrere som ikke har bodd i Syria på 30 år blir klappet fram overalt. I Oslo kommer har det kommet en jevn strøm av syrere forkledd som intellektuelle, kunstnere, filmskapere. Med et budskap: «Assad must go». Hvem betaler for alle disse arrangementene? Den norske stat! Fritt Ord? I den virkelige verdene er det «Verdenssamfunnet» som eier alle disse foreningene

Idlib 2018 – Regimeskiftekameratene

Nå er ringen sluttet. Vi er tilbake i idlib. Der den «fredelige demonstranten» ble brutalt slått ned av «Assad-regimet»  i 2011.

Men, hvordan kan en fredelig demonstrant med «menneskerettigheter» i blikket i Idlib i 2011 bli til 130 000 terrorister samme sted i 2018? Det finnes et svar på det. Han fikk støtte fra «verdenssamfunnet» allerede i 2011. Historien om den fredelige demonstranten er en av de styggeste løgnene i historien. De 130 000 terroristene har vært i Idlib helt fra 2011. De er blitt brukt overalt i Syria fram til 2018.   Men, hvor er den «fredelige demonstranten»? Han er der fortsatt. Det er derfor USA har sendt hele sin Middelhavsflåte til indre del av Middelhavet. Det er derfor USA, Frankrike og England med venner på slep, vil angripe Syria om «Assad-regimet» angriper den «fredelige demonstranten». Men, hva med de 130 000 terroristene? Hva med de 10 000 med utenlandsk opphav? Som kom til Idlib i 2011 for å vise solidaritet med den «fredelige demonstranten». Hvor Erdogan var så generøs at han åpnet grensene mot Syria.

$$$$$$$$$$$

«Verdenssamfunnet» har brukt milliarder av dollar på konseptet om den «fredelige demonstranten». Norge har brukt 10 milliarder kroner. «Demokratiforkjemperne» eller terroristene om du vil,  i Jaish Al-Islam i Douma, hadde liggende 900 millioner dollar i cash da byen ble befridd i 2018. Det koster penger å være «demokratiforkjemper». Å være «freds-og frihetsaktivist». Vi betaler av skattepengene våre til dette prosjektet som på arabisk heter regimeskifte- krig.

Som i Øst-Aleppo, som i Daraa som nå i idlib skjuler det seg hundrevis av amerikanske, israelske og britiske etterretningsoffiserer som ikke kommer seg ut av Syria.

White Helmets-folk gjør seierstegnet mens de kjører bort likene av syriske soldater.

Israel og White Helmets

I Daraa hjalp forresten Israel i en halsbrekkende aksjon på syrisk jord, hundrevis av White Helmets medlemmer og etterretningsoffiserer ut av Syria og inn på okkuperte Golan da den syriske hæren befridde området. Dette var en bestilling fra «det internasjonale samfunnet». Disse vil få opphold i Canada, Tyskland, England uten å søke om visum eller asyl. Så viktige er de. Ikke glem. Det var en «fredelig demonstrant» i Daraa i 2011 også.

Der røyk også historien om de syriske «heltene» i White Helmets. De var ikke syriske helter. De var heltene til «verdenssamfunnet». Så gode var de til å spille helter at de fikk en Oscar for det og flere nominasjoner til Nobels Fredspris. De fikk priser for å arrangere kjemiske angrep der «verdenssamfunnet» kom med bestillinger. Og, «verdenssamfunnet» bestilte. Hvorfor? For å finne på en grunn til å angripe Syria. Og, de angrep. «Assad hadde jo gasset egen befolkning». Bevis? Bortkastet

Fra tidligere gassprovokasjon i Syria. Folk fra White Helmets uten verneutstyr i et område der det angivelig er brukt giftgass

Den syriske hæren befrir – «Assad gasser egen befolkning»

Det rare er at «Assad gasset alltid egen befolkning» når den syriske hæren er i ferd med å vinne områder «White Helmets» har arrangert gassangrep. Nå er den syriske hæren i ferd med å befri Idlib. Gjett en gang på hva «verdenssamfunnet» sier høyt. «Assad gasser egen befolkning» og «verdenssamfunnet» må reagere. Eller med innestemme. Vi kommer til å angripe Syria, men først må et kjemisk angrep skje- igjen. Heltene i White Helmets er på plass i Idlib. De er forberedt, har kidnappet flere hundre barn fra landsbyer i Idlib provinsen og bare venter på startsignalet for «Assad bruker kjemiske våpen mot egen befolkning» i Idlib.

Den farligste mannen i verden

Den godeste Erdogan har ikke bestemt seg enda om han vil åpne svingdøren til Idlib. Han har sine favoritter blant terrorgruppene i Idlib som han har planer om å bruke andre steder i Syria. Men, som et medlem av «verdssamfunnet» kommer han ikke unna at FN har satt terrorstemplet på omlag 10 000 av dem. «Verdenssamfunnet» er desperate. Alle har visst hva som befinner seg i Idlib, men ingen hadde trodd at den syriske hæren noensinne ville vinne kappløpet mot «verdenssamfunnet». Men, mot alle odds så gjør den syriske hæren det. Og, «Assad must go» blir værende. Men, er regimeskifte så viktig for regimeskiftekameratene at de tenner fyr på en tredje verdenskrig? Ja.

Russland

Så alvorlig er situasjonen i Syria nå at hele den russiske militærflåten ligger klar i indre Middelhavet for å avskjære angrep på Syria fra iscenesetterne av «den fredelige demonstranten».

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelTjuefire norske artister støtter boikott av Eurovision Song Contest 2019 i Israel
Neste artikkelJeg er ikke i slett lune, Morgenblad