Hemmelig FN-direktiv om å blokkere hjelp til Syria

0

Av Eva Thomassen.

Til alle anstendige mennesker

FN sendte ut et «hemmelig direktiv» i fjor til landene som deltar i krigen mot Syria om å IKKE være med på gjenoppbygging før «Assad- was gone» eller på fint: At en overgangsregjering var på plass. 

Russland utenriksminister Lavrov som er en sindig diplomat, røper denne råttenskapet som gjemmer seg bak FN-flagget. 

Ine Eriksen Søreide har åpenbart mottatt instruksen da hun for noen måneder siden sa at Norge IKKE ville være med på gjenoppbygging så lenge Assad satt ved makten. Jan Egeland og co. følger opp med å si at flyktninger kan ikke reise hjem før all infrastruktur etc. er på plass…Så hvorfor ber ikke Egeland regjeringen å få på «plass det»? Nei, fordi Jan Egeland er en del av våpnene som er brukt mot det syriske folket. Han har heller ikke en eneste gang nevnt de dødbringende sanksjonene mot Syria som gjør at barn med kreft dør. (Se også her.)

Egeland, Norsk Folkehjelp, Redd Barna, NORWAC, Kirkens nødhjelp, Flyktningehjelpen og Leger Uten Grenser har alle operert kun i områder styrt av terrorgrupper. NGOene oppholder seg ulovlig i Syria og må snart forlate landet fordi snart er hele Syria befridd. Da blir det tørke i tilskuddene fra UD og innsamlingaksjoner til barna i Syria.

Det er imidlertid noen som skal få hjelp i Syria og det er de som fortsatt bor i områder kontrollert av terrorgrupper. I Idlib står NGOene på rekke og rad når busser med terrorister kommer fra alle steder den syriske hæren har befridd.

USAs plan B

Raqqa er et slikt satsningsområde. Her beredes grunnen for USAs Plan B. Splitte opp Syria. Man kan godt kalle USA en terrorgruppe. Det samme kan man kalle denne kurdiske militsen SDF. USA og SDF okkuperer 27% av Syria, de mest fruktbare områdene finnes, der oljen er og vannet fra Eufrat.

Raqqa er beleiret av USA og SDF. Der drives det med dugnad i demokrati etter borettslagsmodellen. Det er der denne kurdiske «Føderasjonen Nord-Syria» holder til. SDF har etablert små komiteer og råd som samarbeider med USA om å gjenoppbygge Raqqa.

Der har Norge lovet å rydde miner. Fint, tenker alle. Norge har ikke ryddet en mine i Syria, men nå når USA har okkupert store områder skal det ryddes miner. Her skal det nye Syria bygges…som en begynnelse i hvert fall. Her finner man Norsk Folkehjelp og norske kurdervenner. Erling Folkvord har nettopp vært i Raqqa og ber den norske regjeringen å samarbeide om gjenoppbygging av Raqqa med disse rådene og kanskje han forsnakket seg da han sa at …for det gjør USA allerede. Folkvord snakker ikke om å samarbeide med offentlig sektor slik at 90% av befolkningen kan få glede av norsk bistand.

Råttenskapen er er langt forbi fatteevne. Norge har spytta i 10 milliarder kroner i denne krigen mot Syria. Men, så viser det seg at det var forgjeves. Syria ligger i ruiner, Syria trenger alt. Syria er rammet av de mest dødbringende sankjoner noe land er blitt utsatt for og så får «fredsnasjonen» Norge seg til å si NEI- fordi det syriske folket ikke ville ha «demokrati» og «menneskerettigheter» eller for å si det som det syriske ville si: Vi vil ikke ha et islamistisk styre som har som politikk å kappe hodet av alle damer hvor håret på hodet synes.

Vi vil ha presidenten vår som president fortsatt. Det som smerter Søreide og hennes nærmeste «allierte» er ikke bare at Assad blir sittende, men at han er mer populær enn noensinne. Rart? Nei. Hvorfor ikke? Les FNs hemmelige melding til okkupasjonsmaktene.

De som ikke en gang vil være med på å restaurere Palmyra- der sivilisasjonens vugge lå, som ble inntatt av barbarerne fra Vest. Som ikke bare ødela den unike oldtidsbyen, men som kappet hodet av den verdenskjente arkeologen Assad- som ikke ville røpe hvor han hadde gjemt de dyrebare gjenstandene. Han ble hengt opp ned i en lyktestolpe med hodet plassert under han- hvor han hang til han råtnet. Norske arkeologer kjenner han, men er disse også så svinebundet av FN og regjerningens politikk at de ikke vil hjelpe å restaurere Palmyra?

Det topper seg så klart når det er Russland som ber land i Vest å hjelpe med å gjenoppbygge Syria slik at flyktninger kan flytte hjem – flytte hjem til presidenten som vi nettopp har brukt flyktningene til å legitimere krigen mot Syria med.

Russland er det landet som sammen med den syriske hæren har reddet Syria fra å forsvinne fra kartet. Israel får heller ikke drømmen om å få kontroll over aksen Iran, irak, Syria og Libanon oppfylt.

Vi hater Putin og vi hater Assad og vi hater Iran og vi hater…hater—-hater—men, vi elsker USA. Vi gjør hva som helst for å tekkes USA. Går til krig, etablerer amerikanske baser på norsk jord. Støtter sanksjoner mot Russland, Syria, Iran…kort sagt gjør alt for å få verden til å se ut som en slagmark

Norge vil ikke samarbeide med syriske myndigheter om norske terrorister i Syria. Norge samarbeider ikke med «regimet» selvom «regimet» kan hjelpe folk i Norge til å ikke oppleve den terroren Syria opplever.

 

 

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelOkkupant eller intervensjonist?
Neste artikkelSju døgn i august i sekstiåtte