Hva skal vi mene om krigen mot Syria?

2

Kari Jaquesson har reist i Syria i april 2017 og april 2018. Hun holdt innledning og deltok i påfølgende paneldebatt på møte i Strinda lokallag av Rødt 11.juni 2018. Øvrige innledere: Ivar Vangen er historiker, skribent og medlem av internasjonalt utvalg i Rødt. Kamiran Khalil representerer Partiet PYD (Democratic Union Party), som er det dominerende partiet i kurdiske områder. Deres innledning er ikke med her, de ser du her: https://www.facebook.com/rodtstrinda/… Møtet ble ledet av Torill Skjærseth og Peder Martin Lysestøl. Arrangør: Strinda Rødt i samarbeid med Litteraturhuset i Trondheim. Sted: Trondheim folkebibliotek, Kulturtorget

KampanjeStøtt oss

Join the discussion at forum.steigan.no

Historisk kommentararkiv

2 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.