Hva skal vi mene om krigen mot Syria?

4

Kari Jaquesson har reist i Syria i april 2017 og april 2018. Hun holdt innledning og deltok i påfølgende paneldebatt på møte i Strinda lokallag av Rødt 11.juni 2018. Øvrige innledere: Ivar Vangen er historiker, skribent og medlem av internasjonalt utvalg i Rødt. Kamiran Khalil representerer Partiet PYD (Democratic Union Party), som er det dominerende partiet i kurdiske områder. Deres innledning er ikke med her, de ser du her: https://www.facebook.com/rodtstrinda/… Møtet ble ledet av Torill Skjærseth og Peder Martin Lysestøl. Arrangør: Strinda Rødt i samarbeid med Litteraturhuset i Trondheim. Sted: Trondheim folkebibliotek, Kulturtorget

KampanjeStøtt oss

Start diskusjonen på forum.steigan.no

Historisk kommentararkiv

4 KOMMENTARER

  1. Uten å sett videoen, så kan jeg komme med min mening om hva jeg mener om krigen i Syria. Krigen ble satt i gang av Israel, Saudi Arabia og USA med nyttige idioter som Norge, UK, Danmark, Frankrike, osv., som har brukt leiesoldater som de har lønnet og forsynt med våpen. Leiesoldatene, altså de som blir kalt ISIS eller DAESH har hatt vestens media på sin side og hatt tilgang til å bruke dem til propaganda spredning.
    Leiesoldatene har i hovedsak vært fra islamsk styrte land som Tyrkia, Irak, Aserbajdsjan, Tadsjikistan + + og som har vært svært brutale og rå, brukt «false flag» operasjoner i hopetall hvor de har brukt giftgass, miner og selvmordsbombere, på ordre fra vestlige «overordnede.»
    Takket være Russernes massive hjelp, både i form av nødhjelp som mat og medisiner til vanskeligstilte og krigsmateriell og soldater, så har vesten mistet grepet om mye. Dette ser vi ved den daglige svertingen og hetsingen av alt russisk i vestlig hovedmedia.
    All ære til Russland og den Syriske hæren som nå har rensket så og si hele Syria for ISIS/DAESH.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.