Kampanje: Én ny støtteabonnent hver dag fram til 17. mai. Uke 8.

0

Etter at vi jevnt og trutt har fått om lag 10 ny støtteabonnenter per uke i mesteparten av kampanjen, har det nå stoppet litt opp. 64 nye nå.

Det er fortsatt veldig bra, for det betyr over 115.000 kroner i støtte på årbasis. Vi takker for dette og for all andre bidrag. April var rekordmåned. Til og med bedre enn kampanjemåneden dsembr.

Men med fortsatt 8 dager igjen til 17. mai burde det vel være mulig å nå målet på 70 nye støtteabonnenter?

Nye abonnenter kan tegne seg her.

Forrige artikkelVitne i Øst-Ghouta: White Helmets lot sivile dø
Neste artikkelMin reise i Iran: «Vi skjønner forskjellen på folket og myndighetene i USA, welcome to Iran!»
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).