Min reise i Iran: «Vi skjønner forskjellen på folket og myndighetene i USA, welcome to Iran!»

  0

  I august var jeg i Iran og besøkte Teheran, Shiraz, Esfahan og selvsagt Persepolis og Necropolis. Jeg ønsket å se landet, snakke med folk og ble overveldet av skjønnheten i alle byene jeg var i. Vi hadde en superflink guide, men gikk fritt rundt både på dagen og kvelden når han hadde fri (bare for å komme skeptikere i forkjøpet).

  Menneskene jeg møtte visste så mye om landet sitt, historien, kulturen, kunsten, poesien, om verden og selv om amerikanere har truet dem med krig i årevis var også amerikaneren i reisefølget hjertelig velkommen. «Vi skjønner da forskjellen på folket og myndighetene,» var den gjengse kommentaren de gangene dette temaet kom opp. Jeg anbefaler absolutt Iran som reisemål. Stikkord: dynamisk og lovende med en kultur så rik at den må oppleves.

  Absolutt alle jeg møtte i Iran var imøtekommende og interesserte!

  Jeg skrev fire blogginnlegg og laget noen filmer fra oppholdet.
  Her er filmene og lenker til hvert av blogginnleggene:

  Her er blogginnleggene:

  Eventyrlig reise til Iran

  Drømmen om Persepolis – eventyrlig reise til Iran del 2

  Den vakreste byen – eventyrlig reise til Iran del 3

  Au revoir, Iran!

  Peace – That’s all we want!
  Forrige artikkelKampanje: Én ny støtteabonnent hver dag fram til 17. mai. Uke 8.
  Neste artikkelVitnemål fra Øst-Ghouta – White Helmets fabrikkerte «kjemiske angrep»