Twitter & YouTube kavalkade – Episode 1

0

Av Kari Angelique Jaquesson.

Det er en rekke knallgode  profesjonelle journalister og borgerjournalister som publiseres artikler, filmer og kommentarer på internett. I tillegg er det politikere som rettmessig tar til orde mot sine regjeringer.
Jeg tar runden hver dag og vil lage kavalkade innimellom.

Her er et knippe:

Påstander om «gassangrep» i Dhouma.

Her er en grundig gjennomgang av påstander om krisen i Syria og det påståtte gassangrepet som alle «våre» ledere omtaler som et faktum, til tross for at det ikke finnes et eneste bevis for at det i det hele tatt har funnet sted.
Videoen varer i 16 minutter.

Lord West, tidligere First Sea Lord (øverste kommandant av den britiske flåten) forteller BBC hvorfor historien om gassangrep ikke henger sammen.
Videoen varer i syv minutter.

«Demokratiene» går utenom de folkevalgte i England, USA og Frankrike

Theresa May beordret britisk angrep på Syria uten å ta det opp i parlamentet. Dette er i strid med britisk og internasjonal lov.
Jeremy Corbyn tar dette opp og det er påfallende at deler av parlamentarikerne er en slags buing – de saboterer altså det de påstår at de forsvarer. Buing møtte også  opposisjonen i Frankrike da Mélechon påpekte det samme i Paris, at det franske angrepet er ulovlig, og uten mål.

Bombing av «kjemiske fabrikker» uten noen kjemikalier å finne.

Mange påpeker det uholdbare i disse påstandene, for om man bomber en kjemisk fabrikk, hva skjer med det som befinner seg der annet enn utslipp av skyer med giftig gass? Bare timer etter det påståtte angrepet vandrer folk rundt ute å se anfektet ut overhodet.  Her er et eksempel av mange.

Bombing av «kjemiske fabrikker» uten noen kjemikalier å finne.

Mange påpeker det uholdbare i disse påstandene, for om man bomber en kjemisk fabrikk, hva skjer med det som befinner seg der annet enn utslipp av skyer med giftig gass? Bare timer etter det påståtte angrepet vandrer folk rundt ute å se anfektet ut overhodet.  Her er et eksempel av mange.

Utstrakt misbruk og mulig drap på barn i propaganda.

Det finnes en rekke eksempler på at barn blir misbrukt og drept av terroristene for å skape opprørte følelser og krav om å «gjøre noe» hos vestlig publikum. Leger har flere ganger påpekt at det de ser av «medisinske prosedyrer» enten er verdiløse, eller verre, skadelig eller dødelig. Det er all grunn til å anta at terroristene dreper barn for å bruke dem som rekvisitter.

Likskjending: Døde barn blir re-arrangert.
(klikk på bildene for å se hvert enkelt)

Raqqa – glemt av mediene

Raqqa er ikke glemt – av andre enn vestlig presse. Når Syria befrir et området er skoler og andre tjenester på plass i en fei. Da amerikanerne teppebombet Raqqa gjorde de byen nærmest ulevelig. Byen er fremdeles okkupert av USA, men innbyggerne protesterer og vifter med det syriske flagget.

Bruk av kjemiske våpen er OK for Saudi-Arabia og «Israel»
Saudi Arabia bruker kjemiske våpen i Jemen – forsynt av USA. Det er visst greit, for FN tar dette med knusende ro, intet hastemøte om dette. «Israel» brukte dette mot sivile på Gaza for noen år siden. I motsetning til de udokumenterte påstander om Syria er «Israel»s bruk av kjemiske våpen godt dokumentert.

Denne artikkelen ble først publisert på bloggen til Kari Angelique Jackesson på steigan.no.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelKampanje: Én ny støtteabonnent hver dag fram til 17. mai. Uke 5.
Neste artikkelFår syrierna inte längre tillverka mediciner?