Kampanje: Én ny støtteabonnent hver dag fram til 17. mai. Uke 5.

0

Vi er midtveis i vår kampanje for å rekruttere én ny støtteabonnent hver dag fram til 17. mai. Uke 5 brakte oss opp i: 51 nye abonnenter! Altså 10 nye siden forrige uke. Målet vårt er 70 innen 17. mai. Men vi er altså over halvveis til 100 – og vi har halve kampanjetida igjen.

Vi takker for dette, og understreker at hver krone brukes til å bringe mer uavhengig analyse og flere kritiske persoektiver ut til leserne. Vi har bevisst valgt å ikke ha noen betalingsmur, for vi ønsker å nå ut til så mange mennesker som mulig, enten de kan/vil betale eller ei. Men siden steigan.no / Mot Dag er 100% avhengig av lesernes økonomiske støtte er hver eneste frivillige støtteabonnent en aktiv deltaker i dette arbeidet.

Denne kampanjen lover bra for hva vi kan få til, både på kort og lang sikt. Mange lesere skriver til oss og sier at slik de store mediene har utviklet seg, er de blitt avhengige av en uavhengig nyhets- og mediekanal som steigan.no, og det er jo hyggelig å høre.

Nye abonnenter kan tegne seg her.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.