Kampanje: Én ny støtteabonnent hver dag fram til 17. mai. Uke 5.

0

Vi er midtveis i vår kampanje for å rekruttere én ny støtteabonnent hver dag fram til 17. mai. Uke 5 brakte oss opp i: 51 nye abonnenter! Altså 10 nye siden forrige uke. Målet vårt er 70 innen 17. mai. Men vi er altså over halvveis til 100 – og vi har halve kampanjetida igjen.

Vi takker for dette, og understreker at hver krone brukes til å bringe mer uavhengig analyse og flere kritiske persoektiver ut til leserne. Vi har bevisst valgt å ikke ha noen betalingsmur, for vi ønsker å nå ut til så mange mennesker som mulig, enten de kan/vil betale eller ei. Men siden steigan.no / Mot Dag er 100% avhengig av lesernes økonomiske støtte er hver eneste frivillige støtteabonnent en aktiv deltaker i dette arbeidet.

Denne kampanjen lover bra for hva vi kan få til, både på kort og lang sikt. Mange lesere skriver til oss og sier at slik de store mediene har utviklet seg, er de blitt avhengige av en uavhengig nyhets- og mediekanal som steigan.no, og det er jo hyggelig å høre.

Nye abonnenter kan tegne seg her.

Forrige artikkelUSAs imperium synker fort (2)
Neste artikkelTwitter & YouTube kavalkade – Episode 1
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).