White Helmets venter på bussen til Idlib…fra Øst-Ghouta

0
White Helmets venter på bussen som skal frakte dem fra Øst_Ghouta til Idlib.

Av Eva Thomassen.

Øst-Ghouta er befridd og da tar White Helmets «den grønne bussen» til Idlib sammen med  terroristene. Legg merke til hvor godt hold de er i. Ingen sult å spore…Ingen sykdom heller. Hvordan kan det ha seg når vi er fått hjernen pumpet med «det kommer ikke mat inn i Øst-Ghouta», det kommer ikke «medisiner inn»?

Det store spørsmålet er hvorfor formidler mediene løgner? Fordi mediene bruker White Helmets som eneste kilde og både White Helmets og mediene er betalt for å lyve. Hvordan har det forresten seg at White Helmet har klart å få inn i Øst-Ghouta disse reklameantrekkene dersom «Assad» har beleiret Øst-Ghouta?

Rene og pene, ser ikke ut som disse er ligget under ruiner i støv som bildene forteller oss.. Se på det dyre kamera han har? Evakuerte forteller en annen historie. Terrorgruppene tok maten FN leverte, det samme med medisiner. Ikke glem at disse terroristene har bedrevet terror i 6 år i Øst-GHouta. Det hadde du ikke klart uten mat, trening, medisinsk hjelp eller våpen!.

Sana: 10 busser evakuerer krigere og deres familier fra Øst-Ghouta.

Forøvrig: Leger Uten Grenser var en av disse såkalte hjelpeorganisasjonene som skrek seg hese før Øst-Ghouta ble befridd. Nå opplyser de også at de må evakuere. Som i Øst-Aleppo, som i Raqqa. De oppholder seg ulovlig i Syria. De samarbeider med terrorgrupper i områdene som er kontrollert av disse.

Hver gang den syriske hæren befrir et område stikker Leger Uten Grenser og alle de andre NGOéne. Nå tar de den «grønne bussen» til Idlib hvor de allerede gir terrorister omsorg. For glem ikke. Det er internasjonale såkalte bistansdorganisasjoner som sørger for terroristenes ve og vel! I de regjeringskontrollerte områdene er befolkningen rammet av dødelige sanksjoner!

Får vi vite noe som helst om dette fra norske og andre vestlige journalister?


White Helmets klare til å gå ombord i bussene som vil evakuere dem fra Øst-Ghouta til Idlib:

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelSarkozy – en kikk i kulissene
Neste artikkelMensa rotunda