Hvite hjelmer – PR-avdeling for død

0

Hvite hjelmer, White Helmets, er skapt for å mobilisere støtte til «humanitær» krig. Men de er lett gjennomskuelige der de behandler angivelig kritisk skadde barn som om de var klesbylter eller dokker. Dette er ikke sivilforsvar, det er PR, PR for mer krig.

 

 

 

Forrige artikkel– Nupi-forskere feller knusende dom over Brende
Neste artikkelKampanje for nye støtteabonnenter: De små talls lov
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).