Kampanje for nye støtteabonnenter: De små talls lov

1

Vi har i gang en liten kampanje for å tegne én ny støtteabonnent til steigan.no hver dag fram til 17. mai. Til nå ligger vi godt foran kampanjemålet med 22 nye støtteabonnenter på 15 dager. De har tegnet seg for i gjennomsnitt 164 kroner i måneden, og skjønnheten i det, for å si det på den måten, er at disse 22 altså til sammen kommer til å bidra med 43.296 kroner på årsbasis. Og det er jo betydelig. Takk! Og skulle vi for eksempel klare å overoppfylle målet og nå for eksempel opp i 80 nye støtteabonnenter, og sett at de legger seg på samme snitt, så ville vi ha 157.440 kroner ekstra til å drive Mot Dag / steigan.no.

Dette sier noe om de små talls lov. Skippertak er fine greier, men det er de faste, jevne dryppene som teller i lengden.

Ikke har vi rike onkler eller tanter, og ikke har vi statsstøtte, vi er 100% basert på lesernes støtte. Og denne mikrokampanjen viser at den støtten definitivt er der.

Nye abonnenter kan tegne seg her.

 

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


1 kommentar

  1. Ja, jeg kunne kanskje blitt en liten rik onkel, men Nordea på Lena ville det annerledes, med sin generøse finansiering av det store bedriftskuppet på Toten i 2017, bak min rygg med pant i mine eierandeler. Eneste trøsten er at denne banksjefen ikke var en Holmstading, slik jeg først trodde, de denne gav seg i 2015. Var jeg blitt sviktet både av fossemøllings- og holmstadslekta, disse to slektene som så generøst tok imot Totenåsens apostel da han kom vandrende over åsen fra Hurdal på slutten av 1800-tallet, ville det rett og slett blitt for mye for meg.

    Så nå må jeg altså ta en Schopenhauer, og leve spartansk på det lille jeg fikk med meg. Heldigvis har jeg en asketisk natur, i likhet met Arthur Schopenhauer, mens Karl Marx dessverre viste seg å være nokså ekstravagant når han fikk litt penger mellom hendene. Marx er ikke noe godt forbilde!

    Allikevel har jeg kommet til at annonseinntektene fra PermaLiv går til Mot Dag AS, ca 50 kr/mnd. Har oppdatert og republisert en hel del artikler til påske, med bloggen i nytt påskedesign. Skulle noen ønske å ta en titt, er jeg takknemlig om de kan klikke på noen av annonsebannerene -;)

    http://permaliv.blogspot.no/

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.