Kampanje for nye støtteabonnenter: De små talls lov

0

Vi har i gang en liten kampanje for å tegne én ny støtteabonnent til steigan.no hver dag fram til 17. mai. Til nå ligger vi godt foran kampanjemålet med 22 nye støtteabonnenter på 15 dager. De har tegnet seg for i gjennomsnitt 164 kroner i måneden, og skjønnheten i det, for å si det på den måten, er at disse 22 altså til sammen kommer til å bidra med 43.296 kroner på årsbasis. Og det er jo betydelig. Takk! Og skulle vi for eksempel klare å overoppfylle målet og nå for eksempel opp i 80 nye støtteabonnenter, og sett at de legger seg på samme snitt, så ville vi ha 157.440 kroner ekstra til å drive Mot Dag / steigan.no.

Dette sier noe om de små talls lov. Skippertak er fine greier, men det er de faste, jevne dryppene som teller i lengden.

Ikke har vi rike onkler eller tanter, og ikke har vi statsstøtte, vi er 100% basert på lesernes støtte. Og denne mikrokampanjen viser at den støtten definitivt er der.

Nye abonnenter kan tegne seg her.

 

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


DEL
Forrige artikkelHvite hjelmer – PR-avdeling for død
Neste artikkelForsvar?
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formenn i AKP(m-l) 1975–84). Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).