Hjelpeorganisasjonene og terroren: Å komme til dekket bord

0
White Helmets og andre terrorister vengter på bussen som skal evakuere dem fra ØstGhouta til terroristhovedkvarteret Idlib.

Av Eva Thomassen.

Det er helt sant at vi skal hjelpe alle. Det er Flyktningehjelpen, Norsk Folkehjelp, Leger Uten Grenser, Redd Barna og Kirkens N​ødhjelps vise om hjelpen de gir i Syria. Fint. Så kommer det ubehagelige. Hvorfor hjelpe kun 10% av befolkningen og la de resterende 90% få som eneste «hjelp» sanksjoner? Og, hvorfor kun oppholde seg der terrorgrupper har kontroll over ALL mat og medisiner? F.eks. i Idlib? I Idlib oppholder det seg nærmere 60 000 terrorister + familier + noen sivile som ikke har kommet seg ut av områdene eller må bli der av andre grunner. De lever alle på hjelp fra internasjonale bistandsorganisasjoner. KUN fra den hjelpen NGO gir. Utelukkende! I  Det ble sagt at «Assad sultet egen befolkning» i Øst-Ghouta.


I denne videoen kommer terrorister til idlib etter å ha blitt busset fra Øst-Ghouta. Ser de​ utsultet ut? Var det mangel på mat i Øst-Ghouta? Nei. Hvorfor var da sivilbefolkningen som ble evakuert fra Øst-Ghouta utsultet? Fordi terroristene tok maten, medisinene og oppbevarte dem i store depoter brukt kun for dem selv. Det må f.eks. flere NGO´er ha visst.

Også Jan Egeland.

De sier de samarbeidet med «lokale hjelpearbeidere»…Tonnevis av mat og medisiner OG hele sykehus under bakken knyttet til tunneler hvor skadde terrorister ble fraktet ut gjennom​.

Denne videoen viser terroristenes underjordiske hospitali Øst-Ghouta, stappfullt av utenlandske hjelpesendinger.

Ser man på videoene fra denne bussholdeplassen i Idlib ​står NGOér på rekke og rad for å hjelpe. Også, den «uavhengige» White Helmets». Det ser ut som de er hjelpemenn og koffertbærere. Verdt å merke seg at den syriske ​regjeringens poltikk er at terrorister som ikke vil legge ned våpen og få amnesti,​ får muligheten til å bli busset til idlib, med våpen. Det har disse busslastene valgt. Hvorfor har de valgt å reise til Idlib i stedet for å legge ned våpen, få amnesti og kunne gjenoppta sine sivile liv? Mange har gjort det i Øst-Ghouta. Fordi de vil fortsette med det de drev med i Øst-Ghouta…Terror og drap. 11 000 er ​drept i Damaskus i løpet av de 6 årene terrorgrupper ​har beleiret Øst-Ghouta.​ 30 000 skadet for livet. Den farligste terrorgruppa i Øst-Ghouta, Jaish al-Islam, ​som oppholder seg i byen  Douma ​satte som vilkår for å bli busset til Idlib at de skulle få med seg 900 millioner dollar, 10 milliarder kroner – i cash!

​Det er en meget vanskelige  forhandinger som foregår mellom terrorgruppa og russerne i Douma fordi de holder flere titalls tusen sivile i fangenskap. Kidnappet gjennom flere år og fra hele Syria. Det er mange som venter på svar om deres kjære lever i fangenskap her eller om de er drept.

Ja, det er helt sant at alle skal ha hjelp, som disse såkalte bistandsorganisasjonene sier. Men, hadde ikke denne bevertningen vært så stor i Idlib så hadde langt flere terrorister lagt ned våpen! ​Og, langt flere barn sluppet å oppholde seg i et område som vil bli angrepet for å bli befridd. Slik jeg ser det bærer bistandsorganisasjonene et stort ansvar for at sivile og barna til terrorister kan oppholde seg i Idlib. Mange familier til terrorister ber om regjeringens hjelp for å slippe å bli med mennene deres til Idlib.

Det er umoralsk av såkalte bistandsorganisasjoner så til de grader gi bistand til norsk utenrikspolitikk, at de gjør disse terroristene i stand til å drive terror i årevis mot det syriske folket. Det syriske folket ingen bryr seg om. Ikke mediene heller.

For, det burde være av almen interesse å publisere at Russland har funnet 40 tonn med kjemiske våpen i Øst-Ghouta…Kanskje noe av hysteriet bak denne påskekrimmen om den avdanka dobbelspionen fra Russland, er alle avsløringene nettopp Russland finner i Øst-Ghouta om Englands befatning med terroren i Syria generelt og i Øst-Ghouta spesielt?

Det er straffbart å samarbeide med terrorgrupper!

 

Forrige artikkelForbundet for NATOs krigsofre i Libya er stiftet
Neste artikkelEtt enkelt kart viser ødeleggelsen av Jemens hovedstad Sana’a