Al-Qaida-leder roser Israels angrep på Syria

2
Al-Nusragrunnlegger Saleh Al-Hamwi roser Israels angrep på Syria. Skjermdump fra al-Jazeera.

Den tidligere sjefen for al-Qaidas filial i Syria, al-Nusrafronten, roser Israels luftangrep på Syria. Det israelske flytvåpenet gjennomførte en serie angrep på mål i Syria etter at en iransk drone hadde kommet langt inn i israelsk luftrom. Syria svarte på angrepene og skjøt ned et av Israels F-16-fly.

Israels angrep på Syria fikk grunnleggeren og den tidligere sjefen for Nusra-fronten, Saleh Al-Hamwi, til å rose Israel i høye toner, går det fram av et oppslag i den israelske nettavisa Arutz Sheva.

Nettavisa siterer al-Nusralederens twittermelding i engelsk oversettelse der han skrev:

«we welcome any Israeli aerial or naval bombardment against the regime and Iran in Syria. We urge them to do more. And we say to Israel: Your silence over Iran’s intervention in Syria will turn against you. It’s inevitable. Act with haste to uproot them».

Det hjertet er fullt av renner twittermeldingene over med. Det var jo ikke meningen at den hemmelige sympatien og forbindelsen mellom Israel og al-Qaida skulle bli kjent. Men nå som Israel har sett at deres krig via stedfortreder mislykkes har både de og deres jihadistvenner i Syria tydeligvis kastet tidligere hemmelighold over bord.

KampanjeStøtt oss

Start diskusjonen på forum.steigan.no

Historisk kommentararkiv

2 KOMMENTARER

  1. […] al-Qaida-ledare är mycket nöjd. Förre ledaren Saleh Al-Hamwi för terroristorganisationen al-Nusra jublar: «We welcome any Israeli aerial or naval bombardment against the regime and Iran in Syria. We urge them to do more. And we say to Israel: Your silence over Iran’s intervention in Syria will turn against you. It’s inevitable. Act with haste to uproot them». Arutz Sheva al-Qaida ledare jublar […]

  2. […] al-Qaida-ledare är mycket nöjd efter det aktuella flygangreppet i februari. Förre ledaren Saleh Al-Hamwi för terroristorganisationen al-Nusra jublar: «We welcome any Israeli aerial or naval bombardment against the regime and Iran in Syria. We urge them to do more. And we say to Israel: Your silence over Iran’s intervention in Syria will turn against you. It’s inevitable. Act with haste to uproot them». Arutz Sheva al-Qaida ledare jublar […]

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.